Anime/Manga jota vihaat?

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
jei
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Heinä 02, 2003 11:15

Viesti Kirjoittaja jei » Ma Maalis 01, 2004 02:49

Niille joilla on vaikeuksia löytää anime jota todella inhota, niin suosittelen listasta alempaa osiota:

http://www.hut.fi/~jei/top10.html

Kokeneimmatkin kaikkiruokaiset ovat löytäneet niiden joukosta kyllä jotain katsomiskelvotonta. -_^ (Tai sillä perusteella ne on sinne valittu.)

Avatar
Daer
Viestit: 42
Liittynyt: Ti Maalis 02, 2004 12:58
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Daer » Ti Maalis 02, 2004 13:53

Urots... ukrosur... Urotsukidöji... Karmeaa soopaa..*Meni tyhmä ostaa anttilasta ku halvalla kerta oli*
Oksetti ku katto (pakko oli ku kerran oli ostanukki...)
"YAMEte yoshite sawaranaide BABY
IYAyo DAMEyo aseranaide BABY"

"Tonzura koite"

Avatar
Joudah
Viestit: 53
Liittynyt: La Helmi 21, 2004 21:00
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Joudah » Ti Maalis 02, 2004 14:03

Daer kirjoitti:Urots... ukrosur... Urotsukidöji... Karmeaa soopaa..*Meni tyhmä ostaa anttilasta ku halvalla kerta oli*
Ostin tutulta Idol of Darknes -DVD:n. USA:n versio, joka on pätkitty 40 minuutin pituiseksi. Elokuvasta on saksittu pois kaikki lonkerokohtaukset (ainoat lonkerot ovat kansissa), enkä selailemalla löytänyt siitä muutenkaan mitään siveetöntä. Silti kannessa komeilee k-18 -lätkä, jota ihmettelen suuresti. Mielestäni yksi tuollainen tarvitsee kuitenkin olla hyllyssä, etenkin koko puukotetussa olemuksessaan. (Lonkeroiden puute oli tiedossa ennen ostoa eikä se tullut suinkaan pettymyksenä.) Suosittelen hyllyn täytteeksi, jos sen saa huomattavan halvalla.

Avatar
Gortef
Viestit: 207
Liittynyt: Ti Huhti 01, 2003 12:52
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Gortef » Ke Maalis 03, 2004 11:44

njoo huomasin ittekki taas Anttilan hyllyssä Macross2, Plastic Little ja Iso U kasetit hyvässä yhteisymmärryksessä. Sentää olivat laittaneet eri hyllyyn ko muut lasten kasetit, heh.

Mutta tuli mieleen ajat jolloin ostin ekat anime leffani... Akiran ja GitS:in. Silloin oli nuo kans hyllysä *snif* jotkin asiat eivät muutu :mrgreen:
Habeeb it!

Avatar
Emmi-Chan
Viestit: 190
Liittynyt: Pe Touko 07, 2004 12:04
Paikkakunta: Sotkuinen kämppä

Booooooooooooring!!

Viesti Kirjoittaja Emmi-Chan » Ke Touko 12, 2004 12:58

Huonoin anime jota olen nähnyt on Jungle wa itsumo Hale notchi Guu. En minä sitä vihaa, mutta se ei oikein iskeny, koska ensinnäkin siitä ei tajua yhtään mitään. Näin yhdenkin jakson, jossa Halen ja Guun luokka oli köksän tunnilla tekemässä ruokaa, ja salaattia leikatessaan Guu vahingossa leikkaa kätensä pois. Rauhallisin mielin hän kuitenkin tunkee käden palaset suuhunsa ja käsi kasvaa takaisin paikoilleen!! Siis MITÄ!! Ja sitten se ihme rintakarva peruukki sen jonkun häiskän isoisällä, jota Guu myöhemmin käytti peruukkina... Ihan ihme anime...

Toinen, mistä en pitänyt oli Dragon Ballsit ja Dragon Ball Z. Pelkkää mättöä... Tai ainakin ne jaksot mitä mä satuin näkee ku pikkuveli katto. Ja siin ei oo ees komeita miehiä!! Tai no jos joku pitää siitä mikä ny olikaa Goku (eiks se oo se pää hahmo?) Sehän on pelkkää lihasta. YÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK!! Sil on näääääääääääääin kapee masu ja nääääääääääääääääääääin levee rintakehä. Nii...

