Koskettavin ja sydäntänne lähinnä oleva animehahmo/t

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

mansi

Koskettavin ja sydäntänne lähinnä oleva animehahmo/t

Viesti Kirjoittaja mansi » Ma Helmi 07, 2005 01:15

Nyt kysynkin teiltä rakkaat otakutoverit, ihaninta ja rakkainta animehahmoa/ja mihin olette elämänne aikana samaistuneet, mihin olette hänessä/heissä kiintyneet ja miksi hän/he ovat niin ihania?

Oma valintani on ehdottomasti Shigure from Fruits Basket, hän vain jotenkin on niin ihanan isovelimäinen, hieman sarkastinen, Ayamen paras sydänystävä ja ehdottoman rakastettava pikkupervo.^^

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Helmi 07, 2005 01:33

Eipä olekaan vähään aikaan ollut tästä aiheesta juttua. Kivakiva. Toki, poliittisen likaisen tapani mukaan en vastaa selkeästi. Ja teen vapaan oletuksen että japsipelien hahmot menevät samaan litaniaan.

Toki, muutaman arvauksen saa pelkästään katsomalla mitä nimiä on koneille tullut annettua. Vaikkei tässä kaikki ne olekaan listattuna, jotain johtopäätöksiä voi tehdä --> http://b2.fi/technical.php

Ensimmäisenä pitäisi varmaan olla Link. Ennen kun tiesin edes mitä anime on, erinäiset (mm. Nintendo-lehden toimittamat) kuvat hänestä tekivät selväksi että kyseessä on jotain söpöä ja hyväsydämistä.

Sitten tuli Cloud. Sen lisäksi että hän on aivan liian kaunis, jälleen tuo hyvä sydän alla tuntui mukavalta. Jotenkin loistava tasapaino itsekkyyttä ja välittämistä. Sopivasti hukassa aika ajoin ollakseen inhimillinen. Tämä yhdistelmä sai aikaiseksi lähemmäs 10 000 markan loven budjettiin alle viikossa, kun päätin haluavani kaiken oheistavaran mitä löytyy. Surullinen sivu historiaani...

Nykypäivänäkin vahvan arvostuksen saa henkilö, joka voi olla ärsyttävä, vaikea, aika ajoin itsekäs ja ongelmia aiheuttava. Henkilö, joka kuitenkin omaa hyvän tahdon sisällä ja osaa välittää. Ehkäpä julman elämäni (hah) takia ihastun liikaa kaikkeen pehmeään. Listattakoon vaikka Satoshi (pokemon), Yahiko (kenshin), Fayt (Star Ocean 3) sekä Shaoran ja Yue (CardCaptor Sakura).
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Avatar
zsb
Viestit: 229
Liittynyt: Pe Tammi 09, 2004 18:29
Paikkakunta: Kerava

Viesti Kirjoittaja zsb » Ma Helmi 07, 2005 02:50

Iwakura Lain (Serial Experiments Lain)
Kinomoto Sakura (Cardcaptor Sakura)
Suzuhara Misaki (Angelic Layer)
Rakka (Haibane Renmei)
Amano Misao (Pretty Sammy)
Chihiro (Spirited Away)

Hups. Perustelut unohtuivat alkuperäisestä viestistä. Mutta jos tiedätte minkälainen ja luonteinen tyttö on kyseessä tiedättekin jo perusteluni.
Yami no chikara o himeshi kagi yo
Shin no sugata o ware no mae ni shimese
Keiyaku no moto Sakura ga meijiru
RELEASE!

Avatar
FoxJones
Viestit: 826
Liittynyt: To Helmi 27, 2003 13:08
Paikkakunta: Lieto

Viesti Kirjoittaja FoxJones » Ma Helmi 07, 2005 12:16

Onhan näitä.. ja parempi kun ei ala kaikkia luettelemaan heti ettei tule floodittua foorumia tukkoon. Mainittakoon tässä siis muutama.

Akiha Tohno (Shingetsutan Tsukihime)
Viime vuoden pikkusisko-hahmo. Kyseessä siis anime-version hahmo kun ei noita pelejä vielä japania osaamattomana voi oikeen pelata. Minua huvitti esim. miten Akiha-san yrittää kätkeä (huonolla menestyksellä) sitä miten paljon hän välittää isoveljestään.. kuten antamalla erityisvapauksia muuten tiukkoihin sääntöihin ("I don't like loud things") mitä hän on kartanoonsa asettanut, vain että tämä viihtyisi siellä ja jäisi pysyvämmin asumaan, yrittäen samalla pitää yllä kylmää elitisti-imagoaan. Hieno hahmo ^_^

..ja mitä elitisti-snobi-hahmoihin tulee..

Shinku (Rozen Maiden)
..niin pitää mainita myös tämä victoriaaninen snobinukke. Parasta näissä hahmoissa on ne hetket jolloin nämä saavat äkkinäisiä söpöilykohtauksia ja/tai muuten näyttävät herkän puolensa.

Uusin tuttavuus johon ihastuin täysin (niinkun sanan siinä merkityksessä että hän on hahmona ihan loistava) on..

