LUE ENSIN: Tietoja keskustelualueesta 'Yleinen keskustelu'

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

LUE ENSIN: Tietoja keskustelualueesta 'Yleinen keskustelu'

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Maalis 05, 2003 17:43

Anikin keskustelualueilta et löydä villiä länttä tai edes villiä kaukoitää, mutta tämä alue osuu näitä kaikkein lähimmäksi. Edellytys on, että viestisi on asiallinen ja liittyy anime- ja/tai mangaharrastukseen. Varmista kuitenkin ensin, että viestisi aihe ei liity suoranaisesti jonkin muun foorumialueen toimintaan ja että aiheesta ei ole kirjoitettu aiemmin (käytä hakutoimintoa). Vaikka moderointi ei pääosassa tapauksia puutukaan paremmin vaikkapa uutiseksi lukeutuvaan viestiin tällä alueella, tavoitat todennäköisemmin oikeat henkilöt pistämällä viestisi oikeaan paikkaan.

Olkaa luovia – kirjoittakaa mitä hulluimmista aiheista ja ideoista, pistäkää syvällistä analyysiä siitä miten tehdään vaarallisin mahdollinen sohjosarja tai kertokaa pisimmästä koskaan pidetystä animen katseluputkesta. Kirjoitelkaa erilaisia mielipiteitä mutta kunnioittakaa myös toisten näkemyksiä.

Oman animeaiheisen sivuston mainostaminen on paitsi sallittua, myös varsin suotavaa.

Moderaattorit eivät pieneen hullutteluun missään nimessä puutu, mutta asiattomat viestit, etenkin henkilöön käyvät ikävyydet (herjaukset, ym.) poistetaan nopeasti.

Kun vastaat viestiin, pyri ylläpitämään keskustelua. Yhden-kahden sanan viestit eivät ole keskustelun jatkeelle hyväksi. Koita perustella mielipidettäsi tai ideaasi, kerro miksi olet tätä mieltä, kysele lisää tai spekuloi mahdollisuuksia. Anna seuraavalle kirjoittajalle mahdollisuus jatkaa juttua edelleen.

Huomaathan, että äänestysten tekoa varten on oma "Gallupit" alueensa ja että nimenomaan tiettyä sarjaa koskevat keskustelut tulisi ohjata Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat -alueelle.
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 62 vierailijaa