Huonoin on huonoin

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Ikara
Viestit: 260
Liittynyt: Su Huhti 15, 2007 19:17
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Ikara » Ma Marras 19, 2007 19:55

Pahiten olen pettynyt Love Hinaan. En edes kyseiseltä hirveiden ainesosien yhtymältä odottanut mitään, ja siltikin ala-arvoiseksi meni. Sarjan katsominen oli käytännössä yhtä hauskaa kuin käynnissä olevien puimureiden tunkeminen nenäänsä.

Sarjan huumori oli kuivaa ja karskeaa. Iso tissisiä teinityttöjä ja epä sosiaalinen samanikäinen poika yhdistelmä on karua, eikä ollenkaan hyvällä tapaa. Poika tirkistelee -> Nosebleed -> Saa turpiinsa kovimmalta tytöltä (tai vaihtoehtoisesti ahdisteltu tyttö potkaisee) -> Poika valittaa -> kovin huomaa ahdisteltua. Sama toistuu koko sarjan ajan eri henkilöillä, joka puuduttaa jo alku vaiheessa - ja pahasti. Tyypillinen teini angst on nuorison elämästä pyyhitty kokonaan pois ja tilalle on vaihdettu pari kolme iloisen tirkisteltävää kylpyläkohtausta. Vähäisetkin Yhyhyy kohdat ovat sitten muistelemista. Juoni itsessäänkin on kuin suoraan Brittiläisestä romanttisen komedian edustajasta revitty.

Toinen kauhistuksen kanahäkki oli myös Vampire Hunter D, joka oli vähän Vamppi. Tai ei niin vähänkään. Yli hiljainen aina neutraali hahmo ei ensinnäkään ole kovin aidon oloinen saatikaan persoonallinen: vain tyhjä kuori. Piirrosjäljessä ei ole kehuttavaa, eikä grafiikassa muutenkaan ole mainitsemisen arvoisia mukavuuksia. Tästä voisin myös jakaa mielelläni palkinnon "surkein ääninäyttely", ja vieläpä aivan aidosta versiosta, ei dubatusta.

Molemmat ovat täydellisiä floppeja. (jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, niin myöskin minulla, ja siitä on siis turha tulla nipottamaan. Se ääni näyttely sukkaa ja pahasti, vaikka itse ajattelisitkin toisin. Jokaisella on oma kuuloaisti, ja ainakin minä arvostelen mieluiten omilla aivoillani mikä on hyvä ja mikä huono.)
In the beginning The Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
~ Douglas Adams

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja madu » Ma Marras 19, 2007 19:55

Olen aivan satavarma että olen tällaisenkiin ketjuun joskus vastannut.

Mielipide on edelleen sama, Zero no Tsukaimaa huonompaan en ole törmännyt. FLCL on toinen mistä en yhtään tykännyt - ZnT:n jaksoin sentään suurella vaivalla katsoa loppuun, FLCL taas jäi kahteen jaksoon.

Yleisesti ottaen geneerinen shounenhuttu on sitä huonoista huonointa.

edit: ai niin, ja tästä haaremi/romanttinen komedia-systeemistä - tasa-arvo on perseestä. Mitä, jos tämän nykyisen asetelman sijasta kaikki pyörisikin hiljaisen luuseritytön ympärillä, joka jatkuvasti joutuisi ympäröivien nuorten miesten hakkaamaksi ja pahoinpitelemäksi, ja tästä yritettäisiin repiä huumoria? Taitaisi mennä taholla jos toisellakin herne nenään.

Avatar
Murokulho
Viestit: 105
Liittynyt: Su Elo 05, 2007 20:51
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Murokulho » Ma Marras 19, 2007 20:04

-Sukisyo: En tiedä miten lahjoin itseni katsomaan tätä kokonaiset 7 jaksoa (taisi itselläni olla meneillään ensimmäinen shounen ai-ihkutuskausi - ja viimeinen..). Naisen näköisiä, kimittäviä poikia pastellinvärisine hiuksineen sai miettimään mitä shounen ai/yaoi-fanit oikein tällaisista sarjoista hakevat kun homma ei ainakaan ulkoisesti heteroilusta eroa yhtään, jos nyt ei lasketa mukaan alakalustoa. Ääninäyttely oli hirveää, huumori antoi ymmärtää että niiden kirjoittaja oli 12v. pikkulikka joka tykkää kikatella ja pölistä käsiraudoista kaveriporukassaan. Juoni oli kökkö ja ennalta-arvattava, ainakin niiden seitsemän jakson ajan.

-Azumanga Daioh: Tämä saa minut pahasti pitkästymään. Tilannekomiikka ja kiusaliset hiljaiset hetket eivät minuun vetoa. Pieruhuumoria sen olla pitää.

