Fantasiaroolipeli AyselChima

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Meraldina
Viestit: 7
Liittynyt: Ma Huhti 13, 2009 18:37

Fantasiaroolipeli AyselChima

Viesti Kirjoittaja Meraldina » Su Touko 25, 2014 12:52

/ot. Vaikka roolipelini ei liity suoranaisesti animeen tahi mangaan, menevät roolipeli- ja animuharrastajien kiinnostukset niin hyvin yhteen, että uskallan tämän topickin pystyyn pistää!

Fantasiaroolipeli AyselChima

Salakuljettajia, merirosvoja, vakoojia ja salamurhaajia... Jumalia, soturipappeja, demoneja ja demoninmetsästäjiä.... Mustahaltioita, kentaureja, hukkia ja merihaltioita... Tervetuloa tutustumaan AyselChimaan!

AyselChima on monipuolinen, mielenkiintoinen fantasiaroolipeli, josta löytyy monta jännittävää pää- ja sivujuonta. Foorumilla pidetään säännöllisesti juonta edistäviä yhteispelejä. Nappaa hahmoksesi jokin perinteinen fantasiahahmo kuten maagin oppipoika, miekkaa heilutteleva sankari tai lohikäärmeitä ymmärtävä orpotyttö tai luo jotain hieman erikoisempaa; hyppää laivan kannelta syvyyksiin merihaltiana, teroita auranaistimiskykysi demoninmetsästäjänä tai juonittele vallankumousta pimeissä saleissa. Pelattavia lajeja ihmisten lisäksi ovat haltiat, mustahaltiat, merihaltiat, kentaurit, hukat, demonit, nymfit, lohikäärmeet ja kääpiöt. AyselChiman maailma tukee monipuolisesti erilaisia hahmoja ja antaa laajat mahdollisuudet erilaisten juonten luomiseen. Kyllä, peli on juuri niin mahtava ja hauska miltä se kuulostaa!

Hyppää mukaan jännittävän roolipelaamisen syövereihin! Tervetuloa AyselChimaan!

www.ayselchima.com

Myös yleinen kyseleminen, keskustelu ja kommentointi on sallittua. Mitä yleisesti kaipaat fantasiapeleiltä? Millaisia ideoita tai kehitysehdotuksia mielessäsi on aina pyörinyt?

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 30 vierailijaa