Ainiin, ja Digimon. Se on vaan nii kuoooooooolettavan tylsää katottavaa!! Pläämon ja Kökkömon taistoon!!
"Run Lee! Run towards the setting sun!... But don't mess up your hair!"
- Gai-sensei

Gin-san
Viestit: 21
Liittynyt: Ti Touko 11, 2004 15:58
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Gin-san » To Touko 13, 2004 18:08

No minä en oikeestaan vihaa mitään animea/mangaa mut en kyl vapaa ehtosiks kato Love Hinaa!! Ihan pöljä sarja...ihan hauska mut jotkut varmaan ymmärtävät minua miksi en tykkää siitä. Vai olenko ainoa?

Avatar
Rakka
Viestit: 136
Liittynyt: To Helmi 20, 2003 18:35
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rakka » To Touko 13, 2004 23:01

Jonkin animen tuomitseminen huonoksi sen takia että "se on ihan outoa, mä en tajunnu siit mitään!" kertoo enemmän katsojasta kuin sarjasta. Vaikka sarjassa omituisia elementtejä olisikin, se ei todellakaan tee siitä huonoa. Guu ei kyllä kuulu henkilökohtaisiin suosikkeihin, mutta lähinnä siksi etten tykkää, että Halea potkitaan jatkuvasti päähän...

Huonoin sitten? Vaikea sanoa... joku typrä haaremi/mättösarja jossa keskitytään lähinnä naishahmojen ylisuurten maitorauhasten esittelyyn vailla juonenkuljetuksen ja syvemmän hahmonhekityksen häivääkään. Valitettavasti näistä riittää valittavaksi. Myös kaupalliset "tahkotaan vielä kuudeskin kausi ulos" -sarjat tuppaavat käymään vanhoiksi.

Avatar
Lunael
Viestit: 434
Liittynyt: Ti Tammi 28, 2003 17:10
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lunael » To Touko 13, 2004 23:15

Loppujen lopuksi, mielipideasioiden tarkempi analysointi on vähän semmoinen suo jolle ei hirveästi haluta astella. Jos jonkun mielestä sarja x on huono koska sitä ei tajua, niin eipä minulla tuota mielipidettä vastaan haluta haastaa jos kyse on vaan oman mieltymyksen julkituomisesta. Ei ole minulta pois, toisen preferenssi siis.

Tällainen ketju on mielenkiintoinen ihan siksi, että monessa omassa suosikkisarjassa saattaa toisten silmin olla asioita jotka rasittavat, ärsyttävät, tai räjäyttävät pollan totaalisesti. Sellaisia juttuja, joita omien värittyneiden lasien takaa ei välttämättä huomaa. Asioiden tutkiskelu ja kätkeminen sydämeensä voi olla ihan palkitsevaa, etenkin jos joku kovin tarkasti analysoi miksi vaikkapa FLCL ei hänen mielestään ole onnistunut sarja.

-Juha

Liekki : Kun kattojen ylle löi (Aurinkoon)

SooSoo
Viestit: 3
Liittynyt: To Touko 13, 2004 18:12
Paikkakunta: oulu

Viesti Kirjoittaja SooSoo » La Touko 15, 2004 08:35

Digimon on NIIN naurettava! :x

Avatar
__
Viestit: 461
Liittynyt: La Huhti 17, 2004 20:54

Viesti Kirjoittaja __ » La Touko 15, 2004 10:20

Näitä on aika monta X_X;

Dragonball Z - En voi sietää, kauheaa mölinää o.o;
Naruto ja Kenshin - :roll: Jotenkin vain en pysty kestämään toimintagenreä ja mielestäni nämä sarjat ovat täysin yliarvostettuja.
Doomed Metropolis - Sain joskus vuosia sitten lahjaksi mutta menee sellaiseen goryslash kategoriaan josta en tykkää yhtään ;\
Agent AIKA - Sarjassa ei ole mitään järkeä... pelkkää pantsua >___>

Avatar
Uruviel
Viestit: 6
Liittynyt: To Touko 27, 2004 09:25
Paikkakunta: Outokumpu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Uruviel » To Touko 27, 2004 09:49

En nyt tiedä vihaanko suoranaisesti mitään, mutta mainitsen joitakin, jotka ei erityisemmin ollut mieleen.

