Video: 20 Things to do in Japan!

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Elyse
Viestit: 268
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2007 17:43
Paikkakunta: Tampere

Video: 20 Things to do in Japan!

Viesti Kirjoittaja Elyse » Ti Kesä 17, 2008 20:48

Konnichiwa kaikki Japaniin fantasiovat animefriikit!

Olen lähdössä ystäväni Liinan kanssa Japaniin viettämään kolme viikkoa Fukuokassa. Valitettavasti matka on ajoitettu niin nappiin, että emme pääse Nekoconiin, emmekä Animeconiin ainakaan lauantaina. :< Siispä päätimme pitävämme hauskaa senkin edestä. :D Saammepa ainakin makoilla rannalla ja shopata matkalaukut täyteen krääsää vanhempien rahoilla, kun te taas sillä aikaa seisotte täällä sateesta märkänä rää'än valuessa pitkin poskea. Mutaisina. Mutta se siitä oman mielialan kohentamisesta.

Elikkäs tämä on homman nimi: Te sanotte, mitä me Japanissa joudumme tekemään. Me videoimme sen ja pistämme nettiin. Yksinkertaista. Tässä muutamia ohjeita:

Ehdottakaa kaikkea hauskaa, elämyksenarvoista, tai muuten kiinnostavaa. Mielikuvituksen käyttäminen on ehdottomasti sallittua, mutta kaikenlaiset MUST-DO jutut ovat myös ehdottomasti sallittuja. Hyvänä esimerkkinä karaoke.

On olemassa tietysti pari rajoittavaa juttua. Tavallisessa digikamerassa ei ole ihan mahdottomasti tilaa videoille, joten joudumme valikoimaan ehdotuksista parhaat ja jättämään muut varalle. Kaikkea ei ole myöskään mahdollista toteuttaa, joten käyttäkää järkeänne. Emme myöskään voi tunkeutua Miyavin asuntoon ja pyytää siltä nimmaria. Että niin. Tätä en halua kuulla. Emme myöskään matkaa luultavasti muualle Fukuokan ulkopuolelle, paitsi käymme mahdollisesti Osakassa. Eli emme pääse Tokion Harajukuun, tai Square Enixin päämajaan. Älkää ehdottako sitäkään. Lakiakaan emme ajatelleet rikkoa, mutta kaikkea muita ehdotuksia otetaan vastaan. Niin, emmekä suostu syömään pallokalaa.

esimerkki: Rakentakaa rantahiekasta jättimäinen Naruto ja rikkokaa se sitten heittelemällä sitä päin vesi-ilmapalloja.
Tällaisen ehdotuksen otamme vastaan, mutta sitä on hankala toteuttaa.

esimerkki: Liittykää satunnaisen katucosplayryhmän seuraan ja opettakaa niitä laulamaan Maamme-laulu.
Tämä on mahdollista toteuttaa, mikäli katucosplayryhmä sattuu osumaan silmään. Voimme myös tehdä tästä muunnellun version ja opettaa jotakuta muuta laulamaan Maamme-laulua.

esimerkki: Laulakaa karaokea. Erinomainen esimerkki.

Lähdemme Japaniin siis sunnuntaina 06.07 ja palaamme lauantaina 26.07. Kyseessä on kielimatka, joten asumme isäntäperheessä matkan ajan ja opiskelemme muutaman tunnin päivässä. Videon julkaisemme netissä jonkin ajan kuluttua matkasta, kunhan olemme päässeet matkan jälkeisestä väsymyksestä yli. Ilmoitamme sitten tällä foruumilla, tässä topicissa, kun video on valmis ja mistä pystytte sen näkemään. Toivottavasti idea ilahduttaa ja toki saa tästä antaa palautettakin.

Nyt on aika heittää pallo teille. Käskyttäkää meitä oi kaikkivaltiaat animenkuluttajat! Käskyttäkää, kuin olisitte saaneet Death Noten käsiinne!
Viimeksi muokannut Elyse, Ti Kesä 17, 2008 22:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Rai-chan
Viestit: 22
Liittynyt: Ma Syys 18, 2006 19:21
Viesti:

Re: Video: 20 Things to do in Japan!

Viesti Kirjoittaja Rai-chan » Ti Kesä 17, 2008 21:02

Hare Hare Yukai ja/tai Motteke! Sailor Fuku ja/tai Caramelldansen. Jossain missä on paljon ihmisiä ja aina parempi jos saatte paikallisia mukaan x3
Desu~ :3

Avatar
Elyse
Viestit: 268
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2007 17:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Video: 20 Things to do in Japan!

Viesti Kirjoittaja Elyse » Ti Kesä 17, 2008 21:26

Tässä viestissä lista ehdotuksista yksinkertaisessa muodossa + nimerkki.

