Sivu 1/1

Mangakoiden identtiset piirtojäljet

Lähetetty: Ma Helmi 09, 2009 23:14
Kirjoittaja tzenni
No elikkä otsikossa aihe. Keiden piirtäjien tyylit muistuttavat toisiaan erityisen paljon? Aiheen tulin keksineeksi, kun näin Fairy Tailista kuvan:

Kuva

No mikäköhän tästä tuli ensimmäisenä mieleen:

Kuva

Taisipa tämä Fairy Tailin tekijä Hiro Mashima koitella peesata Eiichiro Odan omintakeista tyyliä saadakseen omalle sarjalleen lisää puhtia, mutta tiedäpä tuota. Kuuklailemalla löytää lisää samankaltaisuuksia Odan hahmoihin, jos kiinnostaa.

Mutta tosiaan, listatkaapa lisää voipaperin käyttelijöitä, kuka on kenenkin pinttynyt esikuva?

Re: Mangakoiden identtiset piirtojäljet

Lähetetty: Ma Helmi 09, 2009 23:38
Kirjoittaja Anssi
Mashima myös sattui toimimaan Odan avustajana jonkinaikaa.

Re: Mangakoiden identtiset piirtojäljet

Lähetetty: Ti Helmi 10, 2009 12:37
Kirjoittaja Solid
Ylempään: Ei ollut. Jos oli, annas linkkiä tähän tietoon. Muuten, EI. Oda oli Nobuhiro Watsukin avustaja jonkin aikaa, mutta Mashima on aloittanut tyhjästä.

EDIT:
Vedetäänkö tähän sekin, että 666 Satan näyttää Narutolta?
Spoiler: Spoilerilinkkejä

Re: Mangakoiden identtiset piirtojäljet

Lähetetty: Ti Maalis 31, 2009 10:49
Kirjoittaja Nerueiro
Vedetäänkö tähän sekin, että 666 Satan näyttää Narutolta?
Tottakai 666 Satan näyttää Narutolta,koska ovathan mangakat sentään kaksosia.Kaikkihan sen tietävät,että kaksoset matkivat toisiaan mahdollisimman paljon ja ovat yleensä aina yhdessä lapsuudessaan,joten samankaltaisuus piirtötyylissä on ymmärrettävää.Silti Kishimoto Seishin ja Kishimoto Masashin piirtöjäljet eroavat toisistaan.Parhaiten asian huomaa kun vertaa Seishin Blaze Driven tyyliä Masashin piirtämän Naruton nykytyyliin.

Re: Mangakoiden identtiset piirtojäljet

Lähetetty: Ti Maalis 31, 2009 17:42
Kirjoittaja Solid
Samaltahan ne siltikin näyttää. Ainakin, jos samankaltaisuus tarkoittaa sitä, että Mashiman ja Odan piirrokset näyttävät samalta.

Veljeshomma on vanhaa tietoa. Se ei vain vaikuta siihen, että piirrosjälki on samanlaista. Ja vähäisten vastausten takia voisi varmaan sanoa, että hahaa, eipä ole paljon samalla tavalla piirtäviä Japanissa...
Just. Jojo's Bizzare Adventuren ykkösosassa ja kakkosessa, HnK:ssa, City Hunterissa ja Riki-oh:ssa on samankaltaista arttia. Jos tyylistä pitää, niin siitä vain seuraamaan, mutta tietenkin jokaisella artistilla on omat erityisyytensä. Siitä en halua alkaa väittelemään.

Re: Mangakoiden identtiset piirtojäljet

Lähetetty: Ke Huhti 01, 2009 10:42
Kirjoittaja Tsubasa
Solid kirjoitti:Ylempään: Ei ollut. Jos oli, annas linkkiä tähän tietoon. Muuten, EI. Oda oli Nobuhiro Watsukin avustaja jonkin aikaa, mutta Mashima on aloittanut tyhjästä.
Sekä Oda että Mashima olivat Watsukin avustajia aikoinaan. Jos lähdettä halutaan, niin Oda sanoo näin kysymysnurkassa One Piece -pokkarissa jonka numeroa en nyt tähän hätään muista.