Neon Genesis Evangelion
Ei tajua. Alku oli aika lupaava, mutta se loppu... huhhuh, eikö siinä menty vähän oli aiheen... tai sitten ei...

Pokemon ja Digimon
Syytä ei varmaan tarvitse edes kertoa...

Sitten on kaksi sellaista, joiden nimiä en muista. Virkistäkää sitä, jos tunnistatte kuvauksista.
1. Pääosassa on mies, joka on avaruuslentäjä. Ymmärtääkseni tämä "avaruuskeskus" on pilkan aihe, tekniikka taisi olla aika lapsenkengissä. Muistan kun tavalliset lentäjät nauroivat heille. He olivat tekemässä ensimmäistä avaruuslentoaan tai jotain.... valitettavasti en muista paljon mitään, sillä nukahdin... aika harvinaista...

2. Toinen, josta en niin välittänyt oli sellainen, missä sellainen moottoripyöränainen ajoi ihan hulluna ja meinas ajaa aina sen päähenkilön päälle. Siinä taisi olla pääosassa sellainen tyttö ja poika, ja mielestäni se poika oli vanhempi kuin se poika. Siinä oli jossain vaiheessa myös kerrottu tarinaa sarjakuvan kautta, jotain sellaista...

Auttakaa mua jos tunnistatte noi, en kuolemaksenikaan muista niiden nimiä!
Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaiset.

Avatar
Darth Mauno
Wannabe
Viestit: 1043
Liittynyt: Ke Huhti 23, 2003 08:32
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Darth Mauno » To Touko 27, 2004 10:09

Uruviel kirjoitti:2. Toinen, josta en niin välittänyt oli sellainen, missä sellainen moottoripyöränainen ajoi ihan hulluna ja meinas ajaa aina sen päähenkilön päälle. Siinä taisi olla pääosassa sellainen tyttö ja poika, ja mielestäni se poika oli vanhempi kuin se poika. Siinä oli jossain vaiheessa myös kerrottu tarinaa sarjakuvan kautta, jotain sellaista...
Tuo on todennäköisimmin FLCL / Furikuri. Se on kyllä niitä sarjoja, jotka eivät aukea ilman jonkinasteista työstämistä, minkä takia siitä voi helposti syntyä huono vaikutelma "omituisena sekopääsarjana".
"Do not underestimate the power of the Dork Side"

Avatar
Kensuke
Viestit: 368
Liittynyt: Ti Touko 18, 2004 09:09
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Kensuke » To Touko 27, 2004 10:30

Uruviel kirjoitti:1. Pääosassa on mies, joka on avaruuslentäjä. Ymmärtääkseni tämä "avaruuskeskus" on pilkan aihe, tekniikka taisi olla aika lapsenkengissä. Muistan kun tavalliset lentäjät nauroivat heille. He olivat tekemässä ensimmäistä avaruuslentoaan tai jotain.... valitettavasti en muista paljon mitään, sillä nukahdin... aika harvinaista...
Wings of Honneamise, Gainaxin ensimmäinen elokuva, joka floppasi Japanissa aluksi melkein tuhoten Gainaxin, mutta on sitten myöhemmin nostettu arvoonsa.
Omistan kyseisen elokuvan VHS-kasetin, suomitekstein.
Elokuvan vertaus on USA:n ja Neuvostoliiton suurvaltakilpailu, tekniikkakin on vastaa suurinpiirtein 50-lukua, ja miten avaruustutkimus oli vain pelinappula valtapelissä. Loppukohtauksessa oli minulla vähän sulattelemista.

Avatar
Petri
Viestit: 116
Liittynyt: Ti Tammi 28, 2003 00:15
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Petri » To Touko 27, 2004 10:33

Uruviel kirjoitti:Sitten on kaksi sellaista, joiden nimiä en muista. Virkistäkää sitä, jos tunnistatte kuvauksista.
1. Wings of Honneamise
2. FLCL

Molemmat omien top10-listojeni kärjessä.
"You can't have egg, bacon, spam and sausage without the spam."

Avatar
Uruviel
Viestit: 6
Liittynyt: To Touko 27, 2004 09:25
Paikkakunta: Outokumpu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Uruviel » To Touko 27, 2004 11:15

Kiitos! Voi olla että katson joskus sen Wings of Honneamisen uudestaan, jos jaksan... FLCL:stä en vielä tiedä... Nyt ainakin tiedän, millä etsiä! :D
Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaiset.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 37 vierailijaa