Traumaattisin animekokemuksesi

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Deneb
Viestit: 79
Liittynyt: La Heinä 05, 2008 18:00

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Deneb » La Huhti 25, 2009 18:15

Tämä. http://www.youtube.com/watch?v=azkXzUY3 ... annel_page
Kovan luokan mielenraiskausta :shock:

Grimmuli
Viestit: 6
Liittynyt: La Heinä 12, 2008 21:14

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Grimmuli » Ma Huhti 27, 2009 00:19

Joku taisi aiemmin mainita Enzain. Samaa mieltä. En tiedä miksi katsoin molemmat jaksot. Ei enää ikinä.

Baccano!sta voisi mainita sellaisen kohtauksen kun Ladd innostuu runnomaan erään herran naamaa - ei se hakkaaminen siinä niin, mutta ne ääniefektit. splurts.
Mainittakoon nyt kuitenkin että jumaloin Baccano!a.

Akikan: ....niin no tuota..... mitä tähän edes voi sanoa. Paitsi että ei.

Higurashin kohtaus, jossa Satoko laskee alleen. Väkivaltaa siedän, mutta ei tällaista eritepornoa.

Keroro Gunsoussa (pidän tästäkin sarjasta äärimmäisen paljon) mainitsisin myös Giroro speciaalin, jossa Giroro muuttuu limalöntiksi ja päätyy eräässä vaiheessa Natsumin ammeeseen. Ällötystä lisäsi se, että Giroro sattuu olemaan lempihahmoja kyseisestä sarjasta.

GantZ - haukkukaa oudoksi, mutta väkivalta ei hetkauttanut tässäkään. Okei, myönnetään se sipulimiehen posauttelu ei ihastuttanut. Vihreät mömmöt eivät ole minun juttuni... Mutta enemmän sarjassa ahdisti ilmapiiri ja en myöskään voinut sietää hahmoista ainuttakaan. Ristiriitaista kyllä en vihannut sarjaa - silti jäi kesken.

Escaflownen Dilandaun oikea henkilöllisyys X'3 Fanityttö moodille liikaa.

Black Lagoonissa Gretelin hameennosto. Monet varmaan nauravat tälle, mutta minun huumorintajuni ei riittänyt. Ei sarja tosin huvittava varmaan yrittänytkään olla. (Ja mainittakoon että palvon myös Black Lagoonia.)

Avatar
naqri
Viestit: 6
Liittynyt: Ke Kesä 10, 2009 19:07
Viesti:

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja naqri » Ke Kesä 10, 2009 19:32

Boku no pico. Erehdyin joskus lataamaan muutaman ensimmäisen jakson kyseisestä sarjasta, ja jo 10 ensimmäisen minuutin päästä minua alkoi oksettaa... En tosiaankaan tajua kuka sellaista jaksaa katsoa. Ei puhetta paljon ollenkaan, juonta vielä vähemmän. hohhoh.

Ja sit nää Inuyashat enkku dubeilla. yyh, ihan itkettää ajatus että joskus katsoin niitä. ;___;
i liked you

Avatar
Damatris
Viestit: 29
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 16:51
Paikkakunta: Kalakukkojen luvattu maa

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Damatris » La Kesä 20, 2009 19:50

Elfen Lied oli ihan hirveä järkytys kun joskus varmaan 11-13 vuotiaana ajattelin, että hei siinähän on kiva nimi!( elfen--> elf= <3) Ja klikkasin katsoin urheasti ehkä 2 ensimmäistä minuuttia. Muistan vieläkin miten karmaisevalta näytti kun Lucy (kai se se oli) käveli alasti (kai) ja kypärä päässä pitkin jotain käytävää tappaen ihmisiä...

Juu ei kannata mitään tietoja vilkaista kun uutta aloittaa katsomaan... Tosin nyt olen ajatellut, että olisipas kiva katsoa se. xP
“Their eyes went to the flickering fire, then back to me. I was one of those. I meddled with dark powers. I summoned demons. I ate the entire little cheese, including the rind.”