-Pokémon, Digimon, Beyblade, Duel Masters etc.: ks. edellisissä viesteissä mainitut syyt -laiska-

-Saikano: Joo joo traaginen rakkaustarina blah blah. Varmasti löytyy tällaiselle nyyhkytarinalle oma katsojakuntansa, minä vaan en kestä sitä superhidasta ja -tylsää menoa ja voivottelua rakastavaisraukkojen kohtalosta ym. Ei jäänyt mitään muuta mielikuvaa tästä kuin että tulipa hukattua aikaa.

-GUNNM (anime): fer God's sake antakaa sille tuottajatiimille lisää rahoitusta! D: GUNNM on yksi lempimangojani, ja se OVA näytti oikein hienolta ja nätisti animoidulta mutta kun ne vaivautui tekemään vain KAHDEN EKAN POKKARIN EDESTÄ SITÄ SARJAA Dx Mitä julmuutta.
madu kirjoitti: edit: ai niin, ja tästä haaremi/romanttinen komedia-systeemistä - tasa-arvo on perseestä. Mitä, jos tämän nykyisen asetelman sijasta kaikki pyörisikin hiljaisen luuseritytön ympärillä, joka jatkuvasti joutuisi ympäröivien nuorten miesten hakkaamaksi ja pahoinpitelemäksi, ja tästä yritettäisiin repiä huumoria? Taitaisi mennä taholla jos toisellakin herne nenään.
Oletkos kuullut sarjasta nimeltä Yamato Nadeshiko Shichi Henge (eng. Wallflower)? Se on tietämistäni sarjoista kuvaustasi lähinnä (en tiedä hakkaamisesta ja pahoinpitelystä...). Mörökölli luuserityttö joutuu asumaan 3 kaunispojan kanssa ja nämä yrittävät muokata hänestä hienostunutta leidiä. Kaverini fanittaa tätä sarjaa.

Avatar
Liliel
Viestit: 110
Liittynyt: La Syys 30, 2006 10:11
Paikkakunta: Varkaus

Viesti Kirjoittaja Liliel » Ke Marras 21, 2007 18:16

Bubblegum crisis Kaveri näytti joskus pätkän tai pari tai kokonaisen jakson (?). Olin ensin revetä, sitten järkytyin ja pahasti. Myönnän, en tiedä mihin "genreen" tämä pitäisi laittaa mutta ainoa hyvä juttu näkemässäni oli laulut.

Devilman Samainen kaveri näytti myös tätä. Järkytyin kahta kauheammin. Koko idea meni minulta ihan ohi. Mitä tässä oikein haetaan? Ihmisten tappamista? Siis, mitä? Tämän ja ylläolevan ääninäyttelystä en sano mitään.

Angel Sanctuary OVA Manga on paljon parempi. Jonkin tuossa OVA:ssa mätti. Olisiko syynä ollut animaatioversiot hahmoista? Aivan. Kyllähän sen katsoo mutta luen mieluummin.

Tokyo MewMew Siis ne molemmat, anime että manga. Anime on tylsä eikä tunnu etenevän suuntaan eikä toiseen. Manga taas... sekava. En tiedä. En pidä Ichigosta ja sen palloilusta. Muutama hyvä hahmo.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja isokana » Pe Helmi 13, 2009 02:27

Nostetaan huonous mullista sen kunniaksi, että katsoin eilen lyhyen ja vaiherikkaan elämäni toiseksi huonoimman animen.

Nimi: Psychic Wars. Aika: 90-luvun alku. Media: 50 minuutin OVA. Tyyli: supervoimainen äijä listii monsuja. Ennustus: mikään ei voi mennä pieleen. Tulos: kaikki menee pieleen.

Tietyt riskit ovat olemassa, kun rupeaa katsomaan jotain joka vain tulee vastaan eikä pahemmin ota selville, mistä on kyse. Psychic Warsin tapauksessa menee noin 2,5 minuuttia ennen kuin tajuaa sen olevan kaiken pelastuksen ulkopuolella. Siihen mennessä on jo ehditty ihailemaan jähmeää animaatiota ja päähenkilön kävelyä miehekkäästi lääkärintakki päällä ja kädet housuntaskuissa (päähenkilö on siis kirurgi, tämähän on melkein kuin Monster!). Hän on juuri leikannut jonkun epämääräisen punaisen pallon erään naisen sisuksista ja pohtii, mitä se voisi merkitä. Joku sisäinen ääni ilmeisesti kertoo hänelle jotain, koska "hänen on mentävä". Ja niin hän menee jonnekin kuuseen, jossa hän aistii jotain elävää, joka on "paha". Sankarillisesti hän kävelee vasten eläimellisesti ärjyvää tuulta (<-tosi paha), joka selittämättömästi tyyntyy ja hän löytääkin sieltä hyvisten temppelin, josta räjähdysten saattelemana saa supervoimansa (bonuksena tulee keltainen aura, joka ilmeisesti on se psyykkinen osuus, koska hän vain mättää niitä monsuja). Legenda on syntynyt.

Juoni jatkuu tästä käsittämättömänä rumbana, jossa poukkoillaan pitkin Japania, matkustetaan pari kertaa ajassa ja tehdään tyhjäksi pahojen monsujen maailmanvalloitusaikeet. Vaikka katsojalla saattaa joinain harvoina hetkinä olla käsitys siitä missä mennään ja miksi, on tapahtumista kuitenkaan turha etsia edes alkeellista logiikkaa. Käsittelen asiaa spoilerisuojien alla, jos joku jostain käsittämättömästä syystä välittää siitä, spoilautuuko tämän helmen sekopääjuonesta.
Spoiler: idioottimaisuuksi idioottimaisuuksien perään
Jos oikein ymmärsin niin pahat monsterit olivat toinen älykäs laji maapallolla ihmisten lisäksi 5000 vuotta sitten. Nämä monsut, jotka siis olivat ylivertaisia voimilta ja älykkyydeltään ja hallitsivat ties mitä kykyjä aikamatkustus mukaanlukien, tulevat kuolemaan sukupuuttoon ihmisten tappaessa heidät. Heidän nerokas suunnitelmansa on lähteä tulevaisuuteen ja hakata ihmiskunta siellä. Aivan, sen sijaan että he kurmottaisivat avuttomia kivikautisia tapauksia menneisyydessä, he päättelevät, että on parempi lähteä tulevaisuuteen mätkimään kehittyneitä ihmisiä. Joilla on esimerkiksi konekivääreitä, sinkoja, tankkeja ja ties mitä.

No, onneksi meidän ei tarvitse todistaa nykyteknologia kohtaa kivikautiset hirvitykset -showta, koska sankarimme mätkii koko monsuarmeijan yksinään. Jostain syystä ne monsterit nimittäin houkuttelevat tämän suuren sankarin menneisyyteen; ilmeisesti tarjotakseen hänelle mahdollisuuden tuhota heidät alkuunsa. Ajan virrassa sankari myös tapaa viisi nunnan näköistä otusta, jotka ovat ilmeisesti hänen voimiensa lähteet. Psyykkiset aikasurffinunnat olivat ilmeisesti huudossa 90-luvulla (minulta meni tämä vaihe ohitse). Menneisyydessä tietysti mäiskitään niitä monsuja ja pelastetaan ihmisiä ja sankari kesyttää millisekunissa monsterihevosen ratsukseen. Ilmeisesti sankari seurailee taas jotain sisäistä ääntä, koska hän sattuu löytämään kidnapatun tyttöystavänsä. Mutta voi se olikin vain muotoamuuttava monsu, jota voi mätkiä. Sankari esittelee erikoislyöntinsä "Isku munille" ja saamme seurata ehkä maailmankaikkeuden turhimmat mukakoomiset 10 sekuntia, kuinka monsu pitelee haaroistaan ja puhaltelee naama punaisena. Tämän jälkeen taistelu jatkuu vakavahenkisesti. Tämän jälkeen sankari löytää sisäisen intuitionsa avulla monsujen päämajan ja hiippailee sisään. Hänet nähdään ja hän joutuu tappamaan läjän vartioita, mutta onneksi kukaan ei tee hälytystä. Hyvä ajoitus sankarillamme on myös, sillä ehkä jopa tuhannesta monsusta koostuva armeija on juuri lähdössä tulevaisuuteen tuhoamaan ihmiskuntaa. He ottavat mukaansa vain miekkansa ja jättävät esimerkiksi kaikki ruutiaseensa kellariin. Ällistyttävästi sankari virittää nämä räjähtämään ja tuhoamaan kaupungin. Ikävä kyllä muutama monsu pääsee tulevaisuuteen, mutta sankari hyppää heidän perään ja listii moiset suurempia hengästymättä. Monsukenraali aiheuttaa enemmän päänvaivaa, mutta kun psyykkisistä voimista loppu teho, voi sen aina jyrätä bensarekalla.

Seuraa kuuma seksikohtaus koko ajan nykyajassa henganneen tyttöystävän kanssa (sairaanhoitaja muuten, 1000*moe), joka on toteutettu jännittävällä, eroottisella ja sinisellä tekniikalla ja saa pantsunvilauttelunkin tuntumaan seksin huipentumalta (mikä se tietenkin on). Kliimaksin jälkeen päätetään mennä naimisiin ja psykedeelit nunnat tulevat myös onnittelemaan ja varoittamaan, että monsujen kuningatar on vielä elossa. Sankari saa jostain päähänsä, että huomenna mennään sitten tutustumaan tytön perheenseen eikä jahdata sitä kuningatarta. Onneksi tapahtuu DRAMAATTINEN KÄÄNNE!!! Seuraavana päivänä paljastuukin, että tytön perhe on monsuja ja hän kuningatar!!!!!!!!1111 Mikä tragedia! Tässä vaiheessa heitetään esille ainoa merkittävä ajatus koko 50 minuutin aikana siitä, oliko ihmisillä oikeutta tuhota älykkäät monsut. Onneksi sitä ei turhaan murehdita, kun sankari räjähtää: "VALEHTELEVA JA MURHAAVA H**RA, VIHAAN SINUA!!! KUOLE!!!!!!!". Vähemmästäkin nainen suuttuu ja paljastaa demonisen luontonsa. Seuraa muutama minuutti, kun kuningatar mäiskii sankaria. Kun hän on kuolemaisillaan, nunnat tulevat boostaamaan ja hän mäiskii puolestaan kuningattaren kuoliaaksi muutamassa minuutissa psyykkisesti ilmestyvällä miekalla ja keihäällä. Sitten herkistellään ja mietitään, miten tässä nyt näin kävi ja lopetaan kryptiseen lupaukseen yhdeltä nunnista: "Mene tapamaan tyttöystäväsi perhettä. Sieltä löydät rauhan." Muuten kiva, mutta siellähän jo ollaan!
No joo, vaikka jotenkin pääsisi yli siitä, ettei missään ole mitään järkeä, niin sarjan psykedeeli ohjaus vetää maton alta. Koskaan ei voi olla varma, mistä seuraava kohtaus alkaa. Välillä asioita selitetään tekemällä mikrotakautumia juuri kohtausta edeltäneisiin hetkiin, joka saa kaiken vaikuttamaan todella sekavalta. Tarjolla ei ollut kuin enkkudubbi, mutta sen puisevat näyttelijät tekivät oikeutta ilmeettömille ja mitäänsanomattomille hahmoille. Animaatio on kammottavaa paikalla seisoskelua, liukuja, toistoja ja käsittämättömän jäykkiä taisteluja, jotka saavat minkä tahansa nykyisen nollabudjetilla toteutetun TV-animen näyttämään euforisen loistokkaalta taiteelta.

Joo, että tällaista. Pysykää kaukana. Todellakin toiseksi huonoin anime kautta aikojen. Huonoista huonompien listaan voisi lisätä edellisen viestini jälkeen tuijotetun Windarian, jonka hahmot ovat surkeimmat mahdolliset koskaan eikä se tarinakaan paljoa loista. En enää muista hirveästi, mitä siinä tapahtui, mutta onneksi kirjoitin siitä ajatuksia heti katselun jälkeen, joten nauttikaa (på engelska, tyvärr):
Spoiler: ruttoinen anime, rutosti spoilereita, tosin ei spoilaantuminen tästä yhtään parempaa tai huonompaa tee
Have you ever wondered what kind of movies would Hayao Miyazaki do if he did bad movies? I just found the answer: he would make Windaria.

Note: there are some spoilers in this review but the movie is so bad that you really don't have to be afraid of them.

It's not that the basic idea is bad. Sure there have been stories before of two countries, one lush and bright, second barren and uninviting. Sure, there have been stories where the heirs of both countries have fallen in love with each other. And sure, there have been stories of regular farmers becoming heroes of the realm. But it has rarely been executed so badly. It all culminates to the fact that nothing makes sense in this movie. I don't if all the strange plot twists were to tell us that the main character, the heroic farm whose name I already forgot (it's been four days since I saw the movie!), is the biggest idiot world has ever known. My eyeballs were literally dropping from their sockets as I tried to find some logic in his actions. Actually I suspect they cut out a crucial scene from the film where some evil witch puts a curse on him that makes him for example forget his promise to his loved one or makes him think that drowning a city won't cover it with water. Not that many other things made more sense: the lush, beautiful city is build so that at high tide it would be under the ocean if there were no flood gates. Of course there's one key that operates them and the guy guarding it is a senile old man who either sleeps or gives the key to any person asking it. As the countries prepare for war, we can see that the best the both armies can do is blow themselves up. And for crying out loud, as the barren country's prince ascends to throne instead of getting married to his loved princess he starts the war because of some royal traditions of never losing a war. Come on, you are the king! As in ruler of the country. And you were so opposed to the war two seconds ago!

Hmm, what else? Oh yeah, you know how Ghibli usually have strong female characters? Well, in Windaria the farmers wife (who btw looks a lot like Nausicaä and has a squirrel for a pet) has a couple of lines and the best thing she can do is to stay at home that happens to be at the clashing point of the two armies. "My promise to wait for him is more important than staying alive." There's also this mystical Druid character whose husband went to be the captain of a flying ship that gathers to souls of the dead. They don't bother explaining the whole ship at all and at the end Druid mumbles something about finally understanding his husbands mind (I didn't) and turns into stone. ????? WTF?! That actually was a perfectly fitting ending to the crazy movie. The princess on the other hand seems to be the only even half sane character of the movie (forgetting suicidal tendencies) but half of her job is just to offer some fanservice. As for how characters and the story worked out: I was so happy that the idiot farmer got such a sad ending. I hope he has a rotten life afterwards.

Now on the plus side... well, the final scene with the prince and the princess was quite good. Nicely timed and animated, it could have been touching unless I was convulsing with laughter and disbelief. It's not too badly animated nor the music isn't totally awful. That's about it.

I just love the alternative title "Legend of Fabulous Battle". I think if this kind battle really happened whoever knew about it would stay dead silent and not humiliate himself telling about how stupid people were in his country. Really, this is a not review, this a warning, stay away from this movie.
Eiköhän siinä ollut tarpeeksi huonoutta yhdelle päivälle.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Demmi
Viestit: 507
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 17:00
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja Demmi » La Helmi 14, 2009 18:00

No, mainitaan alkulämmitelyksi ykkösinhokkini, Full Moon Wo Sagashite. Olen tämän huonoudesta valittanut useammassakin ketjussa, menkää vaikka FMWS-sarjan ketjuun lukemaan, jos haluatte tietää, miksen jaksa tätä mangaa. No, lyhyesti: Täysin tyhjänpäiväinen ja ärsyttävä päähahmo Mitsuki palloilee ja pillittää samalla kun parit kuolemanjumalat paapovat tätä traagisen kohtalon itkupilliä. Ja asiaa pahentaa kaikin tavoin suuresti inhoamani Takuto X Mitsuki - paritus, jota en yksinkertaisesti kestä. Booring!

Ja sitten Love Hina, mutta animena. Tästäkin on valitukseni jostain ketjussa, en nyt muista vaan että missä... Aivan hiton tylsä ja pahvinen. Mitään ei tapahdu koko ohjelman aikana, paitsi että katsojan elinaika kuluu ohjelmaa katsoessa. Animointi nyt ei ole sitä parasta laatua ja kun tuotantoyhtiön rahatkin meni loppumaan, loppuu sarja ärsyttävästi kesken. Pienellä yrittämisellä tästä olisi voinut tehdä paremman. Ja mihin se kaikki fanipalvelu oli hukkunut? Kun mangassa joka luvussa vilahtavat vähintään yhdet pikkarit, ei tässä näkynyt yhtiäkään. Siis mitä ihmettä?

Lopuksi Power!!. Ostettuani kuusi osaa tätä suomennettuna, varmistuin viimeistään sarjan huonoudesta. Pakko tämä on silti loppuun asti hankkia, kun haluan tietää, miten tämä päättyy. Hahmot ovat pahvinpalasia, jotka pelaavat yhden heille annetun luonteenpiirteensä varassa. Sarjassa on paljon toistoa eivätkä hahmojen suhteet saati sitten koko sarjan tapahtumat etene mihinkään. Eikä korista näytetä ekaa osaa ja paria hassua harjoitusta enempää! Sen sijaan keskitytään etenemättömän juonen... kulkemiseen. Ei se mihinkään etene! Välillä ilmestyy pari uutta tyyppiä kuljeksimaan, jotta sarja kulkisi eteenpäin. Aargh! Ainut lohtu ovat hyvät lisätarinat ja paikoitellen ihan kohtuuhauska huumori. Mutta nekään eivät tätä tekelettä pelasta. Onneksi saan myytyä tämän sarjan osat 8-10 kaverilleni, kunhan ilmestyvät, loput kauppaan jollekin, jota kiinnostaa.
DeviantArt -- MyFigureCollection -- Twitter
Wasurenagusa - manga-, peli- ja figuuriharrastajan ihmettelyjä

Avatar
Jagdpanther
Viestit: 179
Liittynyt: Su Helmi 08, 2009 19:20

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja Jagdpanther » La Helmi 14, 2009 18:08

Hmmm, ainakin yksi anime löytyy jota inhosin vaikka katsoinkin kaikki jaksot ja se on Ebichu.

Siis ihmetytti että mitä ihmeen järkeä siinä nyt oli? Hamsteri joka puhdisti emäntänsä kotia ja oli vailla älliä. Ja koko ajan vain kauheata parittelua ja huonoa alapäähuumoria, muutenkin niin tökerösti tehtyä animea. Ja kuten jo mainitsin, koko animessa ei ole edes juonta. Nauraa nyt saattoi aina niille ihme hamsterintappokohtauksille, mutta siinä se hauskuus pelkästään olikin. :?
Nähdyt sarjat

フィンランド人 悪魔

Pege
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 21:55
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja Pege » La Helmi 14, 2009 21:08

Onhan noita muutama huono/ärsyttävä sarja vastaan tullut:

1. Elfen Lied: Aivan päätöntä K18 mättöä. 5. jaksoa jaksoin kattoa, ei vaan pystynyt menemään pidemmälle. Sarja saanut ihan liikaa hypeä osakseen, tai tietty jos joku diggaa katsoa, niin ihan vapaasti. Yletön väkivalta lähinnä oli se mikä nosti tien pystyyn. Aineksia olisi voinut olla parempaankin. :?

2. Dragonball Z: Ei kans uponnu. Liikaa toistoa, ja jaksot jotenkin puumaisia. Ei mitään selkeää huippukohtaa.

3. Cyborg 009. Tää tuli telkkarista muutama vuosi sitten, en nyt muista miltä kanavalta. Ei ehkä varsinaisesti huono, mutta ei sellainen, että sitä jaksaisi katsoa ihan hurmiossa. Useampi jakso taisi jäädä välistä, ja kun seuraavan kerran katteli, niin ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut.

4. Ikki-Tousen: Ei vaan pysty, liian hapokasta. Todella vaikeasti lähestyttävä sarja, ja en ole päässyt paria jaksoa pidemmälle.

jtn
Viestit: 712
Liittynyt: La Helmi 15, 2003 15:51
Paikkakunta: Vantaa

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja jtn » La Helmi 14, 2009 21:26

isokana kirjoitti:Nimi: Psychic Wars. Aika: 90-luvun alku. Media: 50 minuutin OVA. Tyyli: supervoimainen äijä listii monsuja. Ennustus: mikään ei voi mennä pieleen. Tulos: kaikki menee pieleen.

Joo, että tällaista. Pysykää kaukana. Todellakin toiseksi huonoin anime kautta aikojen. Huonoista huonompien listaan voisi lisätä edellisen viestini jälkeen tuijotetun Windarian, jonka hahmot ovat surkeimmat mahdolliset koskaan eikä se tarinakaan paljoa loista. En enää muista hirveästi, mitä siinä tapahtui, mutta onneksi kirjoitin siitä ajatuksia heti katselun jälkeen, joten nauttikaa (på engelska, tyvärr):
Kai sä Isokana tajuat, että mun on nyt ihan pakko hankkia noi käsiini ja käsitellä ne kalkkunatarhurin ominaisuudessa.
- Jussi Nikander

Avatar
Nezumi-chan
Viestit: 511
Liittynyt: La Loka 30, 2004 08:59
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja Nezumi-chan » Su Helmi 15, 2009 14:44

Huono. Yhtä laaja käsite kuin hyvä. Jaan tätä hieman kahteen kategoriaan siis Animet joista minä en pitänyt (se ei tarkoita että olisivat huonoja, ei vaan kiinnostanut) ja sitten nämä oikeasti toteutukseltaan huonot (joihin pitäisi keksiä muutakin perustelua kuin "en tykkää").

Ei jaksanut innostaa (katsottu 1-5 jaksoa)
Elfen Lied - Itseistarkoitus on aina huonosta. Jos idea on nättityttö menee ja pistää palasiksi, meikätyttö kävelee. Tartten enemmän.
Full Moon wo Sagashite - Huono ääninäyttely. En ole shojon ystävä. Isot silmät pelottaa. Tämä ei ole minua varten.
Gravitation - Pinkkipäinen täysi-ikäinen jailbatelta näyttävä ihmisen kuvatus angstaa kun on niin rakastunut kylmään sememieheen. Voi Seki minkä teit...
Love Hina - Tartten miestä. Female harem animet instant turn off.
Loveless - Tartten edelleen miestä.
Lucky ☆ Star - Tämä esitettiin minulle niiiiin hauskana komediana. Minulle se oli lähinnä julmetun pitkät 22 min. En ehkä ole tarpeeksi otaku tajuakseni tätä.
Neon Genesis Evangelion - Kovasti hypetetty, itse katsoin kuusi jaksoa eikä jaksanut innostaa. Ehkä pitäisi antaa uusi tilaisuus...
Oruchuban Ebichu - Hamsterin liiskaaminen EI ole hauskaa. Jälleen kerran voi Seki minkä teit...
Otogizoushi - Siistin näköistä. Kuolettavan tylsä.
Prince of Tennis - Itseään täynnä olevat elitisti herot eivät ole mun juttu. Plus... Tennis????

Oikeasti huonoja
Demonbane - aivan hirveätä moskaa niin juonellisesti, jäljellisesti kuin toteutukseltaankin. Ei näin.
Ginga Densetsu Weed - Mangaa lukeneena pöyristyttävän huono veto. Huono animaatio, huono piirustysjälki, huono käännös...
Jyo Oh Sei - Nätti jälki, mutta juonessa ei päätä eikä häntää, hahmot tyhjiä ja loppuratkasu ihan älytön.
Wings of Rean - Sekava, mitä helkkaria tässä tapahtuu OVA Animaatio oli nättiä, mutta siihen se sitten jäi
Only dead fish go with the flow

DeviantArt
Team108 - Suomen Suikoden Cosplayaajat
Conikuva galleria 2006-->

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja isokana » Su Helmi 15, 2009 15:19

jtn kirjoitti:
isokana kirjoitti:Nimi: Psychic Wars ... Windarian
Kai sä Isokana tajuat, että mun on nyt ihan pakko hankkia noi käsiini ja käsitellä ne kalkkunatarhurin ominaisuudessa.
Mmm, prosessoitua kalkkunaa... Älä nyt sitten ainakaan peränjälkeen noita katso tai voi koomautua muutakin kuin vain blogi. Ja ei sitten oikeusjuttuja henkisestä kärsimyksestä, kiitos.

Nezumi-chanin kanssa voi olla samaa mieltä, että sarjan hyvyydellä tai huonoudella ei välttämättä ole mitään tekemistä sen kanssa, pidänkö sarjasta vai en. Tällaiseen ketjuunkin yritän valita sellaisia sarjoja, joille en pysty edes kuvittelemaan ketään kiinnostunutta katsojaa muuta kuin kalkkunatarhurimielessä. Mutta mielikuvitukseni on vajavainen ja niin voinkin kauhulla seurata, kuinka ihmiset tuntuvat oikeasti pitävän esimerkiksi tuosta Windariasta.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Hakkis
Viestit: 39
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2007 20:47
Paikkakunta: Varkaus

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja Hakkis » Pe Maalis 06, 2009 22:13

No jos huono on sellainen (anime), jota minä en jaksanut katsoa yhtä jaksoa enempää ja tuhosin sarjan heti seuraavaksi, niin sellaisia on muutama:

Himawari! - Jokin mies menee kummalliseen, petolliseen ninjakylään, jossa hän "pelastaa" kömpelön ninjakokelastytön, joka taas haluaa hyvittää tälle tapahtuneen millä keinolla hyvänsä. Sarja on täynnä ninjoja, mutta ei oikeastaan yhtään vihollista? Hmm? Kun en katsonut sarjaa enempää niin en voi kylläkään tietää, mutta luulisin näin. Ei innostanut ollenkaan.
AIR Summer Special - Jotain aivan kummallista. Liittyi sarjaan historiallisesti, ei itse sarjan ympäristöön. Ei oikein innostanut katsoa speciaalia, joka ei liittynyt sarjaan itseensä. Ei kummoinen muutenkaan.
Tsuokiss(luulisin) - Joku aivan stereotyyppinen koulusarja, jossa ei mitään erikoista? Siis mitä siinä olisi ollut katsottavaa? Jäi sellainen kuva, että en meinaa muistaa edes sarjan nimeä, niin "huono" ja pitkästyttävä oli.
Pani Poni Dash! - Meni yli ymmärryksen. Siis nuori opettaja joka ei oikein onnistu opetuksessa. Sarjassa ei juonta vaan se on 100% huumoria? Ei minua naurattanut, mutta luulen että se johtuu siitä, etten ymmärrä suurinta osaa parodioista ja vitseistä, jotka käsittelivät Japanilaista populaarikulttuuria. Kunnon otaku saisi sarjasta varmaan paljonkin irti.

Avatar
Mio
Viestit: 97
Liittynyt: Su Joulu 28, 2008 13:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja Mio » La Maalis 07, 2009 18:27

Full moon wo Sagashite (manga, sillä animea en ole nähnytkään) - Sarjassa on temppuileva ja pillittävä päähenkilö Mitsuki ja paljon ärsyttäviä hahmoja. Sarjan idea ei ole huono, mutta hahmot ja jotkut seikat sarjassa inhottavat minua. Mielestäni musiikkimaailmaa olisi pitänyt näyttää enemmän, mutta sen sijaan keskitytään Mitsukin räpeltämiseen ja temppuiluun. Lisäksi loppu:
Spoiler:
Inhoamani Takuto&Mitsuki päätyvät yhteen.Miksi ihmeessä sarja keskittyy siihen kun Mitsuki itkee kuolleen Eichin perään?


Time Stranger Kyoko (manga) - En lukenut edes koko pokkaria! Todella sekava ja ne chibit...chibejä oli aivan liikaa.

Oh! My Goddess (manga) - En nyt sanoisi, että tämä on huonoin, mutta aika huono tämä on. Keiichin ja Belldandyn suhde ei edisty. Lisäksi inhoan Belldandyn siskoja, tai ainakin Skuldia. En ole kiinnostunut moottoripyöristä. Yksinkertaisesti tämä ei ollut minulle.

Sugar Sugar Rune - En oikein ymmärrä tätä sarjaa.
Spoiler:
Chocolan ja Pierren suhde tuntuu jotenkin naurettavalta
Inuyasha Inuyashassa taisteluja on liikaa. Merkityksettömiä pahissivuhahmoja piisaa. Epäselvä juoni. Haluaako Inuyasha muuttua yookaiksi vai ei?


Lisäksi shonenhirviötappeluanimet - näitä on aivan liian paljon...lisäksi juoni: poika taistelee korteilla\kuulilla\jollain ja on vahva ja seikkailee...
Viimeksi muokannut Mio, Ti Huhti 14, 2009 19:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Epputin
Viestit: 27
Liittynyt: Su Loka 12, 2008 21:54

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja Epputin » La Maalis 07, 2009 20:40

Joo no...

Ykkösinhokkini Sugar sugar rune. Lapselliset hahmot, hahmojen nimet hirveät, piirrosjälki ällötti, juoni ei kiinnosta. Yksinkertaisesti näin. Enkä ihan tosissaan kykene ymmärtämään näitä 10-w kakaroiden rakkaussuhteita.

Kakkosinhokkina Tokyo Mew Mew. Liikaa sitä iänikusta hyvän ja pahan välistä taistelua, ihQtusta ja hirveän rumat chibit. Juoni simppeli, piirrosjälki vain paikoin siedettävä.

Ja sitten tämä inhokki, joka tuli itselleni oikeasti yllätyksenä: Fullmoon wo Sagashite animena. En ole kyennyt edes katsomaan sarjaa kunnolla mutta ihan tarpeeksi on tullut katsottua. Ensiksi: Minulle sarjojen openingit ja endingit ovat tärkeitä ja tämän sarjan openingesita tai endingeistä en vain tyksi. Toiseksi: ääninäyttelijät. En siedä niitä ääniä. En vain siedä. Varsinkin Mitsukin ääni kuulostaa sellaiselta etten kehtaa edes kirjoittaa. Lisäksi alkuperäisjuonta on muuteltu vähäsen eivätkä muutokset ole kovinkaan mukavia.

Sitten vielä tähän viimeiseen sekä mangassa että animessa esiintyvään ärsykkeeseen, eli päähenkilö Mitsukiin. Inhoan. Pillittää kuolleen Eichi perään, pillittää ja pillittää vielä pillittämästä päästyäänkin ja sitten loppujen lopuksi se Eichi ei tunnukkaan enää niin tärkeältä.

Outoa, Fullmoon animena on vasta kolmosinhokkini mutta sitä tuli kyllä haukuttua eniten.
Kitisijä on puhunut. Ja lähtee nyt piipittämään jonnekin lisää.

Avatar
Mlaa
Viestit: 133
Liittynyt: Ma Elo 28, 2006 19:31
Paikkakunta: Sukkalaatikko
Viesti:

Re: Huonoin on huonoin

Viesti Kirjoittaja Mlaa » La Maalis 07, 2009 20:53

Garzey's Wing (Anime)
Voi öklö. Päähenkilöpoika on menossa luokkakokoukseen kun joku iso pulu tulee ja repäisee tämän ?sielun? toiseen maailmaan. Ja tää poika on ihan okei asian kanssa. "Sielu" menee nakuilemaan jonnekin taistelutantereelle ja kaikki on ihan "OOOooooOOooHH!! Meitsien profeetta!" Ja sitten mättöä ja pakenemista ja huonoa hahmosuunnittelua ja mättöä. >__> Ja pääsivätkös koskaan sinne luvattuun maahansa? Se jäi epäselväksi. Miinusta myös niistä epäkäytännöllisistä ja hyödyttömistä siivistä, jotka ilmaantuvat poitsun nilkkoihin välillä. Ai niin, ja pakollinen itsestään kolmannessa persoonassa puhuva aivoton pikku keiju.

Neon Genesis Evangelion (Anime)
Ei iske. Ei edes moukarilla. Poika on angsti, isot mörkit hyökkää ja poika taistelee. Pimatsuja. Hyödyttömät pimatsut ovat hyödyttömiä. Angstia. Mecha pelastaa sarjaa edes hieman, mutta ei tarpeeksi. Anteeksi vaan kaikille faneille, mutta meikätyttöön se ei iske ollenkaan. Enemmän mechaa, vähemmän angstia. Plussaa hyvästä alkutunnarista.

Vampire Hunter D (Anime)
Nyt siis puhutaan siitä ensimmäisestä leffasta. Piirrosjälki kökköä, isotissiset pimatsut kökköjä, ääninäyttelijät kökköjä... Ette saa minua katsomaan sitä toista kertaa vaikka maksaisitte. Mikä juttu se on että kaikkialla on naikkosia, joiden rinnat vastaavat valtamerialuksia, mutta älykkyys ei riitä edes pullon avaamiseen.

Ninja Scroll (anime)
Kaikkia muita naikkosia paitsi sitä Shigurea ahdistellaan ja useimmat vielä ...no joo. Ei näin. Loppupuoli oli jotenkin hätäillen kasattu, juoni halkeili (Juoni, mikä juoni?), aivan kuin tekoaika olisi loppunut kesken? Latteita persoonia ja typeriä ökkömönkiäisiä koko anime täynnä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 57 vierailijaa