Japanilaisen kulttuurin inhottavuuksista (raiskauspelit)

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

hiikura7
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Maalis 17, 2006 17:49
Paikkakunta: Hämeenlinna

Japanilaisen kulttuurin inhottavuuksista (raiskauspelit)

Viesti Kirjoittaja hiikura7 » Pe Loka 19, 2012 15:22

Japanilaisessa perinne- ja populaarikulttuurissa on paljon hienoa tai ainakin kiinnostavaa, mutta osa kulttuuripiirteistä on aika outoja, inhottavia ja ällöttäviä länsimaiseen makuun. Siksi onkin hyvä, että länsimaissakin pidetään vähän rajaa sen suhteen, mitä tuotoksia muualle huolitaan. Erityisesti on paikallaan puuttua siihen, ettei japanilaisen pornoteollisuuden pahimmat tuotteet pääsisi leviämään vähän kuin muun Japani-huuman siivellä. Tätähän on nimittäin tapahtunut 90-luvulta lähtien. Japanissakin mm. pedofiliaan on linja jyrkkenemässä, mutta ei kovin nopeasti. Sairaimpia tuotoksia ovat olleet mm. raiskauspelit, joissa vaanitaan uhria.
http://dome.fi/pelit/ajankohtaista/japa ... euroopassa

Miksi mainitsen asiasta nyt? No, eräskin suomalainen lapsikaappaaja oli tutustunut tällaisiin tuotoksiin. Terve ja normaali mieli ei toki ota vaikutteita mistä sattuu, mutta osaan ihmisistä tuollaiset tuotteet voivat vaikuttaa kannustavasti/turruttavasti/ideoita antaen.

Olen tänään kukkahattutäti-vaihteella, koettakaa kestää. Hermoille vaan ottaa joidenkin täysin pidäkkeetön ja järjen mittasuhteet ylittävä Japani-ihailu. Terveellisempi ja kriittisempi asennemaailma on usein paikallaan, niin mikä tahansa "japanilainen" ei pääse juurtumaan. Tuskin kukaan kaipaa Suomeen vaikka bukkake-kerhoja.

Gaeryc
Viestit: 3
Liittynyt: La Loka 20, 2012 11:24

Re: Japanilaisen kulttuurin inhottavuuksista (raiskauspelit)

Viesti Kirjoittaja Gaeryc » La Loka 20, 2012 11:27

http://thatguywiththeglasses.com/bt/ben ... ap-rapelay

Videon alkupuoli selittää hyvin kantani näihin peleihin. Jos tästä pääsee joku kohu syntymään niin huhhhuh. Jos ajatellaan että osaan ihmisistä fiktio voi vaikuttaa vahvastikkin haitallisesti niin enemmän olisin huolissani kaikesta viihteestä jossa tapetaan porukkaa muuten vaan.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 42 vierailijaa