Avatar
-Dist
Viestit: 716
Liittynyt: Su Kesä 22, 2008 16:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja -Dist » La Kesä 20, 2009 19:54

Damatris kirjoitti:Elfen Lied oli ihan hirveä järkytys kun joskus varmaan 11-13 vuotiaana ajattelin, että hei siinähän on kiva nimi!( elfen--> elf= <3) Ja klikkasin katsoin urheasti ehkä 2 ensimmäistä minuuttia. Muistan vieläkin miten karmaisevalta näytti kun Lucy (kai se se oli) käveli alasti (kai) ja kypärä päässä pitkin jotain käytävää tappaen ihmisiä...

Juu ei kannata mitään tietoja vilkaista kun uutta aloittaa katsomaan... Tosin nyt olen ajatellut, että olisipas kiva katsoa se. xP
Kannattaa katsoa jos vaan kestät ;). Sen raakuuden ja fanservicen takana on loistava tarina.
The joys of a universe made and unmade, friends across time, shall be your ray of light.

Avatar
Opal
Viestit: 23
Liittynyt: La Kesä 13, 2009 23:45
Paikkakunta: Keski-Suomessa...

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Opal » Su Kesä 21, 2009 18:18

Mainitsen tänne Bleachin vääriin paikkoihin piirretyt viivat. En ymmärrä miten studio on saanut ihmisten kaulat olemaan paksumpia pään kohdilla ja ohuempia alempaa. O_____O Ei sellaiset ole ihmisiä. Lisäksi sarjassa tyypillistä on ladonovihartiat, jotka ovat muutenkin mielestäni hyvin vastenmielisiä jolleivat ole hahmon ominaispiirre. Verratkaapa joskus manga-Byakuyan ja anime-Byakuyan hartioita. Huomaatte eron parin päänleveyden mitalla. x___x Lisäksi Bleach tapaa toisinaan asettaa silmät miten sattuu (jos asettaa niitä ollenkaan) ja endingit ovat pahamaineisia kiemuraisesta anatomiastaan...
Olet oman elämäsi päähenkilö. Ilmaise itseäsi rauhassa. Mutta muista, että myös kaikki muut ovat omien elämiensä päähenkilöitä.

Avatar
Gumimon09
Viestit: 247
Liittynyt: Ma Kesä 08, 2009 13:10
Paikkakunta: Akiba Market

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Gumimon09 » Ti Kesä 23, 2009 13:26

Hopeanuolen suomidubbi(varsinkin kun mää odotin japanilaista ääniraitaa :x ). Agapion Digimoninkin jää kyllä tuolle toiseksi.

Avatar
Saradada
Viestit: 30
Liittynyt: La Joulu 22, 2007 00:15
Paikkakunta: Kuopio

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Saradada » Ke Kesä 24, 2009 04:00

Traumaattisin animekokemukseni on jopa traumaattisempi kuin yksikään huono duppi yleisesti tai sarjan opening.

Mikä tämä sitten oikein on?

Vastaus: Kanda Yuun englanninkielinen ääni jenkkidupissa D.Gray-Manista.

Ääninäyttely itsessään on mielestäni harvinaisen hyvä amerikkalaisääninäyttelijöiden tasoon nähden. 110% Kanda-fanityttö päättää koulussa välitunnilla katsoa tunnin aikana lataamaansa toista jaksoa DGM:stä jenkkidupeilla YouTubesta... Katsoo hiljaa ensimmäiset minuutit ja nyökkäilee hyväksyvästi, sillä duppaukset ovat parempia kuin mitä uskalsi odottaa. Oikeastaan harvinaisen hyviä amerikkalaiseen tasoon nähden, mutta kiristelee hampaitaan Lenaleen pissisäänelle. Sitten, se hetki jota olemme odottaneet... Gatekeeper alkaa huutaa varoitusta akumasta, joksi päähenkilöparkaamme Allenia on luullut tämän silmän kirouksen takia. Sitten Lenalee ilmoittaa että Kanda on jo porteilla. Näemme Kandan laskeutuvan korkealle aina-yhtä-coolisti ja tuijottavan Allenia kylmillä silmillään.

