Sivu 1/5

Dancing Stage / Dance Dance Revolution?

Lähetetty: Ke Elo 27, 2003 01:03
Kirjoittaja UrsusCode
Foorumeja hieman selaamalla sain huomata etten tosiaankaan ole ainoa hörhö joka kyseiseen peliin on hullaantunut, ja tuhonnut siihen eri muodossa n+1e rahaa. :D Joten nyt kyselenkin että kuinka moni itse asiassa on moista peliä pelannut tai jopa ihan omistaa moisen polvientappopelin? Itse jäin koukkuun erään koneelle ladatun faniversion takia, ja yli puoli vuotta tuossa television vieressä on ollut kaksi tanssimattoa spontaania liikehdintää varten.

Lähetetty: Ke Elo 27, 2003 09:15
Kirjoittaja Lmmz
Jonkinlainen DDR-kisa varmasti voisi olla paikallaan ensi kesän Animeconissa, mikäli matolla hyppiminen eurobeatin tahdissa on vielä silloin yhtä kovassa huudossa kuin nyt :)

Lähetetty: Ke Elo 27, 2003 09:19
Kirjoittaja Neva
Kevään puolella peli tuli tennispalatsissa vastaan, ja osoittautui hintansa väärtiksi. Toukokuussa laitettiin kaverin kanssa matto- ja adapteritilaus ulkomailta menemään, ja reilun viiden viikon jälkeen tilaus maapostina saapuikin.

Näppiksellä jalkoja menee n. 5-8 Stepmanian luokitusten mukaan, mattoa takomalla 4-6 onnistuu yleensä.

Muita DDR:ään hurahtaneita löytää mm. ircnetin kanavalta #Tanssipelit

Lähetetty: Ke Elo 27, 2003 14:27
Kirjoittaja Yozora
Ei ole valitettavasti tullut kokeiltua, koska silloin kun Lahdessa vielä oli arcade, siellä ei ollut tanssipelejä. Ja nykyään ei ole koko arcadea. Että se siitä. Ja reissuillani muihin kaupunkeihin en ole koskaan esim. DDR:ään koskaan törmännyt. :/

Mutta kovasti haluaisin kokeilla. Pitäisi varmaan kuitenkin VÄHÄN harjoitella ennen ensi vuoden Animeconia, jos sinne nyt sellainen härveli tulee. Ei ihan taidottomana ja kokemattomana kehtaa... ToT

Lähetetty: Ke Elo 27, 2003 19:52
Kirjoittaja M-Arkku
Tätähän tietty kannattaisi kysyä firmoilta, jotka noita vehkeitä antaa vuokralle esim. ajatellen Animceon04:ää.

Lähetetty: Ke Elo 27, 2003 21:10
Kirjoittaja UrsusCode
Kyllä tästä ohjelmanumero ehdottomasti kannattaisi tehdä Animeconiin, ja hienoahan se olisi jos oikean arcade-masiinan saisi paikan päälle mutta epäillä sopii... ja sehän maksaakin jo sitten ;)

Lähetetty: To Elo 28, 2003 00:13
Kirjoittaja Mabatsekker
4 jalkaa on sopiva haaste :D
5 Jalkaa just just.. :wink:
6 mahdoton :?

Dancing Stage Megamixiä enempää en ole nähnyt Suomessa, ainakaan kotikonsoleille. Disco alkaa jossain vaiheessa tökkimän, joten saisivat tuoda parit DDR mixit piakkoin Suomeenkin..

Vielä joku päivä pitää mennä Tennariin todistamaan taqidot suuren yleisön edessä.. ja nostattamaan "Höh, taasko noita friikkejä"-aatteiden määrää.. Siellä on sentääs kunnon klassikko koneessa.. "Cotton eye Joe" :p

Lähetetty: To Elo 28, 2003 01:29
Kirjoittaja UrsusCode
Hmmh, 9. syyskuuta olisi reissu HELLsinkiin joten täytyypä koeajaa tuo masiina tennarissa, olisiko kiinnostuneita ihmisiä tulemaan paikan päälle? ;) Ja mainitaan nyt omat taidotkin saman tien, 4 on mukavaa haastetta, 5 menee nippa nappa ja tästä ylimenevät ovat mahdottomia.. Tosin riippuu kappaleesta, esim afronova on 4 jalkaa mutta huhhuh pitäisi olla vähintään 5 jalkaa, ja toinen on Super Star joka on 5 jalkaa mutta oikeasti 4-tason kappale. Ja niin kaikki basic-tasolla, pari 3-4 jalan trick-kappaletta on tullut tanssittua, mutta tiukille menee että pääsee läpi.
..tosin hulluttelumielessä olen pari kertaa kokeillut La Senjorita remix-kappaletta, vaivaiset 7 jalkaa basic-tasolla :D
Ja vielä yksi oma ennätys, joka on workout-puolella tehty nonstop 45min tanssimarathon.. :?
[Edit] Ja olen näköjään unohtanut kertoa mikä miljoonasta versiosta minulla on, hmm.. Noh se on Dancing Stage Party Edition PSonelle, ostettu aikoinaan amazon.co.uk:sta ja jos olisi PS2 niin megamix olisi pakko-ostos.

Lähetetty: To Elo 28, 2003 11:50
Kirjoittaja BiQ
Ai, en olekaan yksin... just nyt olen täysin rahaton kun olen ostellut berserkkiä, lone wolfia ja .... pelannut Dancing Stage Euromix2:a tennarissa... -_- tässä kuussa olen tunkenut siihen masiinaan lähemmäs 40 euroa rahaa. Ja kotikone on niin vanha&hidas ruoska, että stepmanian toimivuutta ei kannata edes uneksia.

Perjantaina tulee viimeinen kesätyöpalkka, mitäköhän silloinkin tapahtuu... maanantaina taisin pelata viimeset irtokäteiseni.. ^^;;;;

Mutta pari viikkoa takomista takanapäin ja nyt 5 jalkaa menee suunnilleen siedettävästi, 6 tuottaa jo tosissaan töitä ja 7 jalan biisit menee ihan salatieteeksi. Voisin muuten tullakin tuolloin 9. päivä tennarille, mutta pienten fuksien tuutorointi täällä ylpistöllä saattaa tuottaa ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Tai sitten ei. ^^;;;

Hupaisaa sikäli, että aloitin pelaamisen assyjen aikaan/jälkeen, mutta en kuitenkaan ollut "assy-käännynnäinen", kun en ko. tapahtumassa edes ollut.

Lähetetty: To Elo 28, 2003 15:45
Kirjoittaja Xuenay
Dancing Stage Party Edition on se pleikkariversio, jota olen Suomessa nähty myytävän... ja sehän on tullut ostettua, matto myös. ^^ Valitettavasti sarjassamme "ei näin", matto meni vähän hajalle kun sitä piti viikon yhdessä paikkaa melko tiukasti käärittynä... Ei ole halunnut käyttää toista 25-euroista toisen maton hankintaan, joten DDR/DSPE-pelailu on viime aikoina jäänyt.

Lähetetty: To Elo 28, 2003 19:58
Kirjoittaja Greywulf
Käsittääkseni matto säilyy parhaiten jos sitä ei taittele, ikuna. Toki niitten hieman taitteluakin pitäisi kestää, mutta eivät ne siitä ikinä tykkää. Vai että 25 euronen rikki, darn. Siinä ei sitten ollut minkäännäköstä takuuta? Paremmissa matoissa on ainakin joksikin aikaa. Ettei asiakasta jää valmistusvirhe tympimään..
Ite tuli tohon hurahdettua jo kevään puolella ja rahaa on todellakin mennyt jo useamman halpamaton edestä :P. Toivottavasti saa kohta hankittua oman maton, nii jää kevääksi ruokarahaa..

Porukkaa sinne tuskin on vaikea saada, tarvittaessa sinne saa todellisen ruuhkan aikaiseksi :) 4 tanssikerran odottelu vieressä, kun ite ei oo 2 kuukauteen tanssinu on muuten aika tuskasta :twisted: Max300 difficult eli 8 jalkaa 8)

Lähetetty: Pe Elo 29, 2003 13:30
Kirjoittaja UrsusCode
Max300 !? *köh* :oops:
Käsittääkseni koko DDR pelisarjan vaikeimpia kappaleita, ja jos tuon saa läpi kunnialla niin on kyllä guru ;)
Mutta tosiaan, 9. syyskuuta koko porin ammattikorkeakoulun tekniikan yksikkö lähtee Automaatio'03 messuille, mutta koska messuilla ei ole paikallaolopakkoa niin sieltä voisi livahtaa jossain vaiheessa tennarille kun matkaa ei ole messukeskuksesta kuin vajaat 4km.

Ja omat matot ovat kanssa hintaluokkaa 20-25e/kpl, ja vielä toimivat hyvin.. Tosin olenkin vältellyt niiden taittelua, 99% ajasta ne joko ovat lattialla tai sitten lepäävät seinällä tekemissäni kiinnikkeissä, ainoastaan kun kuskaan mattoja jonnekin olen taittanyt ne kahteen-kolmeen osaan. Ja jos nyt jotakuta kiinnostaa niin tämmöiset matot minulla on. (Ja kyllä, tilasin nuo + pelin amazonista, suomesta kun ei silloin ostohetkellä löytynyt mistään moista)

Lähetetty: Ti Syys 02, 2003 17:19
Kirjoittaja UrsusCode
Tulikin nyt mieleen, muistaako joku miten tuossa Euromix 2 laitteessa tuo vaikeustaso on kerrottu? Muistelen että se eroaa minun pelini tavasta kertoa vaikeustaso jalkoina...

Lähetetty: To Syys 04, 2003 16:34
Kirjoittaja Jakari-kun
Itseltäni löytyy koneelta stepmania (238 biisiä) sekä Playstationille pari importti mixiä (5th ja konamix). Ostin vähä aika sitten paikallisesta liikkeestä suhtkoht hintalaatusuhteeltaan hyvän maton. Hupihepo: Euromix 2:ssa on vaikeustaso merkattu jalkoina.

4 Jalkaa: Menee helposti
5: Keskivertoa paremmin
6: Hyvä jos menee läpi


p.s. Tiedoksi muuten kaikille, että Toptronics aikoo julkaista Dancing Stage Euromix + Matto paketin nyt syksyllä.

Lähetetty: Pe Syys 05, 2003 21:14
Kirjoittaja jjmv
Puh. Pitkästä aikaa tännekin kirjottelee.
Tyttöystävä osallistui tuohon mattojen ryhmätilaukseen. No pitipä tuossa tänään sitten käydä ensin DDR:n lessoneja läpi ja sen jälkeen stepmaniaa pelaamaan.

Tuloksena, että kolmen jalan biisit menee jo jotenkin läpi, siis parin-kolmen tunnin tulos :)

Addiktoivaa! Jostain se oma matto pitäis hankkia, liian kallista vain yksin tilata.