Pelielokuva (2020)

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Musteneuvos
Viestit: 32
Liittynyt: To Tammi 21, 2016 15:25

Pelielokuva (2020)

Viesti Kirjoittaja Musteneuvos » Ke Syys 11, 2019 15:07

Haluatko olla mukana toteuttamassa suomalaista ja multifandomteemaista cosplayelokuvaa? Studio Korppikela tuotti viidennen toimintavuotensa sekä Helsingissä järjestettävän 75. Worldconin kunniaksi läpi Suomen vuonna 2017 esitetyn Fandomelokuvan ja myöhemmin Fandom Squad –elokuvan. Suuren kysynnän johdosta elokuvasarja jatkuu!

Kyseessä on itsenäinen teos täysin uudella tarinalla ja hahmokaartilla. Elokuvan teemana ovat pelit. Kuvaukset toteutetaan pääasiallisesti Oulussa vuodenvaihteessa 2019-20, mutta etsimme elokuva- ja cosplayharrastajia ympäri Suomea tuotannon kaikkiin vaiheisiin, moninaisiin eri tehtäviin etänä sekä paikan päällä! Haku on avoinna 31.10.2019 asti. Käsikirjoittajaksi hakevilta pyydetään erillinen kirjoitusnäyte, jonka ohjeet he saavat hakiessaan, näytteilijöiksi hakevilta pyydetään kasvokuva. Lisätietoa Fandomelokuvasta löytyy osoitteesta www.Fandomelokuva.com.

Tekijähaun lomake https://forms.gle/VFvpNCzpZHmFVUeq9

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 66 vierailijaa