Sitten.... hän puhuu. Kauhean möreällä ja vanhan kuulloisella äänellään. Pieni Puutarha Lapio-rukka alkaa nauraa ja itkeä järkytyksestä. Täysillä. Keskellä luokkaa ja saa harvojen luokassa olevien luokkakavereidensa katseet niskaansa. Sitten hän kuulee lisää duppausta ja hyvin epä-Kandamaisen murahduksen "Mighty Mugen" kun Kanda aktivoi aseensa. Hän ei kestä enempää. Hän antaa kämppikselleen, joka sattui olemaan luokassa, myös kuulokkeet sillä kyseinen kämppis pitää sarjasta myös. Hän ei yleensä sano tuollaisista muuta kuin että "kauheaa HYI" mutta nyt jopa hänkään ei kestä kuunnella enempää, oikeastaan hän kestää vain pari sekuntia. Ja Puutarha Lapio-rukka jatkaa itkemistä.

Eli näin. En valita itse ääninäyttelystä mutta Kandalle OLISI voinut löytää paremmankin äänen. Tästä traumasta en toivu ikinä.

Avatar
pöllödemoni
Viestit: 190
Liittynyt: Ti Huhti 21, 2009 21:17
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja pöllödemoni » To Kesä 24, 2010 07:02

Vois vähän päivitellä (sanan molemmassa merkityksessä)

Näitä enkkudubbeja.

NGE:tä katoin noin kymmenen minuuttia eikä ollut mitenkään mieltäylentävä kokemus. Siis yleensä kannatan sitä että ääninäyttelijän sukupuoli on sama ku hahmon, mutta se Shinjin äänenä ollut jätkä (pojalta se ainakin kuulosti) ei oikeen osannut. Varsinkin se sen huutaminen oli ihan jostain helvetistä. Kyseessä oli se kohta kun tyyppi oli juuttunut jonnekin mistä halusi pois, en nyt muista mikä paikka se oli, ja siinä se sit rääkyi et "MISAAADOUUHH HELP MIIIHH!!!" ja nimetkinhän siis sanottiin noin lahjakkaasti. Ja Asuka on muutenkin niin ihastuttava persoona että se jenkkipissisääni korosti tätä seikkaa kivasti. Tai no, Asukahan oikeastaan on jenkkipissis.

Digimon 02:sta vilkaisin joskus, ja kyllä sekin tähän keskusteluun kuuluu vaikka muistan vaan sen et nimiä ei yritettykään ääntää niin kuin pitäisi vaan mitäs kärejä ja khiioueja siinä olikaan, ja Daisuke kuulosti pikkuoravalta.

Olin kyllä vähän o_o kun kuulin Death Noten L:n englanninkielisen äänen ensimmäistä kertaa. Mikähän uninen ketjupolttaja siihen oli pistetty. Muita ääniä voisin luonnehtia siten, että Light kuulostaa sedältä, Ryuk joltain vanhalta jammulta, Matsuda tylsistyneeltä, Aizawa ääliöltä ja ah miten ihanasti tässäkin sanotaan nimet, onneks osa nimistä on amerikkalaisia.


Ai niin, olin mä myös aika järkkyttynyt kun sain tietää et Hiroaki Hirata on nelikymppinen ja näyttää yläasteen rehtorilta.
"En jaksa enää kävellä!"
"Ettekö jaksa enää kävellä?"

