Paras hyökkäys ikinä

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Tuc-keksi
Viestit: 214
Liittynyt: Ke Syys 19, 2007 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Paras hyökkäys ikinä

Viesti Kirjoittaja Tuc-keksi » La Marras 03, 2007 01:27

Elikkä ketjun yksinkertaisena ideana on esittää omasta mielestään paras anime/manga hyökkäys ikinä. Sen ei tarvitse pakolla olla hyökkäys kuten lyönti vaan se voi olla myös erikoiskyky. Mainitse mistä sarjasta (anime vai manga) liike on ja kuka sen tekee. Voit myös kertoa liikkeestä enemmänkin jos halua löytyy. Muista myös kertoa syy valintaan.

Ja seuraavaksi oma esimerkki ja samalla vastaus:

Liike: Gomu Gomu no jet Gatling

Tekijä: Monkey D. Luffy (animesta ja mangasta One Piece)

Iskussa Luffy yksinkertaisesti iskee nopeasti ja kovaa monta kertaa. Kuulostaa mukavan normaalilta mutta isku itsessään on kyllä täynnä sitä kuuluisaa tunnetta. Huomattavaa on, että iskun aikana Luffyn nyrkit ylittävät selvästi äänen nopeuden ja saavuttavat näin ollen tuhoisan kineettisen energian. Mokoma isku saa yhä uudelleen veren kiertämään kun sen näkee. On siinä kyllä näköä ja tunnetta...

Valintakriteereinä siis toimi sekä tunnetila, jonka aikana isku tehtiin että sen suuri tuhovoima ja hieno toteutus.
"Rose... wand... floating... superior... crystal... eternal... beautiful... flower... genocide!"
Katsotut animeyt

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja madu » La Marras 03, 2007 09:02

Mikään ei hakkaa Tsukihimen / Kara No Kyoukain sankariparin Tohno Shikin ja Ryogi Shikin "Mystic eyes of death perceptionia". Nämä ihmesilmät mahdollistavat käyttäjänsä näkemään minkä tahansa asian kuoleman, ja tuhoamaan sen olemassaolon, oli kyseessä sitten ihminen, vampyyri tai kerrostalo. Kun tämän lisäksi molempien veressä kulkee tappajan vaisto kaikkea epäluonnollista kohtaan, gg.

Ai niin ja toinen hieno on tietenkin Emiya Shiroun UNLIMITED BLADE WORKS. Kyl se Nasu vaan osaa keksiä Hienoja Asioita.

Avatar
Kunimura
Viestit: 301
Liittynyt: Ti Marras 21, 2006 18:47
Paikkakunta: Karkkila

Viesti Kirjoittaja Kunimura » La Marras 03, 2007 10:05

JoJo's Bizarre Adventure part 3:n Dio Brandon ZA WARUDO/Katujyrä yhdistelmää ei myöskään helpolla voita. Ensin Dio pysäyttää ajan, mutta voi itse liikkua vapaasti. Sitten hän heittää veitsiä ilmaan ja päästää ajan jälleen kulkemaan, jolloin kaikki veitset osuvat vastukseen yhtäaikaa. Kun vastus makaa avuttomana maassa, Dio pudottaa niskaan katujyrän ja kajauttaa ilmoille vertahyytävän voitonhuutonsa, "WRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!".

JoJossa on muitakin hienoja hyökkäyksiä ja tekniikkoja, kuten Bucchiaratin Sticky Fingers, jolla hän pystyy luomaan minne tahansa vetoketjuja. Näin hän pystyy esimerkiksi kulkemaan seinien ja muiden esteiden läpi tai purkamaan vastuksensa paloiksi asettamalla vetoketjuja oikeisiin kohtiin.

Avatar
Krypfto
Viestit: 369
Liittynyt: To Marras 02, 2006 14:23
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Krypfto » La Marras 03, 2007 11:39

Henk. koht. suosikkini lienee Genesis of Aquarionista löytyvä isku Mugen Punch, jossa suurikokoisen superrobotin käsivarsi pitenee ranteen kohdalta päätähuimaavaa vauhtia niin, että nyrkinisku ylettää vaikka Kuuhun asti. Siinä oli ensimmäisellä kerralla nähtynä jotain niin hullunkurisen, naurettavan absurdia että herrijee.
Yhteiskunnan vihollinen numero !!!
Illuminated realization number one: You are the only light there is for yourself, my friend.

