Sivu 1/2

Mitäpä jos Sarada laajentaisi Lappeenrantaan?

Lähetetty: Su Loka 28, 2007 23:46
Kirjoittaja leonichan
Tälle tuli nyt tarvetta tehdä oma topic, vaikka tuolla muutamia sivuja taaksepäin joku on jo kysellyt animeseuran perustamisesta Lappeenrantaan. Vaan mepä emme ole perustamassa mitään. Sen sijaan pohdimme toiminnan laajentamista.

Sarada on siis Imatralla ja lähiseuduilla toimiva anime- ja mangaseura. Toiminta on tällä hetkellä täysin Imatran rajojen sisäpuolella pysyvää, vaikka jäseniä on myös lähikunnissa. Lappeenrannan puolen jäseniltä on kuitenkin noussut esiin kysymys, voisimmeko alkaa järjestää toimintaa myös Lappeenrannassa. Siispä kysymys teille muille kuuluukin nyt: voimmeko? Löytyykö tarpeeksi kiinnostusta, jotta iltojen järjestämisessä Lappeenrantaan olisi mitään järkeä?

Mikäli kiinnostuneita löytyy, järjestämme suunnittelupalaverin asiasta, eli mistä tilat, aineisto jne. Siitä asia sitten lähtee rullaamaan eteenpäin, jos on lähteäkseen. Mikäli ei, asia luonnollisesti kuolee, eikä kukaan mainitse siitä enää ikinä mitään. Jokainen millään tapaa toiminnasta kiinnostunut lasketaan plussaksi, mutta erityisesti etsimme sellaisia ihmisiä, jotka ovat valmiita myös tekemään asian eteen jotain, eli alkamaan ns. ylläpidoksi. Tehtäviin kuuluu ohjelman suunnittelua, tilojen etsimistä (ainakin alkuun), tapahtumista tiedottamista, kyselyihin vastaamista, sekä yleistä kanssakäymistä vähän kaikkien kanssa. Tilanteen mukaan kaikenlaista muutakin. Porukalle jaettuna ei ole kovin vaativaa hommaa, mutta yksin hoidettavana kaiken muun elämän ohessa ei vain toimi. Eli olisi aika perus edellytys toiminnalle löytää teitä, jotka olette kiinnostuneita ottamaan osaa myös kaikkeen siihen, mitä tapahtuu ennen videoiltaa.

Joten siis, tehkääpä meidän Lappeenrannan hörhömme onnellisiksi ja kiinnostukaa asiasta.

http://sarada.animeunioni.org/

Lähetetty: Ma Loka 29, 2007 17:54
Kirjoittaja Tagawari
Itse olen kyllä tämän kannalla, sillä Lappeenrannasta ei vielä mitään virallista yhdistystä löydy, vaikka harrastajia taitaa jo jonkin verran olla. Elikkäs mukana ollaan.

Lähetetty: Ma Loka 29, 2007 19:05
Kirjoittaja Hecchan
Ehdottomasti löytyy kiinnostusta. Kaveripiireissä onkin tätä jo pitkään manattu kun täällä ei mitään toimintaa ole. *Joskushan oli ne pari anime-iltaa Monarilla, mutta ei niitäkään sen enempiä sitten ollut.* Eli todellakin mielenkiinnolla ja innostuksella mukana ollaan! o/

Lähetetty: Ti Loka 30, 2007 15:37
Kirjoittaja _hikaria
Joo ehdottomasti voisi laajentaa.Olen jo pitkään hartaasti toivonut ,että Lappeenrantaan tulisi jotain anime ja manga toimintaa:)

Lähetetty: Ke Loka 31, 2007 19:00
Kirjoittaja leonichan
Okei. Tähän mennessä kiinnostus on ollut ehkä vielä hieman liian vaisua miun makuun, mutta eteenpäin mennään kuitenkin. Luotetaan siihen, että ihmisten mainitsemat kaverit olisi myös oikeasti kiinnostuneita tulemaan mukaan toimintaan. Tästä voisi jatkaa siten, että päätetään päivämäärä, jolloin kiinnostuneet kokoontuvat pisteeseen X, ihan vain juttelemaan asioista. Päivämäärä on pakostakin vasta parin viikon päässä, koska leonilla on tällä hetkellä vähän kiire muuttamisen ja uuden työpaikan kanssa (pää menee pyörälle kaikesta), mutta siinähän on vain enemmän aikaa ihmisille nähdä joko tämä topic tai muutamaan paikkaan Lappeenrannassa levitetyt mainokset (bongatkaa!)

Paikkaa voisi ehdotella. Joku julkinen paikka, jonka kaikki tietävät, mutta joka olisi suhteellisen rauhallinen. Millainen on esimerkiksi Lappeenrannan pääkirjasto? Onko siellä tilaa kokoontua? Ehdotuksia esiin.

Lähetetty: Ke Loka 31, 2007 19:26
Kirjoittaja Niki-chan
leonichan kirjoitti:..muutamaan paikkaan Lappeenrannassa levitetyt mainokset (bongatkaa!)

Paikkaa voisi ehdotella. Joku julkinen paikka, jonka kaikki tietävät, mutta joka olisi suhteellisen rauhallinen. Millainen on esimerkiksi Lappeenrannan pääkirjasto? Onko siellä tilaa kokoontua? Ehdotuksia esiin.
(Minä haluan nähdä niitä mainoksia! Mihin niitä on pistetty? :D)

Kirjasto on ainakin rauhallinen paikka, mutta tilasta en oikein tiedä jos kokoontujia olisi enemmänkin. Pienellä porukalla kokoontuminen kirjastoon olisi varmasti mahdollista, mutta pikkuisenkaan isompi sakki ei sitten välttämättä mahdu yhden pöydän ääreen (voihan tätä yrittää todistaa vääräksi, mutta olisi ainakin helpompaa jos tilaa olisi kunnolla).

