Sivu 1/38

Kenen animehahmon kanssa naimisiin?

Lähetetty: Ke Loka 05, 2005 21:02
Kirjoittaja Yoshitsumi
Hiih, miten lapsellista, mutta kysyn silti. :P Mistä animehahmosta pidätte niin paljon, että menisitte hänen kanssaan naimisiin? *Grin* (Helpompi ajatella jos kuvittelee itsensä animeukkeliksi.) Mä en taia sanoa kenen kanssa mä menisin.. <3 Se o niin outoa, etten viitti kertoa. ^^, Ehkä, jos näen, että joku muukin sanoisi jotain kummallista, niin voin paljastaa omani. :wink:
Oletan, että tyttö haluaisi mennä jonkun animepojan kanssa naimisiin ja toisinpäin, mutta voitte pistää perusteluja vähän enemmän, jos on toisin. xP Mistä mä tiiän, miltä kantilta joku naimisiin menon ottaa. :)

Lähetetty: Ke Loka 05, 2005 21:47
Kirjoittaja Tetsumonkai
Jos olisin animehahmo niin pitäisi päättää Takeshima Tsutakon ja Todo Shimakon väliltä. En nyt jaksa kirjoitella tämän pidempää viestiä mutta ehkä huomenna voisi katsastella uudestaan kun on enemmän aikaa ja en ole niin väsynyt. Mutta nuo tuli nyt ensimmäisinä mieleen.

Lähetetty: Ke Loka 05, 2005 23:40
Kirjoittaja Amazing Slug
Animeneitoset ovat totta kai kuutteja, mutta valitettavan usein niiltä tuntuu löytyvän aivan liikaa omaa tahtoa. Sellaisen kanssa tulisi varmaan paljon riitoja. Tottelevainen ja kiltti vaimo on avain onneen. Eli hyviä vaihtoehtoja olisivat:

Honda Tohru. Tottelee, eikä sillä omia tarpeita juuri ole.

Ayanami Rei. Niin välinpitämätön, että sen voisi laittaa tekemään kaikennäköistä. Tosin se maailmanloppu juttu saattaisi vähän vaikeuttaa suhdetta.

Kurusugawa Himeko. Ihan vaan sen takia, että sille voisi antaa vähän rajua rakkautta :twisted: . Harmi etten ole raju... enkä tyttö.

Sakura, Cardcaptor Sakurasta. Ihan vaan sen takia, että se olisi näillä ikäeroilla perverssiä, mikä sopisi mainiosti sen sarjan henkeen. (Luin äsken CCS:n toisen osan. Se sarja on sairas. Tasan 0 tervettä hahmoa. Which is nice.)

Lähetetty: To Loka 06, 2005 00:48
Kirjoittaja isokana
Kirika! Hiljainen, symppis ja listii pyynnöstä kaikki nenille hyppivät tyypit. Ja sanoo silloin tällöin ultrasöpösti "yoisho", jolloin minusta kuuluu "kyaa!" ja pyörryn. Mukava ja turvallinen loppuelämä tiedossa. Ellen erehdy pistämään tummaa pukua päälle jossain vaiheessa, jolloin Noir-sääntöjen mukaan kuolen seuraavan 25 minuutin aikana.

Sakaki-sanin voisin myös viedä vihille, jos uskaltaisin. Pelkäänpä vain vajoavani samaan ilmaisutaidottomuuden suohon kuin Kaorin, jos pitäisi kosintaa suorittaa.

Lähetetty: To Loka 06, 2005 00:55
Kirjoittaja kyuu
Ensityöksi, vaihdetaanpa oikein kovasti vapaalle. Pitää itseäänkin muistuttaa että tällaiset kysymykset ovat EHKÄ jonkin matkan päässä realismista. Ehkäpä tässä on myös turha spekuloida minkä ikäisiä tietyt hahmot ovat sarjassa tai sen vaiheessa x. Tai mikä heidän seksuaalinen suuntaus on. Tai oikeastaan mitään muutakaan...

Yhtään sellaista vastaustahan ei ole joka ei olisi kieroutunut n+1 mutkan kautta, joten aika turha näin kovassa hassuttelujutussa koittaa olla miltään osin poliittisesti korrekti. Ja vaikkakin animesta olen muutamia mielenkiintoisia naispuolisia hahmojakin löytänyt, ei kyllä ihan niin mielenkiintoista, vaikka äsken mainittu Sakura suosikkilistalla onkin. Lähimmäs osuisi ehkä ROD TV:n Anita. Mutta eiköhän se löydy miespuolisista se ehdokaslista...

Sanotaan nyt vaikka että iäisyys lämpimässä alakerrassa Kouryuun seurassa ei olisi varmaan ihan hirveän paha optio. Muitakin ideoita pyörii... Cloud on ihana mutten tiedä oltaisiinko tarpeeksi yhteensopivia. Yahikoa on helppo ihailla kaikin puolin, mutta tuossakin voi olla pieni epäyhteensopivuusriski. Inuyasha voisi olla mielenkiintoinen haaste tietyissä oloissa, mutta voisi olla aika kohtalokasta seurauksilta. Shaoran Li taitaa myös olla vähän liian erilainen. Ja Yue on vähän liian osa-aikainen.

Analyyttisesti mietittynä, ehkäpä Ayumu Spiralista voisi toimia. Tuntuu jotenkin sarjaakin katsoessa että osaisi jatkaa hänen lauseitaan puolesta välistä. Katsoen puolestaan DNAngelin Daisuken interaktioita muiden kanssa, tuntuu olevan jonkin verran samoja aatemaailmoja. Tsubasa Chroniclesta Fai ehkäpä myös. Sitten kävin keittiössä täydentämässä mukia ja muistin seinälle katsoessani Star Ocean 3:n Fayt:n. Pling.

Mutta äh, ei sitä osaisi valita. Todennäköisyys on yhtä suuri sille että kaikki ehdokkaat olisivat täydellisiä, tai että kenenkään kanssa ei olisi toivoakaan. Mielikuvitushahmoilla spekulointi on lähes eksakti tiede. Ainakin hauska.


Mutta hittolainen, mihin otaku edes täydellistä kumppania tarvii kun halityynyt on keksitty?

Lähetetty: To Loka 06, 2005 07:18
Kirjoittaja Lazzuu
Asuka Langley. Tytöllä on niin kaunis per--*köh köh*--hymy. Ihanan sähäkkä!

Tai sitten Rei Ayanami. Kiva vaihtoehto hänkin ja vähän rauhallisempi kuin ylempi mimmi.

Pidetään nyt kumminkin mielessä ettei moinen suhde oikein ole mahdollinen.

Lähetetty: To Loka 06, 2005 09:56
Kirjoittaja FoxJones
Nokun kerta tällainen keskustelu aloitettiin..

Hasebe Aya (Comic Party) on kyllä aika dream-girl ^.^ Olen melko varma että hiljaisen ulkokuoren alta löytyy hyväntahtoinen ja erittäin vilkas mieli. Bonuksena Aya-chan on vielä niin lutunen että pää sulaa..

Vaihtoehtona tottakai generic kettutyttö <3 Yhdellä tai yhdeksällä hännällä.

Jos haluaa ettei elämä käy pitkäveteiseksi niin aniverse on pullollaan kaiken maailman demoniprinsessoja ja mahou sohjoja sun muita mistä on varaa valita. Esimerkkinä vaikka Nerine-chan näistä söpöläisistä joita EI kannata suututtaa ^^'

..josta sivuhuomautuksena että allekirjoittanut oikeesti haluaisi nähdä millainen soppa on saatu aikaan sarjassa Okusama wa Mahou Shoujo, jonka perusidea tosiaan on että päähenkilö on naimisissa mahosohjon kanssa. Vastaava sarja Okusama wa Yoshikousei vaikutti valitettavasti aika perustauhkalta :\

Lähetetty: To Loka 06, 2005 10:06
Kirjoittaja Mecha
Tässä muutama:
Faye Valentine: Hyvä kroppa ja hyvin sähäkkä tapaus. Voisi samalla toimia henkivartijana kun niittaa tehokkaasti jengiä.

Misato Katsuragi: Lets face it, Misato on kyllä melkoinen pakkaus.

Lähetetty: To Loka 06, 2005 11:13
Kirjoittaja Kensuke
Kozue Aoba, miksi tyytyä yhteen persoonallisuuteen kun voi saada viisi samassa paketissa. Ja määritteleehän Kozue-tan tällä hetkellä sen miten ymmärrän moe-hahmon, meinaa tosissaan sydän pakahtua.

Hmm... muita vaihtoehtoja voisi olla vaikka Aoi Sakuraba, tai Mizuho Kazami.

Lähetetty: To Loka 06, 2005 12:35
Kirjoittaja xCherry
hmm.. vaikea kysymys.

1. Sesshomaru (aka: Fluffy) Inuyashasta, koska se on niin söpö! *cuddles* :oops:

2. Naraku (aka: Monkeyboy) edelleen samast sarjasta (inuyasha), hän on hauska, synkkä sekä bishi! *faints* :shock:

3. Nuriko Fushigi Yuugista on ehdoton bishi! Tultaisiin varmasti hyvin toimeen! ^_^ Toisin, ihmiset- joiden mielestä Nuriko näyttää naiselta it's true!- voisi luulla kaiken näköstä sen jälkeen kun näkisivät meidät kävelemässä käsi-kädessä kaupungilla... :wink:

4. Ayame Sohma! Ah, siinä vasta onkin piristystä päivään! Täydellisempää bishiä ei voi löytyä päällä maan! Mitkä silmä, mikä kroppa!*dreams and drools*

5.Piccolokin (DBZ) voisi ehkä toimia... heh, kiero mieli... O.o :shock:

Ja jos nyt tytöistä niin...

1. Kagome Higurashi Inuyashasta. koulutyttö jonka on normaali.. melkein... toisin voisi tulla hieman ongelmia välimatkan suhteen.. (kauko rakkautta, kirjaimellisesti). :D

2. Tohru Honda! Siivoaa, kokkaa, ei valita. Heh. Kyllä kelpais!

Edit: perustelut, jos niiksi voi noita sanoa.. :D

Lähetetty: To Loka 06, 2005 13:57
Kirjoittaja AM
Taikatyttö se olla pitää, mutta mieluummin sellainen tapaus jolla on enemmän kuin yksi aivosolu. Eipähän tarvitse joka kerta selkänsä kääntäessä pelätä, että se luulee kärpästä demoniksi ja räjäyttää ohimennen puoli kämppää naapurikortteliin tai silppuu omat sormensa nakkisopan sekaan. Pikaisesti tulee mieleen Ami Mizuno, Fuu Hououji ja Retasu Midorikawa, jotka nyt kaikki ovat valitettavan alaikäisiä. Laillisen ikäisistä samalle linjalle sattuu lähinnä Tenshi no Shippon Ayumi (seifuku, silmälasit ja baskeri on muuten yllättävän toimiva yhdistelmä).

Lähetetty: To Loka 06, 2005 15:08
Kirjoittaja Yoshitsumi
Kyllähän tämä on ihan leikkimielinen kysely, kiva kuulla näinkin erillaisia vastauksia. :) Kyllähän mä voisin kakistaa tuon omani, vaikka kuka tahansa sen olis arvannu, jos olis vähänkii mut tuntenu. Eli Alucard, ... niin kuulostaa tosi oudolta, mutta tässä perustelut.

1. Se on söpö ... Köh, köh.
2. Aninenkii se suojelis mua hyvin.. Heheh ^^,
3. Huumorintajuinen
4. Ihana irvistys.
Toisinaan mä en välttämättä tykkäis, et sil on sellanen "työpaikka" mikä sillä nyt on. ^^,, Joka "työpäivän" jälkeen mä vaan kysyisin että "Taasko tuli tapettua niitä natsivampyyrejä?" ja pyyhkisin verta Alun rinnuksilta. Jei! Että sellanen suhde, kaiken lisäks se on 567-vuotias (oletus) ja mä oon 14v.
:D

Lähetetty: To Loka 06, 2005 15:11
Kirjoittaja Akuryou
noh minulle tuo hellsingin seras voisi olla hyvä. ei nyt jaksa alkaa perustelemaan...

Lähetetty: To Loka 06, 2005 15:16
Kirjoittaja Yugata Kyoshi
Älkää nyt leimatko minua pikkulapseksi, mutta.... tahtosin Beybladen Rein kanssa naimisiin. XD Joo. Mie rakastan häntä.

Lähetetty: To Loka 06, 2005 16:38
Kirjoittaja zenisu
Hmm.... En nyt oikeasti haluaisi mutta... Hatsuharu Sohma. Gentleman kunnes napsahtaa. Valitettavasti roikkuu liikaa Yukissa. Ei että haittaisi... Toisena vaihtoehtona Kyo Sohma. Kissoja saisi aina hellittäväksi kun tämä suuttuu.