SE animen ihmissuhde

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
May-chan
Viestit: 66
Liittynyt: Ma Elo 01, 2005 21:29

Viesti Kirjoittaja May-chan » Pe Heinä 21, 2006 10:36

Juuh..

Shirogane ja Ichigo tietysti Tokyo Mew mewstä. En minä tiedä, minusta he vain sopivat niin hyvin yhteen, ja toivon joka kirjassa, että se typerä Masaya tekee jotain kammottavaa ja Ichigo vaihtaa pariaan.

Ja sitten se yleinen...
Tohru ja Kyo (Miten se Kyo kirjoitettaan..?) Fruits basketista, se on ihana pari, vaikka halaileminen onkin mahdotonta...

Enempää ei nyt tule mieleen.

Avatar
JereTHEend
Viestit: 272
Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 22:50
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja JereTHEend » Pe Heinä 21, 2006 15:45

May-chan kirjoitti:
Ja sitten se yleinen...
Tohru ja Kyo (Miten se Kyo kirjoitettaan..?)
Ihan Kyo, nordic animekin käänsi kyoksi.

HrMmMmmm... SANON ... lantis ja hikaru, taikasoturit, lantis on COOL tyyppi, ja hikaru on COOLLikka, niin.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja isokana » La Heinä 22, 2006 02:59

K8Skies kirjoitti:Ei muuten ole taidettu mainita Hachimitsu to Cloverin Moritaa ja Hagumia. Varsin hankala suhde...
Eipä siinä sarjassa helppoa suhdetta tunnu olevan, jos ajattelee vaikka Rika-Mayama-Yamada-Nomiya neliödraamaa. Mikä tekee kaikesta vain enemmän hurrattavaa! \o/
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Akita Inu
Viestit: 136
Liittynyt: Su Heinä 02, 2006 23:16
Paikkakunta: Maan korvessa

Viesti Kirjoittaja Akita Inu » Su Heinä 23, 2006 15:29

Inuyasha + Kagome Ihana, suloinen pari, tykkään heistä todella :wink: Ukko mustilainenkin näkee, että he tykkäävät toisistaan ja paljon, mutteivät tahdo saada sitä sanotuksi ääneen. Ajoittain tulee ihania, helliä hetkiä, ja sitten heti kohta ollaan taas räyhäämässä ja riitelemässä. Hohhoi :D Tässä ainakin yksi suuri syy, minkä takia jaksan sarjaa seurata. Onhan siinä tietysti muutakin mukavaa, näyttäviä tappeluja ja huumoria, mutta Inun ja Kagomen viha-rakkaussuhde sulattaa sydämen<3

Avatar
Rakka
Viestit: 136
Liittynyt: To Helmi 20, 2003 18:35
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rakka » Su Heinä 23, 2006 17:29

Motoko ja Batou. Etenkin ensimmäisen SaCin viimeiset jaksot... upeaa.

Lisäksi Utena ja Anthy, ja Berserkin kolmiodraama ovat mielenkiintoisia seurattavia, samoin Saionji ja Anthy, vaikka viimeksimainittu ei OTP olekaan... Saionji kun vaikuttaa duelisteista olevan Utenan lisäksi ainoa joka välittää Anthystä hänen itsensä takia, vaikka ei sen näyttämisessä lievästi sanottuna kovin hyvä olekaan. Kahdessa ensinmainitussa on mielenkiintoista seurata tilanteen kehittymistä, viimeksimainitussa sen paljastumista.

Pitänee katsoa Utena kohta taas uudestaan.

Avatar
sugi
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Heinä 21, 2006 15:11
Paikkakunta: raahe

Viesti Kirjoittaja sugi » Ma Heinä 31, 2006 19:53

Midori ja Seiji Midori no hibissä :D Ne on söpöjä.

Avatar
Darth Mauno
Wannabe
Viestit: 1043
Liittynyt: Ke Huhti 23, 2003 08:32
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Darth Mauno » Ma Heinä 31, 2006 20:55

Onpa tässä tullut vastaan yksi uusi ihmissuhde tältä saralta, johon on enemmänkin kiinnittänyt huomiota, vaikkei nyt SE ihmissuhde olekaan. Tarkemmin sanottuna kyseessä on Colen ja Mayan suhde Initial D:stä. Ihan virkistävää nähdä vaihteeksi rakkaustarina, joka päättyy surullisesti, koskettaakin ihan eri tavalla kuin kaikki nämä onnelliset loput.
"Do not underestimate the power of the Dork Side"

Avatar
kagura
Viestit: 312
Liittynyt: To Heinä 21, 2005 10:32
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja kagura » Ma Heinä 31, 2006 21:45

Uusin erittäin vaikuttava ystävyyssuhde on Yazawan Nanassa Nanan ja Nanan ystävyys. Nuoret nauset ovat niin erilaisia ja suhde silti toimii..
- ナナ -

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Heinä 29, 2007 01:13

Pakko se on nyt päätyä täydentämään listaa jolla viestiketjua aloiteltiin.