Maruyama Silvia (Ground Defence Force Mao-chan)
Hyvin pitkälti samanlainen häröhahmo kuin Osaka (Azumanga) ja Hororo (Bottle Fairy) mutta täydennetty valtavalla velmu-faktorilla. Tämä seikka tulee sarjassa hienosti esiin niin visuaalisesti kuin dialogissakin.

Niin ja tottakai Youko-chan Tacticsista ku se on niin täys kettutyttö *^-^*

(ja Tsukihime on btw. muutenkin täynnä loistavia hahmoja.. Hail Ciel ^^/ )
[22:27:47] <@Kyuu> Sivis: sun tarvii kuvailla yleisölle amv:iden poikkitaiteellisuuden merkitystä
[22:29:18] <@Sivis> "amv:n teko on vähä ku ois .. taiteellista.. poikittain.. siellä"

Avatar
nalle
Viestit: 23
Liittynyt: Su Helmi 06, 2005 21:23
Paikkakunta: Hämeenlinna

Viesti Kirjoittaja nalle » Ma Helmi 07, 2005 16:53

Mä en oo hirveesti mangaa vielä lukenu, joten sanonpa että. Hopeanuolesta itse Hopeanuoli, Akame, Akatora ja Riki.

He ovat rohkeita, järkeviä, kivoja ym. He ovat myös koiria. xD
"Rakkaus on ikuista vain valkokankaalla, totta vai tarua sen itse näät, rakkaus on ikuista vain valkokankaalla, lopputeksteissä ei lue nimeäsi..."

Avatar
tatuu
Viestit: 16
Liittynyt: Su Helmi 06, 2005 20:44
Paikkakunta: Paimio
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tatuu » Ma Helmi 07, 2005 17:46

Pidän Scryed-sarjan Kimishimaa aina ja ikuisesti lempihahmonani ja tuskin koskaan tulen tietämään miksi näin on. Vähän yleisimpinä ja perustelluimpina lempihahmoinani mainitsen sitten ehdottomasti Fruits Basketin Kyoun ja PlanetESin Hachimakin ja GITS:SAC:ista asti rankasti fanittamani Togusan. "It's tough to be human - literally!"

Avatar
Tetsumonkai
Viestit: 523
Liittynyt: Ke Syys 08, 2004 00:33
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tetsumonkai » Ma Helmi 07, 2005 18:16

There can be only one. Kusanagi Motoko on sydämmeni valittu.

Motoko, tuo niin kaunis, älykäs ja seksikäs nainen. *kuolaus*

Motokon ääni on jotain niin kaunista, en ole koskaan kuullut mitään vastavaa. Kiitos siitä hänen Seiyuu Tanaka Atsukolle. En voisi edes kuvitella kenenkään muun ääninäyttelijän antavan äänensä tuolle ah! niin viehkeälle kaunottarelle. :wink:
Hänen äänensä taitaa olla koko hahmon ja olemuksen sielu.

Motokon silmät ovat myös todella upeat, usein kuvittelen miltä tuntuisi katsoa niitä oikeasti suoraan. (Aletteko jo huomata miten kova fanipoika olen?! :D ) Nojoo, asiaan!
Ihailen suuresti naishahmoja jotka ovat voimakkaita mutta ei pelkästään fyysisesti mutta myös muilla ja tärkeämmillä osa-alueilla. Näitä hahmoja löytyy monista lähteistä. Otetaan esimerkiksi Remeksen Karjalan lunnaat. Todella hyvin kirjoitettu hahmo ja naispääosa. Jos siirrytään takaisin animen maailmaan, niin sieltä taas löytyy varmasti useita hahmoja lisää kuten esimerkiksi Juuni Kokin Yoko Nakajima tai Kuga Natsuki Mai Himestä. Noita esimerkkejä riittää kyllä ja jokaisella on oma makunsa hahmojen kuin muidenkin asioiden suhteen.

Odottakaahan kun saan minun GITS seinän valmiiksi ja kerättyä nuo niin himoitut figuurit. *Toinen kuolaus* Silloin näette millainen "fanaattisuuteni" aste on. 8)

Mutta mitä muuta voinkaan sanoa, rakkauteni sokaisemana en näe muita naisia kuin Kusanagi Motokon ja hänen upean olemuksensa loiston sekä nuo ihanat kylmät väreet selässäni aina kun kuulen hänen äänensä.

Avatar
Gema
Viestit: 39
Liittynyt: To Maalis 06, 2003 01:38
Paikkakunta: Tammerfors
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Gema » Ma Helmi 07, 2005 23:34

A-su-ka!!!

Voi että on koskettava tarina taustalla, ihan kyyneltä puskee silmäkulmaan. Hieno henkilökuvaus...tai laitetaan sittenkin että paras.

Tosin saman sarjan muutkin hahmot on kyllä loistavia. Evan jälkeen kaikki muu on tuntunut tuhalta. Paitsi FLCL, jossa on myös paljon kauniita henkilöhahmoja...