-Tanssitaan jotain/joitain seuraavista tansseista: Hare Hare Yukai, Motteke! Sailor Fuku, tai Caramelldansen. (Rai-chan)
-Syödään nattoa (Crimson)
-Lauletaan Pokémon-tunnaria(mogmi)

Seuraavat ehdotukset otettiin ylös Tampere Kuplii '08 sarjakuvafestareilla (ei nimimerkkiä):

-Lauletaan karaokea
-Heitellään sakuroita ilmaan
-Pelataan pelihuoneessa
-Syödään lounasta lukion katolla
-Hypätään tasajalkaa portaita ylösalas
-Lauletaan Maamme-laulua
-Ostetaan kokonainen kuivattu mustekala
(Jatkan listaa myöhemmin kun ehdin)
Viimeksi muokannut Elyse, Ma Kesä 30, 2008 16:14. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Avatar
Crimson
Viestit: 259
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 16:53
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Re: Video: 20 Things to do in Japan!

Viesti Kirjoittaja Crimson » Ke Kesä 18, 2008 12:57

Pakko myöntää että aika jännä idea.
Koska olen kokenut jo tämän hirveyden ("kyllä mnää pystyn vielä syömään toisen haarukallisen, oikeesti!" ... *oksentaa takaisin lautaselle.*) niin haastanpa teidät tähän tuntien syvää sadistista mielihyvää: Syökää kulhollinen (sellainen yogurttipurkin kokoinen pikkupaketti on aivan liian helppoa) nattoa. ILMAN mitään helpottajia (riisi ja muu ruoka/juoma). Sen jos saatte tehtyä niin ainakin minulla nousee aika paljon rispektit teitä kohtaan. :p

P.S. En sitten ota vastuuta mahdollisesta pahoinvoinnista viikon sen jälkeen jos kauemminkin.
@cosplay.com ° C² cosplay@tumblr °
あ! シチュ〜! シチュ〜!

Zirdante
Viestit: 99
Liittynyt: Su Kesä 15, 2008 00:31

Re: Video: 20 Things to do in Japan!

Viesti Kirjoittaja Zirdante » Ke Kesä 18, 2008 13:29

Riippuu asenteesta ja ihmisestä tuo reaktio. Markus Kajo oli että "hmm maistetaanpas" ja ei oksentanut. Madventuresissa miehet olivat "HYI VITTU SAATANA TÄTÄ MÄDÄNTYNYTTÄ PAPUAKO MÄ SYÖN??" ja oksensipa hän tietenkin.

Eli siellä nousevan auringon maassa ottakaa kaikki avosylin ja avoimin mielin vastaan niin ihan hyvin menee.

Tässä on minun haasteeni teille: Ottakaa kameranne ja menkää kävelylle lähialueelle, ja kuvatkaa 'normaalia' Japanilaista elämää ja ympäristöä että saataisiin vähän kuvaa todellisuudesta kasvojenkohotus kuvien sijaan.


P.S sitten kun tulette takaisin suomeen, tai milloin nyt laitattekin ne nettiin, niin suosittelisin laittamaan megauploadiin/sendspaceen eikä minnekkään youtubeen niin saadaan parempi laatuista kuvaa ^^

Avatar
Elyse
Viestit: 268
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2007 17:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Video: 20 Things to do in Japan!

Viesti Kirjoittaja Elyse » Ke Kesä 18, 2008 13:52

Zirdante kirjoitti: Tässä on minun haasteeni teille: Ottakaa kameranne ja menkää kävelylle lähialueelle, ja kuvatkaa 'normaalia' Japanilaista elämää ja ympäristöä että saataisiin vähän kuvaa todellisuudesta kasvojenkohotus kuvien sijaan.

P.S sitten kun tulette takaisin suomeen, tai milloin nyt laitattekin ne nettiin, niin suosittelisin laittamaan megauploadiin/sendspaceen eikä minnekkään youtubeen niin saadaan parempi laatuista kuvaa ^^
´

Itseasiassa, tarkoitus oli alunperinkin laittaa sekaan muutakin kuvaa. Siksi en nyt laita tuota listaan. Ihan peruskamaa alkuun ja johonkin muualle. Muuta en oikein vielä tiedä varmasti videon rakenteesta.

Hmm. Voi olla, että laitamme usempaankin paikkaan nuo videot. En ollutkaan ennen kuullut megauploadista, tai sendspacesta. Täytyy käydä tsekkaamassa.

Avatar
Mida
Viestit: 54
Liittynyt: Ke Helmi 20, 2008 00:58

Re: Video: 20 Things to do in Japan!

Viesti Kirjoittaja Mida » Su Kesä 29, 2008 21:03

No tietenkin laulatte jossain mukavalla aukealla alueella ihmismassan joukossa ensimmäista Pokémon-tunnaria! Suomeksi, japaniksi tai millä kielellä ikinä osaattekaan! 83

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Video: 20 Things to do in Japan!

Viesti Kirjoittaja starscream » To Heinä 03, 2008 09:31

Varmaan harvempi täältä on käynyt Japanissa kielikurssilla, joten jos jälkikäteen viitsitte, niin kirjoittelisitteko siitä kokemuksia vaikka tuonne Japanin kieli -alueelle. :) Yleisten kokemusten lisäksi kiinnostaa etenkin mitä kaikkea kurssilla opiskeltiin ja millaista vaikutusta sillä oli kielitaitoon.

Hauskaa matkaa!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 36 vierailijaa