Niin joo ja nyt kun olen aikani lätissyt tässä pääsemättä oikeastaan mihinkään suuntaan, ilmoittaudun myös että olisin kiinnostunut auttelemaan ja sellaista.

Lähetetty: Ke Loka 31, 2007 19:27
Kirjoittaja _hikaria
Kyllähän Lappeenrannan kirjasto on aika iso ja siellä kuitenkin on aika rauhallista olla.

Lähetetty: Su Marras 04, 2007 14:28
Kirjoittaja Hecchan
Luulen että kirjasto tosiaan jää ainoaksi vaihtoehdoksi, kun ei täällä oikein taida olla muitakaan paikkoja...
Muutamille tutuille olen tästä laajennusideasta jo kertonut ja kaikki ovat vaikuttaneet hyvin kiinnostuneilta ja kaikki tosiaan ovat halukkaita saamaan tällaista seuratoimintaa tännekin. Itse en kaupungilla ollessani noita mainoksia bongaillut, mutten kyllä kovasti etsinytkään. ^^;;
Mutta milles ajankohdalle sitä kokousta sitten..? :)

Lähetetty: La Marras 10, 2007 13:02
Kirjoittaja leonichan
Juu anteeksi mie olen nyt ollut nettiä vailla täällä ja asia on jäänyt vähän junnaamaan. Mutta muuttokiireet on nyt suurimmilta osin takana ja pystynen pääsemään nettiin kirjastolta silloin tällöin ennen kuin saan oman toimintaan. Mutta kirjasto siis ilmeisesti sopii tapaamispaikaksi ihmisille, joten miltä kuulostaisi sellainen päivämäärä kuin perjantai 16.11? Vaikkapa neljän-viiden aikoihin? Käyn vielä katsomassa sen kirjaston tarkemmin tässä, että minne päin siellä voisi kokoontua häiritsemättä muita ihmisiä hirveästi.

Lähetetty: La Marras 10, 2007 20:49
Kirjoittaja _hikaria
Hmm luulen ,että pääsen ,mutta tapaammeko ihan muuten vaan vai oliko tässä nyt kyseessä tämän Lappeenrantaan laajentamisen suunitteleminen ? :]

Lähetetty: La Marras 10, 2007 22:55
Kirjoittaja Tagawari
Jees, itsekin pääsen tulemaan. Jos Leonilla on jo netti käytössään niin jotain keskustelua / inhvonjakoa voisi saada aikaan irkissä?

Lähetetty: Su Marras 11, 2007 14:35
Kirjoittaja leonichan
Ihan semmoista yleisluontoista juonimista, katsellaan kiinnostuneiden määrää ja mietitään tiloja, sopivia viikonpäiviä yms. Eli kannattaa tulla paikalle, jos kiinnostunut on, sillä tuonkin mukaan vähän katsotaan kannattaako alkaa jatkamaan hommaa.

Nettiä ei ole vielä käytössä niin, että pääsisin toimivasti irkkiin. Voin päästä varmaan puolen tunnin pyrähdyksille, joista ei ole mitään hyötyä jos kaikki ihmiset sattuu olemaan muualla. Ei siis kannata laskea mitään sen varaan, mutta yritetään. Tässähän esmes Uki on yrittänyt ottaa selvää ilmaisista/edullisista tiloista videoilloille ja niitä voi kysellä muutkin, jos vain tulee jotain mieleen. Kaupunginosalla ei ole niin väliä, julkiset kulkee ja joku joutuu niillä menemään kuitenkin, oli illat missä vain.
Toinen asia mitä pitää miettiä on ohjelma. Meillähän ei siis ole mitään maagista animeseura-arkistoa, josta vedetään katsottavaksi mitä vain halutaan. Homma toimii niin, että jäsenet jakavat omastaan ja että lainaillaan muualta. Fansubeja ei katsota, eikä ikuisuussarjoissakaan ole oikein mitään järkeä ainakaan alkuun (eli ei Narutoa ja Bleachia, valitan.)

Sähköpostiin oli näköjään rapsahtanut myös mailia Kaakkois-Suomen Sanomien toimittajalta. Ilmoitanko hänelle nyt sitten tuon päivämäärän perjantai 16. jotta hän voisi ilmaantua paikalle tekemään juttua? Ja käykö klo 17:00?

Lähetetty: Su Marras 11, 2007 14:38
Kirjoittaja Hecchan
Enköhän minäkin paikalle pääse raahautumaan~ Hyvällä tuurilla saan varmaan lisää porukkaakin raahattua mukaan, jos tarvetta on. :'D Eli mitenkäs on? Tarvitaanko enempi porukkaa paikalle, vai mennäänkö tällä pienemmällä kokoonpanolla? :3

//. Ah, leoni ehtikin siihen rakoseen postimaan~
Hui kamala, että oikein lehdistöä paikalle? :'D Mikäs siinä sitten. Minulle tosiaan käy tuo aika hyvin.

Lähetetty: Su Marras 11, 2007 16:06
Kirjoittaja Eqxze
Olisin kyllä kiinnostunut osallistumaan, mutta en kyllä millään pääse paikalle tuolloin. :( . Kivahan olisi tännekin saada jotain toimintaa, ja jos se siitä on kiinni olen valmis antamaan oman osuuteni.

Lähetetty: Su Marras 11, 2007 18:42
Kirjoittaja Niki-chan
Tuo päivä sopii myös minulle vallan mainiosti, joten enköhän minäkin sitten ilmesty paikalle ihmettelemään. :) (Lyhyesti ja ytimekkäästi - eihän tässä paljon muuta sanottavaa ole.)