Avatar
Kiirikone
Viestit: 7
Liittynyt: Su Heinä 18, 2004 21:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Koskettavin ja sydäntänne lähinnä oleva animehahmo/t.

Viesti Kirjoittaja Kiirikone » Ma Helmi 07, 2005 23:57

Hahmo johon samaistuin melko hyvin (ja arvatkaan vain tuottiko hänen kohtalonsa minulle tuskaa) on X-tv:ssä Fuman pikkusisko ja Kamuin rakastettu Kotori. Viaton, suhteellisen naiivi, kiltti, kaunis tyttö, joka rakasti Kamuita. Siinä kyllä tuli vuodatettua kyynel jos toinenkin.

Toinen hahmo on Haibane Renmein Reki. (perustelut kirjoittanen huomenna kun ei nyt enää ehdi)
Kauan eläköön hautajaiset!

Avatar
John_Edward
Viestit: 27
Liittynyt: To Marras 25, 2004 17:26
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja John_Edward » Ti Helmi 08, 2005 00:04

Gunslinger Girlin Henrietta...
Hän se nyt vaan on niin... söpö ?
"Could you please, by any chance if it is suitable for you now sir, STFU"

mansi

Viesti Kirjoittaja mansi » Ti Helmi 08, 2005 01:47

Lisäänkin tähän vielä tuo iki-ihanan ja rakstetun Wolfwoodin. Hän vain on jotenkin niin piilouke ja yrittää aina toimia parhaan mukaan ja pitää Vashin kanssa ihmisiä elossa. Ja lapsirakaskin hän on.^^

Avatar
Jakuchu
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 21:24

Viesti Kirjoittaja Jakuchu » Ti Helmi 08, 2005 02:21

Minun suosikkini löytyvät pelimaailmasta, ja nimenomaan Final Fantasy VII-pelistä. Tämän pelin hahmot ovat minulle unohtumattomia. Kukapa ei muistaisi Cloudia, Sephirothia, Aerista ja kumppaneita.

Minulle rakkaimmat hahmot ovat Cloud ja Sephiroth (yllättäen :P )
Cloudiin pystyn samaistumaan siitä syystä, koska myös minä tunnen itseni erilaiseksi kuin muut, ja hänellä on lämmin sydän, kuten Kyuu mainitsi. Syitä olisi toki lisääkin, mutta siinä menisi koko yö aikaa selvittää jokainen, joten jätän tällä kertaa väliin.

Sephiroth taas on tietenkin täydellinen vastakohta Cloudille, mutta pahikset kiehtovat mieltäni. Ja tässä on pelihistorian tyylikkäin pahis ikinä. Musta vaatetus on aina loistava valinta. Ja myös syy, miksi tästä hahmosta tuli paha, on koskettava...

Tarina pitää tosin ensin kokea, vasta sitten näitä hahmoja osaa arvostaa todella. Se pitää itse kokea, vasta sitten voitte mahdollisesti ymmärtää mitä tarkoitan. Vaikea pukea sanoiksi, miksi pidän näistä kahdesta hahmosta erityisesti, joten suonette anteeksi sekavan kirjoitukseni.

Avatar
Humppapappa
Viestit: 5
Liittynyt: Ti Helmi 08, 2005 10:55
Paikkakunta: Veteli
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Humppapappa » Ti Helmi 08, 2005 11:52

Final Fantasy 9:stä Zidane!! :D Ja 10-2:sta Paine, todella upea hahmo. 8) Toki aina kaikki Final Fantasy hahmot ovat loistavia.
On se hurja

Avatar
John_Edward
Viestit: 27
Liittynyt: To Marras 25, 2004 17:26
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja John_Edward » Ti Helmi 08, 2005 12:11

Jakuchu kirjoitti:Sephiroth taas on tietenkin täydellinen vastakohta Cloudille, mutta pahikset kiehtovat mieltäni. Ja tässä on pelihistorian tyylikkäin pahis ikinä. Musta vaatetus on aina loistava valinta. Ja myös syy, miksi tästä hahmosta tuli paha, on koskettava...
Sephiroth ei oo muutaku ilkee immeinen :<
Ku teki senki Aerithelle :<
Teki mieli lyödä telkkarin läpi ukkoo turpaan siinkohtaa :DD
"Could you please, by any chance if it is suitable for you now sir, STFU"

Avatar
Ryokan
Viestit: 393
Liittynyt: Ma Joulu 22, 2003 11:37

Viesti Kirjoittaja Ryokan » Ke Helmi 09, 2005 11:15

Itse kiinnyn aina ylikiltteihin ja sympaattisiin hahmoihin, kuten Fruits Basketin Tohru Hondaan. Tai Love Hinan Keitaro Urashimaan. Tai Seikai-trilogian Jintoon. Tai...

Ehkä heissä vain on ominaisuuksia, joita toivoisi useammin löytyvän myös tosielämän puolelta? Älkääkä vain kehdatko alottaa jo aiemmin käytyä tasa-arvokeskustelua Tohrusta...

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 39 vierailijaa