Avatar
Vivilan
Viestit: 157
Liittynyt: Ti Joulu 09, 2008 19:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Vivilan » Su Kesä 27, 2010 15:39

Tarvitseeko enempää sanoa?
Tuo klippi on samalla randomiuudessaan niin naurettava että traumatisoiva. :'D Ei ole tullut toista yhtä outoa kohtausta vastaan.

Avatar
Shoe
Viestit: 278
Liittynyt: Su Heinä 05, 2009 01:55

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Shoe » Su Kesä 27, 2010 22:05

Joo tuo oli lievästi sanottuna traumaattinen klippi :lol:

Avatar
Andriani
Viestit: 24
Liittynyt: La Touko 29, 2010 22:07

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Andriani » Ma Kesä 28, 2010 15:29

School days.

Avatar
Demmi
Viestit: 507
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 17:00
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Demmi » Ma Kesä 28, 2010 22:38

Huonot suomidubit tuntuvat olevan varsin yleinen valittamisen syy tässä ketjussa. Pitääkin kyllä joku päivä kaivaa esille ne Digimonin vanhimmat ja hirveimmät suomidubit, omistan noita jaksoja pari kasetillista ja katsoin niitä pienenä koko ajan : D Ei ne huonot dubit vaan ne mielenkiintoiset tapahtumat! Lapsena huonoon dubbaukseen ei kai kiinnitä niin paljoa huomiota. Ja minä oikeastaan pidän kovasti niistä myöhemmistä suomidubeista vaikka Antti Pääkkönen joka lastenohjelmasta löytyykin. Niistä myöhemmistä japaniksi näytetyistä jaksoista pidin huomattavasti vähemmän ja tunnustan myös tykänneeni Sailor Moonin ruotsidubeista kun sarjaa aikanani SubTV:ltä katselin - satunnaisesti tulleissa japanijaksoissa hahmojen ylikimeät äänet ärsyttivät minua. Hopeanuolesta sen verran, että näin koko ohjelmaa ensimmäisen kerran jo yläasteella ollessani ja kyllä ne kolmen äänen näyttelijänlahjat jaksoivat naurattaa mahakrampin arvoisesti >D Sen sijaan Pokémonin suomidubit ovat mielestäni olleet kautta linjan hyvät - yhtä erityisen järkyttävää poikkeusta lukuunottamatta.
Tämä anime-elokuva on varmasti huonointa animaatiota mitä olen ikinä nähnyt, katsoin sen kerran ja sekin oli liikaa. Kyseessä on järjestyksessä viides Pokémon-elokuva Latias ja Latios. Välttäkää jos suinkin voitte, tämän jälkeen käsite "huonot dubit" saavat aivan uuden merkityksen. Meininki on samanlaista kuin niissä Digimonin ensimmäisissä dubeissa. Ja se vesi. Yhtä huonoa 3D-animaatiota ei varmasti ole olemassa, ellei sitä D.N.Angelin lopun täydellisesti pilannutta mitälie-pikselihirviötä oteta lukuun. Miksi helkkarissa se piti työntää tapahtumiin mukaan sarjan loppumetreillä? Ei ymmärrä.
Yksi enemmän oikeasti järkyttänyt kohtaus oli muuten niin nerokkaan Baccano!-animen kohtaus, jossa kertailtiin Czeslaw Meyerin (kirjoitinko oikein?) sanotaanko karmivia menneisyyden tapahtumia.
Spoiler:
Kyseisessä kohtauksessa ei sinänsä näytetä oikeastaan mitään sen kummempaa, mutta dialogi puhuu puolestaan. Teksteistä saamme lukea, että Czeslawin nimellinen huoltaja pahoinpiteli poikaa heittämällä takkaan, puhkaisemalla silmät tulikuumalla takkakepillä jne. vain testaillakseen miten kuolemattomuus/haavoittumattomuus toimii. Hauskaa, eikö totta? Sarjan rankemmista verenlentokohtauksista (naaman/käsien vetämistä junaraiteita pitkin) olin onneksi lukenut jo aikaisemmin, joten ymmärsin sulkea silmäni kohtausten ajaksi.
Eihän siinä muuten mitään, mutta kun tämä tyttö ei kestä juuri minkäänlaista verenvuodatusta tai väkivaltaa laisinkaan. Lääkärisarjoja katsellessakin minulla on puolet ajasta näkökenttä peitetty siten, että vain tekstit näkyvät. Baccano! oli kyllä muuten aivan loistava ja onhan se myönnettävä, että paikoittain raaka väkivalta sopi ohjelman tunnelmiin hyvin, vaikka siitä itse ei pitäisi ensinkään.
DeviantArt -- MyFigureCollection -- Twitter
Wasurenagusa - manga-, peli- ja figuuriharrastajan ihmettelyjä

Avatar
Senseless
Viestit: 40
Liittynyt: Ti Heinä 29, 2008 09:57
Paikkakunta: Tampere

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Senseless » Ti Kesä 21, 2011 18:52

Itse en ole paljoa traumoja animea katsellessani saanut, Digimonin suomidubitkin vain naurattavat lähinnä.

On toki niitä traumojakin tullut. Joskus lukiessani tätä ketjua äkkäsin ihmisten mielipiteet Apocalypse Zerosta... Minä, utelias ihminen, päätin sitten että pitääpä oikeasti päästä katsomaan että millainen se oikeasti on. Yksi youtubesta löytynyt pätkä riitti kertomaan että ei, ei enää ikinä mitään sellaista.

Toinen traumakokemus oli se kun katselin joskus yhdentoista aikaan illalla Hell Girliä ja yksi jakso pisti sitten itkun silmään. Kyseinen sarja on muutenkin vähän sellainen että osa niistä jaksoista on oikeasti surullisia ja pelottaviakin, siksi sarjaa rakastan, mutta tämä kyseinen jakso oli ihan kamala.
Spoiler:
Kyseessä oli siis nuorehko tyttö jolla oli kaksi koiraa lemmikkinä. Kyseiset koirat sitten kerran pääsivät hihnasta irti ja juoksivat jonkun vanhahkon naisen takapihalle ja ainakin toinen koirista puri kys. naista. Tämän jälkeen nainen sitten piti niitä koiria luonaan häkeissä ja pakotti tyttöparan tekemään kaikki kotityöt ja vastaavat. Siinä vaiheessa kun se nainen tappoi ensin toisen koirista, sitten toisen, ja lopulta vielä ne pennut jotka toinen koirista oli saanut iski pala kurkkuun eikä pystynyt hetkeen katsomaan sarjaa eteenpäinkään.
Einspruch!

Avatar
Fazi
Viestit: 445
Liittynyt: Su Maalis 27, 2011 18:29
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Traumaattisin animekokemuksesi

Viesti Kirjoittaja Fazi » Ti Kesä 21, 2011 22:19

Anteeksi ihmiset, mutta jos täysin rehellisiä ollaan, niin... Hetalia. Katsonut viisi ensimmäistä jaksoa, en älynnyt mistään mitään ja ihmettelen, miten kukaan jaksaa katsoa viiden minsan pätkiä homoseksuaalisten valtioiden ruumiillistumien toilailuja jaksosta toiseen .DD (Kyllä, olen tietoinen etteivät läheskään kaikki valtiot ole homoja, mutta kuitenkin) Ei pahalla mutta ihan oikeasti eikä leikisti. MITÄH.

Toisena hirvityksenä mainitsen Ikkitousenin. En edes tiedä miksi aloin kattella, mutta kahden ekan jakson jälkeen jätin koko hoidon kesken. Tekopyhiä hahmoja ja liikaa fanserviceä.
Tracon 8: Team Fortress 2 - Pyro // Ruttotohtori

Vannoutunut Gurren Lagann -elitisti.
Haters make me famous~

~ MyAnimeList deviantART Tumblr Blogi

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 34 vierailijaa