Yksityinen kauppakorkea?

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

sarpsaa
Viestit: 1
Liittynyt: La Touko 19, 2018 12:16

Yksityinen kauppakorkea?

Viesti Kirjoittaja sarpsaa » Su Touko 20, 2018 14:11

Heido! Valmistun nyt lukiosta ja haluisin päästä opiskelemaan yksityiseen kauppakorkeakouluun. Tähtään vasta ensi kevään hakuihin, sillä pidän tässä välivuoden.Tärkeetä mulle ois, että koulu ois kansainvälinen ja opetus tosi laadukasta. Asun ite Kouvolassa. Oon miettinyt, että menisin Helsingissä tai Lappeenrannassa olevaan kouluun. Jos on niin kertokaa kokemuksia näistä kouluista: www.lut.fi tai www.helbus.fi ?

matiast
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Elo 30, 2019 11:09

Re: Yksityinen kauppakorkea?

Viesti Kirjoittaja matiast » Pe Elo 30, 2019 11:15

Hei, kysymyksestäsi on ehtinyt jo vierähtää hetkinen, mutta vastaa kuitenkin.

Minulla on kokemusta LUT:sta. Valmistuin sieltä 2018 ja voin kyllä suositella lämpimästi. Koulu on oikein mukava ja opettajat hyviä. Ainoana miinuksena voin sanoa, että opintojeni loppuaikana alkoi näkymään säästötoimet ja opiskelu siirtyi entistä enemmän verkko-opiskeluksi ja itsenäisemmäksi opiskeluksi. Lähiopetustunteja vähennettiin aika paljon. Opettajilta saa kuitenkin apua aina tarvittaessa eli tämäkään ei ollut ongelma.
Löydä edullinen yrityslaina helposti netistä.

jaakkosuorsa
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Marras 11, 2019 13:44

Re: Yksityinen kauppakorkea?

Viesti Kirjoittaja jaakkosuorsa » Ma Marras 11, 2019 13:49

Henkilökohtaista kokemusta ei löydy kummastakaan, mutta pari kaveria kävivät koulunsa Helsingin kauppakorkeakoulussa. Eivät kyllä missään vaiheessa moittineet koulua. Molemmat työllistyivät jo kouluaikana.
Hae edullinen autorahoitus netistä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 53 vierailijaa