On se nyt vaan niin että Inuyashan parasta ihmissuhdeantia on Rin ja Sesshoomaru. Juuri sellaista mytologian vakiorajoja murtavaa, ehkäpä vähän kliseistä mutta kovin toimivaa ja hienosti ilmaistua rakkautta, joka ei manifestoidu millään erityisellä tavalla, se vaan on eikä sille voi mitään. Tuo DVD:n 54 toinen jakso, onko se sitten 161 numeroltaan, valoi taas sen verran uskoa tähän että hymyä riittää pitkälle huomiseen. Ja hitto, tämänhän piti olla shounen-sarja, mutta kyllä se tässä kohtaa niin on että pelkästään tämä kovin shoujon oloinen elementti saa katsomaan sarjaa yhä pidemmälle yhä innokkaammin.

Toinenkin havainto tuli tehtyä. Ensimmäisestä viestistäni on lähemmäs 3 vuotta ja sen ajan animekatseluissa ei ole tullut toista ehdokasta tälle listalle. Ihmissuhteita kyllä näkynyt yhdessä jos toisessakin sarjassa, mutta semmoista tajunnan räjäyttävää ei ole edellä mainitun lisäksi tullut vastaan. Vähän kyllä semmoinen kutina päällä että Utawarerumonosta saattaa ehdokas löytyä, mutta totuus on vielä kuukauden päässä.

Avatar
totikki
Viestit: 45
Liittynyt: Ma Heinä 16, 2007 12:27
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja totikki » Su Heinä 29, 2007 02:13

Käytännöllisesti katsoen aukean miltei jokaiselle mahdolliselle ja mahdottomalle ihmissuhteelle, joten kyky listaamiseen on kaukana mahdottoman tuolla puolen, mutta ehdoton ykkönen on silti seuraava;

Ahiru ja Fakir Princess Tutusta. Varmaan ensimmäinen heteroparitus jolle olen lämmennyt ihan tosissani. Yleensä vihaan sitä kun koko sarjan ajan vihjaillaan tytöstä ja pojasta ja lopussa tytön saakin joku toinen poika, mutta Tutun loppuratkaisu on yksinkertaisesti vain niin ihana ettei tästä voi suuttua.

Muita listan kärkipäässä hengailevia ihmissuhteita ovat mm. YukinoxSoichiro sarjasta Kare Kano, YuzuyuxKippei sarjasta Aishiteruze Baby sekä NanaxNana sarjasta, taddadadaah, NANA! Fanityttömoodissa suosin ItsukixKyonia (TMoHS), LxRaitoa (Desunooto) sekä erinäisiä sekoituksia Kaminan, Simonin ja Viralin välillä (Gurren-Lagann).

Avatar
Puri-chan
Viestit: 127
Liittynyt: Pe Maalis 16, 2007 18:44

Viesti Kirjoittaja Puri-chan » Su Heinä 29, 2007 02:18

K8Skies kirjoitti:Ei muuten ole taidettu mainita Hachimitsu to Cloverin Moritaa ja Hagumia. Varsin hankala suhde...
Ja jotenkin hirmu suloinen. ^^ Vastaanpa siis sen.

Uta Katassa Sein ja Kain sekä Ichikan ja Manatsun ystävyyssuhteet ehkä enemmänkin kuin vain ystävyys, miten sen haluaa ajatella olivat aika vaikuttavat.
Na no da. [/url]

Avatar
Haeym
Viestit: 105
Liittynyt: To Touko 24, 2007 17:16
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Haeym » Su Heinä 29, 2007 11:21

Eikö tätä muka ole mainittu täällä ollenkaan? Okei, no ehkei se välttämättä mikään rakkaussuhde olekkaan, (vaikka toivoisin kaikista eniten että olisi) nimittäin sarjasta Fullmetal Alchemist ja varsinkin mangapuolella,
Roy Mustang + Riza Hawkeye.
En tiedä mikä siinä minussa vetoaa, mutta heillä vaan on niin ihana suhde. Ja varsinkin silloin (ketkä mangaa ovat pidemmälle lukeneet) minua kosketti suuresti kun Lust kertoi Royn kuolleen. Neiti Hawkeye purskahtaa kyyneliin ja häntä suojelee vain Alphonse.

Lisäksi kuten täällä on jo aikaisemmin mainittu, myös Edward ja Alphonse samasta sarjasta. Koskettavaa.

Avatar
dr.online
Viestit: 246
Liittynyt: Ma Elo 28, 2006 21:12
Paikkakunta: Tampere

Re:

Viesti Kirjoittaja dr.online » La Touko 24, 2008 21:33

Cir kirjoitti:Gutts & Caska & Griffith (Berserk) - tämä "kolmiodraama" osaa todella kouraista sydäntä, jopa kaiken veren keskellä.

Kyllä, yksi sydäntäsärkevimmistä ihmissuhteista koskaan, etenkin Griffithin ja Gutsin välillä. Rakkautta se ei ole, eikä ystävyyttä, vaan jotakin, jota ei voi sanoin kuvailla. Aivan liian monta kertaa Berserkin aikana on silmät sumentuneet lukiessa ja pakko ollut lopettaa lukeminen, sydämeen sattuu aivan liikaa. Juuri mikään suhde ei satuta niin paljon kuin näiden kolmen.
Toinen sydäntäsärkevyys on X/1999:n ja Tokyo Babylonin omat angstilapset Seishirou ja Subaru. Elämän pilaamista, todellisen minän piilottamista, elämää suurempaa petosta ja tuskaa, joka ei voi päättyä kuin huonosti.

Pakko myös mainita Reborn!ista koko Vongola famiglia, etenkin Future Arcissa. Mitä olet valmis tekemään pomosi/ystäväsi puolesta? Vaikka lukitsemaan kehosi vankilaan, uhraamaan itseäsi, taistelemaan kaiken edestä.

Myöskin..
Kare Kanon ihanaiset Souichiro ja Yukino. Kevyesti rakkain ja kaunein pariskunta, jonka rakkaus on täysin todellista.
W-Julietin söpöläiset Makoto ja Ito. Poikamainen tyttö ja tyttömäinen poika ja suloisia kuin mitkä.

Yleensäkin tällaiset uhrautuvaiset ja uskolliset ystävyyssuhteet vievät sydämeni.
"Maybe I'm passing you by
Just passing you by girl"

Avatar
chinor
Viestit: 141
Liittynyt: Ke Marras 08, 2006 21:44
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: SE animen ihmissuhde

Viesti Kirjoittaja chinor » La Touko 24, 2008 22:24

Kyllä se vain on niin, että minulla Se Ainoa OTP on Candy x Prinssi (Albert) Candy Candysta. Koko sarja on niin sydäntä pakahduttava, ja Candyn pitkä ja tuskainen taival prinssinsä luo saa minut huokailemaan kaihoisasti.

Samoin täällä jo monesti aiemmin mainittu KareKanon Yukino x Soichiro. Tämä sarja aiheutti minulle varmaan pahimmat sydämentykytykset koskaan sen niin voimakkaasti tunnelatautuneilla kohtauksillaan. Pitää hommata se manga.

Fanityttöilyn puolella löytyy kovasti tuettuina pareina Watanuki x Doumeki XXXHOLiCista ja Albert x Franz Gankutsuousta.
Viimeksi muokannut chinor, Su Touko 25, 2008 19:35. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
誰にも優しく愛に生きる人~ あにき~!! | ミカンせいじん | 「森の安藤」

Avatar
ThunderBeer
Viestit: 85
Liittynyt: To Touko 22, 2008 15:49
Paikkakunta: Helsinki

Re: SE animen ihmissuhde

Viesti Kirjoittaja ThunderBeer » Su Touko 25, 2008 12:45

Mm, no sarjan sisäiset suhteet-suhteet ei oo koskaan oikein innostanu. D: Ystävyyssuhteet menee ja usein jäänyt hyväksi asiaksi riippuen sarjasta. Toki näitä omia fanityttö haaveita on poikien välisistä suhteista sarjassa jossa kaikki on muka heteroita ja silti on pokkarin tai jakson täydeltä vihjauksia suuntaan jos toiseen. x3 Päätäni olen miettinyt puhki nyt tässä mutta mieleen ei oikein tule mitään mikä olisi erityisemmin koskettanut tai mitään paitsi kuin Kaworun ja Shinjin (yhteinen) kohtalo NGE:ssa. :/
Onneksi olen olio. x3

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa