Sivu 1/24

Blippo!

Lähetetty: Ti Kesä 29, 2004 22:36
Kirjoittaja NybeKat
Saatan olla sokeakin tai epäpätevä käyttämään hakua, mutta en löytänyt tästä vielä mitään, joten en tiedä onko joku muu bongannut kyseisen kaupan mihin törmäsin tänään ihan vahingossa :roll:

Blippo

Ei tuo linkki kyllä hirveästi mitään sano, mutta kyseessä on siis uusi kauppa (Helsinki - Forum), En tiedä koska avattu koska siis juuri tänään sen löysin eikä ostoskassiin tungetussa kortissakaan lukenyt päivämäärää. Kuulemma ensimmäinen tuollainen kauppa suomessa, niitä on sitten kai ainakin seuraavissa: Tokyo, Hong Kong, Shanghai Singapore.. mutta nyt siis myös suomessa, ja ihan hyvä, kaipasin juuri tuollaista kauppaa tänään kun olin muutenkin shoppailemassa ^^
Siellä on siis kaikenlaista söpöä krääsää ja hiukan jopa vaatteita ja sisustukseen/asumiseen liittyvää, jopa tuttuja kissahahmoja ja parit hamtarot esiintyy ;)
Hinnatkaan ei ainakaan minun mielestä ollut mitään ihan älyttömiä, paitsi vaatteissa, joka oli harmi, koska olisin halunnut ostaa pari toppiakin. Mutta ostin tällä kertaa sieltä vain tuollaisen söpön laukun, koska sitä tarvitsin ja maksoi vaa 10e (muut mitä olen joskus jossain kattonut on ollu yli kahta kymppiä) ... kyllä minä sinne menen vielä takaisin, kunhan saan palkan, eli varmaan jo myöhemmin tällä viikolla ^_^;

Niin, ja plussana piti tietenkin sanoa vielä että siellä soi jpoppia, jopa tunnistin pari biisiä :D

Tietäskö joku muita vastaavan tapaisia kauppoja?

Lähetetty: Su Heinä 04, 2004 16:09
Kirjoittaja raino
Kävin tänään vilkaisemassa kysesitä kauppaa, ja olin hyvin tyytyväinen. Oli kuin suoraan Tokioon olisi astunut. Hyvä valikoima söpöhahmojen (Hello Kitty, San-X, gloomy Bear) koristamia hiuskoruja, laukkuja ja muuta sälää, taustalla soi j-pop ja kaikki vaikuttivat olevan aitoja, ei piraatteja. Vähän kyl harmittaa että kohta niitä on sitten kaikilla (varsin lapsellista mustasukkaisuutta).

Koska olen puolustuskyvytön söpöjen tuotteiden edessä, ostin 9,90 e pyöreän karkkivärisen laukun, pupupinnit, pandapinnit ja sateenkaaripinnin, yhteensä 16 e ja vähän päälle.

Lähetetty: Ma Heinä 05, 2004 13:44
Kirjoittaja Cir
No hitto kun tuo sivu onkin informatiivinen!

Eli olisiko jollakulla foorumin jäsenellä kertoa esim. liikkeen aukioloaikoja ja sellaisia. Aloitin juuri työpaikassa Espoon puolella, eikä kamalasti jaksaisi matkustaa (seutulipulla!) töiden päätyttyä (viideltä) kaupunkiin ihastelemaan jo sulkeutunutta liikettä.

Lähetetty: Ke Heinä 07, 2004 14:32
Kirjoittaja NybeKat
Cir kirjoitti:No hitto kun tuo sivu onkin informatiivinen!

Eli olisiko jollakulla foorumin jäsenellä kertoa esim. liikkeen aukioloaikoja ja sellaisia. Aloitin juuri työpaikassa Espoon puolella, eikä kamalasti jaksaisi matkustaa (seutulipulla!) töiden päätyttyä (viideltä) kaupunkiin ihastelemaan jo sulkeutunutta liikettä.
Juuri eilen tuolla taas kävin mutta eipä tullut mieleen kirjoitella ylös.
Mutta muistaakseni se on auki arkisin 21 saakka ja lauantaisin 18 ja sunnuntaina koko paikka kaiketi kiinni.
Niin ja se sijainti on siellä yhdellä sisäpihalla. Mannerheimintieltä mäkin ja sen kenkäkaupan (dinskoko se oli) välistä.
Pääsee sinne toki myös sieltä Forumin katolta niitä rappusia suoraan siihen sisäpihalle, tai sitten sieltä Forumin sisältä, Arnoldsin, Lindexin ja muiden ohi.

Saisi noilla sivuilla olla kyllä juu enemmän sisältöä. Ehkä sinne joskus tulee muutakin.

Lähetetty: Ke Heinä 07, 2004 18:14
Kirjoittaja Cir
No yllättäen näyttäisi olevan aika asiakasystävälliset aukioloajat. Täytyypä yrittää joku päivä työpäivän jälkeen raahautua paikalle katsastamaan miten paljon rahaa tulee käytettyä.

Kiitos muuten opastuksesta. Noilla ohjeilla löytyy ihan takuuvarmana!
NybeKat kirjoitti:Saisi noilla sivuilla olla kyllä juu enemmän sisältöä. Ehkä sinne joskus tulee muutakin.
Paree olisi. Suomenkin "genreväki" joka noista erityisesti diggaa, viettää nykyään uskomattomasti aikaa Netissä ja juuri Netissä sana leviää melkeinpä parhaiten (kuten täälläkin on näemmä tapahtunut?). Eipä noin köyhä kotisivu tosiaankaan sano vielä mitään itse liikkeestä, eikä sen perusteella taida kovinkaan moni utelias vielä päättää käydä paikan päällä kurkkaamassa.

Lähetetty: Ke Heinä 07, 2004 19:54
Kirjoittaja Kairi
Hohohhoooo, voi kiitos kiitos NybeKat!!! <3<3<3 :)
Ihanaa, että kerroit asiasta. Minä hölmö kun en muuten oikein tuolla Forum:ssa tuppaa koskaan Helsingissä ollessani käymään.. Mutta nyt menen varmasti! Paljonko ne vaatteet sitten suurin piirtein olivat ? Pakko päästä, ja vielä jpoppia, taivas! :D

Lähetetty: La Heinä 10, 2004 17:47
Kirjoittaja Kensuke
Pakkohan tuollakin oli käydä ja hyväksi havaita, päivittäinen söpöysannos tuli kyllä kerralla täyteen, pinkit seinät ja kaikki. Ja löysin liikkeen jopa helposti mikä on suunnistustaitoni huomioon ottaen pienoinen ihme, vaikka oikeastaan ydinkeskustassa tuo sijaitsee, vähän syrjässä vain. :wink:
Siellä oli jopa ihan mukavasti väkeä sateisesta päivästä huolimatta.

Heh, mitään en ostanut tällä kertaa mutta tulipa samalla kierrettyä Helsingin muutkin anime- ja manga-liikkeet, suomalaisesta kirjakaupasta lähtien.

Lähetetty: La Heinä 10, 2004 18:00
Kirjoittaja leonichan
Pitäneekin sitten käydä tuo katsastamassa, jos on vielä pystyssä kun seuraavan kerran pääsen Helsinkiin. Jospa sieltä löytyisi se läpinäkyvä sateenvarjo, josta olen jo vuosia unelmoinut ^^

Lähetetty: Su Heinä 11, 2004 12:04
Kirjoittaja NybeKat
leonichan kirjoitti:Pitäneekin sitten käydä tuo katsastamassa, jos on vielä pystyssä kun seuraavan kerran pääsen Helsinkiin. Jospa sieltä löytyisi se läpinäkyvä sateenvarjo, josta olen jo vuosia unelmoinut ^^
Ei ole sielä läpinäkyviä sateenvarjoja :( Sellaisia pinkkejä ja vaaleensinisiä kyllä, jotka tosin ei ollut tarpeeksi söpöjä että itse olisin ostanut vaikka sellaista tarvitsisin. Sadetakit oli hiukan söpömpiä mutta saisivat olla parempaa laatua, heh. No en kyllä katsellut sitä kovin tarkasti, siellä nurkassa roikkui mallikappale, en tiiä olisiko se edes sopiva.

Tosin tuotteita sinne näyttää tulevan koko ajan lisää, aina mie löytänyt jotain uutta kun siellä käynyt. Parilla viimekerralla olen ihmetellyt sitä minijääkaappia siinä lattialla lähellä ikkunaa.. Siinä kun on jotain tölkkijuomia :P En ole sellaisiakaan uskaltanut kokeilla.

Vaatteet maksaa sellaista ~20e ..yksi haluamani t-paita tais olla 19e, mutta jäi ainakin vielä ostamatta. Eikä ne topit sen halvempia muistaakseni ollu, vaikka niissä vähemmän kangasta onkin jne.

Lähetetty: La Heinä 17, 2004 23:12
Kirjoittaja Kairi
Tuonne on kyllä pakko päästä... Kuola alkaa joka kerta valumaan suusta kun luen noita kuvailuja.. (heh, no ei ihan kuiteskaa.) Muutes, onko siellä anime -aiheisia pehmoleluja? Entäs julisteita? mee want know ^.^d

Lähetetty: Su Heinä 18, 2004 11:27
Kirjoittaja Makoto
Mahtavaa! Juuri kävin helsingissä, mutta nyt pitää kipaista uudestaan ^_^
Onko helsingissä muita anime/manga/japani aiheisia liikkeitä, kuin Fantasiapelit, tuo Blippo ja Tokyokan? Voisi kiertää kaiken läpi ^_^

Lähetetty: Su Heinä 18, 2004 12:17
Kirjoittaja Baka-Maca
Makoto kirjoitti:Mahtavaa! Juuri kävin helsingissä, mutta nyt pitää kipaista uudestaan ^_^
Onko helsingissä muita anime/manga/japani aiheisia liikkeitä, kuin Fantasiapelit, tuo Blippo ja Tokyokan? Voisi kiertää kaiken läpi ^_^
Goodfellows mangan puolesta (eräs Suomen laajimmista valikoimista), ja pieni leffakauppa animen puolesta (laaja valikoima, selkeästi Helsingin, ellei peräti Suomen halvimmat hinnat). Goodfellows sijaitsee Fredalla, ja pieni leffakauppa A-Kiven kadulla.
Goodfellows
Pieni Leffakauppa

Lähetetty: Su Heinä 18, 2004 14:47
Kirjoittaja kyuu
Makoto kirjoitti:Mahtavaa! Juuri kävin helsingissä, mutta nyt pitää kipaista uudestaan ^_^
Onko helsingissä muita anime/manga/japani aiheisia liikkeitä, kuin Fantasiapelit, tuo Blippo ja Tokyokan? Voisi kiertää kaiken läpi ^_^
Taidan olla nykyään jo aika huolestunut ihmisten lukutaidosta.

http://hidoi.animeunioni.org/osto-opas/ mainitsee myöskin tottakai Fennica Comicsin ja Kukunorin.

Lähetetty: Su Heinä 18, 2004 15:27
Kirjoittaja Makoto
kyuu kirjoitti: Taidan olla nykyään jo aika huolestunut ihmisten lukutaidosta.
Eipä ole tullut osto-opasta selailtua. kierrän vain keskusteluja, ellei sitten jotain tällaista tapahdu, että joku kertoo jostain katsomisen arvoisesta. kiitos.

Lähetetty: Su Heinä 18, 2004 18:21
Kirjoittaja NybeKat
KeiKo kirjoitti:Tuonne on kyllä pakko päästä... Kuola alkaa joka kerta valumaan suusta kun luen noita kuvailuja.. (heh, no ei ihan kuiteskaa.) Muutes, onko siellä anime -aiheisia pehmoleluja? Entäs julisteita? mee want know ^.^d
Oli siellä noita lelujakin muutamia, mutta ne joista minä olin kiinnostunut olivat mokomat kalliita lompakolleni.
Mie en ole mikään Hello Kitty -fani, mutta kyllä siellä kissanurkassa viihtyy kuolaten kaikkien päälle. (lelu sielläki)
Julisteita/seinäjuttuja ei muistaakseni ole ollut, itsekin sellaisia kaipailisin.
Mutta kuten sanoin jo aiemminkin, tuntuu heidän valikoima kasvavan koko ajan, ties vaikka joutuisivat pian muuttamaan isompaan liiketilaan ^^;
Jos ei muuta raaski ostaa ni ostakaa vaikka nenäliinoja, ne on söpöjä ja käytännöllisiä XD