Avatar
Guildenstern
Viestit: 230
Liittynyt: La Syys 02, 2006 18:49

Viesti Kirjoittaja Guildenstern » La Marras 03, 2007 12:20

Koska madu sanoi jo UBW:n, minun on vastattava Gilgameshin Gate of Babylon. Kuten aiemmin mainittu kyky, myös Babylonin portit antavat avaajalleen käytännössä rajattoman asevarannon, sillä erotuksella että kaikki tuhovälineet ovat alkuperäisversioina täysissä voimissaan.
Gilgamesh voi käyttää tätä naurettavan ylivoimaista kykyä joko tarjoamaan yksittäisiä asetäydennyksiä taistelun lomassa, tai sitten vain -- jos laiskalla päällä sattuu olemaan -- ampuakseen porttien teräasesisällön suoraan vastustajan niskaan. Harvoin näkee yhtä epäreilua haxorointia.

Avatar
Kagami
Viestit: 110
Liittynyt: Ti Heinä 04, 2006 23:04
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kagami » La Marras 03, 2007 13:20

Täytynee myöntää, että perusteluihin voi hieman vaikuttaa fanipoika-statukseni, MUTTA oma suosikkini on ollut tähän mennessä Kuchiki Byakuyan bankai ja kaikki sen eri muodot, en voi kyllin painottaa fiilistä jolloin
Laitetaan nyt varoiksi valkoisella kirjoitti:Byakuya ensimmäisen kerran näyttää bankainsa Ichigolle, eli pudottaa miekkansa maahan jolloin monta riviä isoja miekkoja nousee maasta ylös. Tällöin hän sanoo bankainsa aktivointikomennon, joka kuulostaa *iih* niiiiin ihanalta "Bankai, Senbonzakura kageyoshi". Nämä isot miekat sitten hajoavat miljooniksi kirsikkapuun kukkien terälehtiä muistuttaviksi teriksi. Tällöin Byakuya voi kontrolloida teriä mielensä mukaan silputen vastustajansa hakkelukseksi.

Ei tässä vielä mitään, kun tilanne kävi Byakuyalle tukalaksi otti hän bankainsa ensimmäisen "extramuodon" käyttöönsä, silloin meni kylmät väreet selkää pitkin. Ensin hän kerää reiatsua, jolloin kaikki terälehtien muodossa olleet miekat kiinteytyvät miekkojen muotoon, muodostavat neljä riviä hänen ja Ichigon ympärille ja taivas jotakuinkin pimenee. Tällöin hän sanoo toisen aktivointikomentonsa "Senkei, Senbonzakura kageyoshi". Tämä muoto hylkää kaiken puolustuksen ja keskittyy pelkkään hyökkäykseen, eli Byakuya voi käyttää kaikkia miekkoja yhtäaikaa mielensä voimalla, mutta yleensä hän tyytyy käyttämään vain yhtä, kuten normaalia miekkaa käytetään. Miekat ovat tietenkin tuhottoman paljon tehokkaampia, kuin normaalisti. Tämä yhdistettynä Byakuyan loistavaan Kido:n käyttöön taistelun lomassa tekee hänestä vaarallisen vastustajan.

Aivan viimeisessä lisämuodossa kaikki miekat tiivistyvät yhdeksi valkoiseksi miekaksi Byakuyan käteen ja tästä erittyvä suuri reiatsu muodostaa Byakuyan selkään valkoiset siipien kaltaiset reiatsupurkaumat. Tämä aktivoituu komennolla "Shukei, Hakuteiken" Miekan tuhovoima on erittäin suuri, ja Byakuya on tälläkin hetkellä käyttänyt sitä vain kerran.
Vielä kuvareferenssit:

Bankai, Senbonzakura kageyoshin alku
Bankai jatkuu
Senkei, Senbonzakura kageyoshi
Shukei, Hakuteiken
Viimeksi muokannut Kagami, La Marras 03, 2007 13:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

Avatar
Teh_Rei
Viestit: 326
Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 21:54

Viesti Kirjoittaja Teh_Rei » La Marras 03, 2007 13:21

No tietysti ylivoimainen ykkönen on Kenshiro (Hokuto No Ken) Hokuto Shinken -painepistehyökkäyksineen.

"AAATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATAT" *ja pää räjähtää*

Dragon Ballin Kamehamehat ja muut on myös aika hassuja! Etenkin se sarjassa usein esiintyvä, energian latailuun liittyvä, huutaminen aiheuttaa hilpeyttä!
REILUKERHO - Hurray for YURI!

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja isokana » La Marras 03, 2007 13:57

Viimeisen kuukauden ajan erikoishyökkäyksen ajatteleminen ei ole tuonut mieleen muuta kuin LAGANN IMPACT! Kyseessähän on tekniikka Tengen Toppa Gurren Lagannista, jossa isompi mecha ottaa pienemmän käteensä ja heittää sen kohti vastustajaa. Syyksi en pysty esittämään muuta kuin siihen haudatun veljesrakkauden ja eeppiset ulottuvuudet, jotka hyökkäys saa lopullisessa muodossaan. Ja se että hyökkäystä katsoessani muistutan lähinnä tutisevaa hyytelökasaa.

On olemassa varmasti muitakin hienoja hyökkäyksiä, jotka olen unohtanut Gurren Lagannin vaikutuksesta. Palaan asiaan, jos ajatustoimintani vielä joskus normaaliksi palaa (aina sopii toivoa...)
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja madu » La Marras 03, 2007 18:35

takeru kirjoitti:No tietysti ylivoimainen ykkönen on Kenshiro (Hokuto No Ken) Hokuto Shinken -painepistehyökkäyksineen.
YOU ARE ALREADY DEAD.

Yoshen

Viesti Kirjoittaja Yoshen » Su Marras 04, 2007 06:49

No miten olisi Bianchin "Poison cooking" sarjasta Katekyo Hitman Reborn? :D Eli ämmä tekee yksinkertaisesti niin karseeta safkaa, että niillä myrkynvioleteilla syövyttävillä pullilla, kakuilla ja pizzoilla voi taistella monin tavoin esim. heittämällä vastustajan naamalle. Sarjassa oli jo valmiiksi kaikkea mieletöntä mutta sitten kun Bianchi tuli myrkkyleivoksineen niin olin lopullisesti koukussa.

Avatar
rama
Viestit: 318
Liittynyt: Ke Loka 26, 2005 16:05
Paikkakunta: Stockholm
Viesti:

Viesti Kirjoittaja rama » Su Marras 04, 2007 12:19

Wanhassa wara parempi: Shinjin ja Asukan tanssimaton avulla synkattu väkivaltabaletti loppuhuopennuksenaan ”double heel stomp” :D
Shinki-Asuka vs. Enkeli 1-0.

jtn
Viestit: 712
Liittynyt: La Helmi 15, 2003 15:51
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja jtn » Su Marras 04, 2007 13:30

Kyllä vanhassa on aina vara parempi, joten valitsen sen yhden hyökkäyksen, joka saa kaiken kääntymään aina parhain päin.

DRRRAGOOOOON SLAAAAAVE!

Olenko koskaan muuten sanonut, että mielestäni Slayersin ekan kauden eka jakso on yksi parhaista animejaksoista ikinä? Dragon Slaven käyttö kyseisessä jaksossa on yksi syy tähän mielipiteeseen.

Kunniamaininta menee sitten vieläkin old skoolimmaksi: Urusei Yatsuran Lumin iki-ihanat zakkit. Erityisesti söpön "dhaaaaling!" -huudon säestämänä.
- Jussi Nikander

Avatar
kämy-san
Viestit: 27
Liittynyt: Ke Kesä 13, 2007 14:41
Paikkakunta: savonlinna

Viesti Kirjoittaja kämy-san » Su Marras 04, 2007 19:38

HnK:n kenshiron north star car flipping explosive attack,jätkä mättää about 100 jätkää atatatata-huudon säestyksellä,kaikki lentävät ilmaan ja heistä tulee muusia :twisted:
"I stricked you here and there.You have ten seconds to live.You are already dead."
-Kenshiro

Avatar
Maveric
Viestit: 270
Liittynyt: Pe Marras 03, 2006 16:58
Paikkakunta: Inari/Ivalo

Viesti Kirjoittaja Maveric » Su Marras 04, 2007 22:13

Sehän on ehdottomasti Konohagakure Hiden Taijutsu Ōugi: Sennen Goroshi! Sarjahan on siis Naruto ja hyökkäyksen käyttäjiä ovat Kakashi ja Naruto (Shippuudenissa). Pistän tähän jonkun paremman kun on aikaa...
I'm so friggin' lonely...
Tryin' to do a comeback!!
*hates winter sunlight*

Avatar
Rontti
Viestit: 182
Liittynyt: Ke Huhti 26, 2006 03:48
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Rontti » Ma Marras 05, 2007 07:27

Getter Robo: Armageddonin lopussa oleva Stoner Sunshine - hyökkäys on kyllä eeppisyydessään omaa luokkaansa.

Hyvänä kakkosena tulevat about kaikki Nanoha A`s:n Wolkenritterien hyökkäykset.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 42 vierailijaa