Fullmetal Alchemist: Hagaren Song Files

Yleisön tuottamat arvostelut animesta ja mangasta. Luethan alueen säännöt erityisen tarkkaan ennen arvostelun kirjoittamista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
dr.online
Viestit: 246
Liittynyt: Ma Elo 28, 2006 21:12
Paikkakunta: Tampere

Fullmetal Alchemist: Hagaren Song Files

Viesti Kirjoittaja dr.online » Pe Loka 27, 2006 16:29

Elikkä kyseessä on joukko lauluja, joita FMA:n tutut ääninäytteljät laulavat. Olen suurimman osan näistä kuullut ja koska lauluja on kovin monta, arvostelen tässä pari suosikkiani. jos sopii.

Edward Elric (Paku Romi):
Returnable Memories
Oi, rakastan tätä. Romi on suosikkini naisääninäyttelijöistä ja olen aina rakastanut hänen ääntään. Tässä kappaleessa se pääsee paremmin esille kuin Asu e no bashossa. Romilla on taito sisäistää hahmonsa ja Edwardin tunteman kivun voi suorastaan kuulla tästä laulusta. Ja nimikin jo kertoo kaiken,sanat sopivat Edwardiin kuin nenä naamaan. Lisäksi on olemassa kappale nimeltä Asu e no Basho, paljon rauhallisempi kuin Returnable Memories sekä vauhdikas Hagane no Kokoro, joka on triona laulettu biisi yhdessä Winryn (Megumi Toyoguchi) ja Alin (Rie Kugimiya) kanssa.

Maes Hughes (Keiji Fujiwara)
Angel Heart
Tämä kappale herkistää väkisin. Aluksi hermoilin hiukan, että minkäslainen laulaja se tämä Fujiwara oikein on mutta hermoilin aivan turhaan. Miehen ääni on hyvin pehmeä ja rauhallinen. Angel Heart on surumielinen kappale. Tämän kappaleen myötä ihastuin Fujiwaraan entistä enemmän, mieshän on ihan loistava ääninäyttelijä ja sopii Hughesille paremmin kuin kukaan. Ja tässä kappaleessa melkein kuulee kuinka hän sanoo hyvästit. Tuli melkoinen ikävä Maesia tämän jälkeen. Raukka. Fujiwara on laulanut myös kaksi muuta, Papa to Asoubon yhdessä tytär-Elysian kanssa ja And Today The World Is-nimisen kappaleen, joka ei valitettavasti ole niin hyvä kuin Angel Heart, enemmän 'peruskamaa.'

Vielä pari:
Edward Elric (Paku Romi), Alphonse Elric (Rie Kugimiya), Winry Rockbell (Megumi Toyoguchi), Roy Mustang (Ookawa Tohru) ja Maes Hughes (Keiji Fujiwara.) Tämä joukkio on laulanut ihan kaksi laulua, tyyleiltään hyvin erilaiset.
Ensimmäinen, GOOD! nimeltään on svengaava ja vauhdikas. Hyvin herttaista on kuulla aluksi vain Paku Romi ja Rie laulamassa kahdestaan, sitten mukaan liittyy Winry (vaikka yleensä en pidäkään hänen äänestään kovin, tässä se on jopa siedettävissä mitoissa) ja lopussa Ookawa ja Keiji, joiden yhteislaulu sulattaisi kenen tahansa sydämen. Edellisen ääni on syvä ja hyvin Roymainen, Keijin ääniala pääsee oikein oikeuksiinsa nyt. Ja Paku Romin tuttu 'don't call me a chibi!' lopussa sai kyllä lisää naurunpurskahduksia aikaan.
Toinen kappale on nimensä veroinen. LASTMEETing on haikea ja alakuloinen kappale, josta tulee hyvin elävästi mieleen Fullmetal Alchemistin elokuva. Alussa hiljainen pianokappale ja vain veljekset laulavat, kunnes muut liittyvät mukaan. Löysin jopa sanat ja pakko oli tirauttaa muutama kyynel. On tämä sen verran herkkää. Fullmetal Alchemistia parhaimmillaan.

Palaa sivulle “Arvostelut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa