Oma unelma-manga/anime ^^

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Pio

Oma unelma-manga/anime ^^

Viesti Kirjoittaja Pio » La Touko 08, 2004 20:20

Eli jos voisit tehdä oman anime- tai mangasarjasi, millainen se olisi? Eli millainen päähahmo, mihin aikaan sijoittuu, shoujo/shounen, fantasia, mecha, komedia jne. jne.

Siitä vain suunnittelemaan omaa unelma-sarjaa,
sana on vapaa! \(^.^)/

Avatar
Hijiri
Viestit: 375
Liittynyt: Su Tammi 18, 2004 21:46
Paikkakunta: Seinäjoki

Oma anime/manga

Viesti Kirjoittaja Hijiri » La Touko 08, 2004 20:54

(tyhjää)
Viimeksi muokannut Hijiri, Ma Marras 24, 2008 22:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Don't sweat it. It'll work out somehow." -Tatara Totsuka
Hijiri @ AnimePlanet
Hijiri @ MyAnimeList

Cir
Viestit: 526
Liittynyt: To Loka 23, 2003 10:31
Paikkakunta: Helsinki (Ikaalisissakin näkee.. tosin aika harvakseltaan nykyään)

Viesti Kirjoittaja Cir » Su Touko 09, 2004 16:10

Pöydänlaatikosta ja harmaiden solujen kätköistä löytyy kepeästi nelinumeroinen määrä tarinasuunnitelmia, mutta etupäässä yksittäisten kohtausten muodossa, eli ei niistä mitään hyötyä ole, ellei niitä jotenkin saisi nivottua yhteen. Ja siihen kun tuskin kykenen, niin saavat jäädä mätänemään.

Eipä niin, että paljoa häviäisitte. Monet noista ideoista ovat suoria ripoffeja, mitä nyt vähän "muokattuina" :P
Sarjassamme "fansubien klassikoita":
"Are you aware of the frequent occurrences of the mass naked child events within the country?" (AnimeJunkies / GitS:SAC)

Avatar
emptybrain
Viestit: 16
Liittynyt: Su Touko 02, 2004 01:45
Paikkakunta: oulun lääni

...

Viesti Kirjoittaja emptybrain » Su Touko 09, 2004 20:22

tahtoisin tehdä ehdottomasti jotain ajatustaherättävää. ehkä olen tylsä, mutta tekisin köyhän tai katulapsen elämästä jossain venäjällä tai sodasta ihan mistä päin maailmaa tahansa. ei kuitenkaan mitään ylisynkkää, mutta jotain vaikka romeo ja julia -tapaista, hauskaa ja ihanaa mutta koskettavaa (ei kuitenkaan romanttista).
tai tavallisesta suomalaisesta tytöstä, jolla on kaikenlaisia juttuja ja ongelmia hänelläkin.
mutta itse olen liian laiska kehittämään mitään sen erikoisempaa ja hienompaa tai piirtämään mitään loppuun asti, joten säästän paperia ja luen muiden tuotoksia :)
elämä on laiffii ja anime/manga elämän pakopaikka!!!

puar
Viestit: 19
Liittynyt: La Tammi 03, 2004 03:04
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja puar » Su Touko 09, 2004 22:14

minä tekisin sellaisen sarjan jossa olisi kaikkia mahdollisia genrejä sekaisin ja olenkin suunnitellut oman mangan jo todella pitkälle, käytännössä se on valmiikssi suunniteltu mutta ainuttakaan sivua ei vielä ole piirretty...

olen jo kirjoittanut tälläiseen kysymyykseen kerran vastauksen enkä jaksa selittää sitä litaniaa uudelleen joten käykää lukemassa se sepustus:

http://www.kupoli.net/phpbb/wiewtopic.p ... highlight= ja etsikää puar, jos tuo ei toimi niin etsikää jostain suunnittele oma mangasi... -ketju

Avatar
Ken Ichijoji
Viestit: 15
Liittynyt: Su Touko 02, 2004 19:12
Paikkakunta: kla
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ken Ichijoji » Ma Touko 10, 2004 15:40

Unelma mangani olisi jonkinlainen fantasiaseikkailu. Päähenkilö olisi varmasti poika, jolla on musta pitkä takki (ja muutenkin hienot vaatteet), sekä sellainen Kill bill-miekka ^^
Juonesta sen verran, että siinä varmaan metsästetään jotain. Vaikka mystisiä kristallipalloja xP tms.

Olen jo piirtänyt eräänlaista mangatarinaa, joka tosin ei varmaan tule valmistumaan. Voisin tosin kokeilla tuota mitä ylemmäs kirjoitin ^ ^

Avatar
FoxJones
Viestit: 826
Liittynyt: To Helmi 27, 2003 13:08
Paikkakunta: Lieto

Viesti Kirjoittaja FoxJones » Ma Touko 10, 2004 20:15

These questions and many more will be answered in the next episode of foxjones comics...
...olettaen että saan nämä projektit liikkeelle == opin piirtää "sarjatuotantona"
[22:27:47] <@Kyuu> Sivis: sun tarvii kuvailla yleisölle amv:iden poikkitaiteellisuuden merkitystä
[22:29:18] <@Sivis> "amv:n teko on vähä ku ois .. taiteellista.. poikittain.. siellä"

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Touko 10, 2004 22:09

Kyllä se varmaan pohjautuisi joihinkin omiin originaalitarinointeihin. Luulen (toivon/arvaan) että saisin aika mielenkiintoisen setin aikaiseksi Sphere -tarinan pohjalta. Tosin se pitäisi kyllä muokata että siitä saisi animeen sopivan, mutta onhan sitä ennenkin novellin pohjalta onnistuttu.

Eli itse temppuilisin hitusen verran scifillä, aikaparadokseilla (tavallaan), pyrkisin saamaan dialogille painoarvoa ja luomaan sopivaa fantasiamaailmaa. Näin "yhteiskunnallisena" tavoitteena olisi tavoitteena korostaa erilaisuutta ja vähän antaa sivulauseen verran vinkkiä siitä miten käy kun toiselle kuoppaa kaivaa...

Tuosta tarinasta vaan puuttuu ihmissuhteet. Toisaalta, se on vähän... haasteellista siihen laittaa. Toisaalta pidän animen ihmissuhteista niin kauan kun ne ovat pienessä sivuosassa tarinaa. Mm...haaste...maukasta
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Avatar
erwil
Viestit: 68
Liittynyt: Pe Helmi 20, 2004 10:46
Paikkakunta: Korpi kuusen kannon alla...
Viesti:

Viesti Kirjoittaja erwil » Ke Kesä 09, 2004 10:08

viisinumeroinen on meikäläisenkin "suunnitteilla" lehtiö pahvilaatikon pohjalla.
olen kyllä saanut mangaanikin tehtyä sellaiseksi nelinumeroiseksi asti, eikä 150x70 pahvilaatikkokaan riitä enää luonnoksilleni.
kyyyyylllä tästä jotain tulee.. muilla on varmasti sama ongelma..

oma manga?
tällä hetkellä, shounen-ai, fantasia, kauhua ja muuta kivaa.
ihmissuhde kiemuroita.
sen voin sanoa että mangani on hyvin monimuotoinen/monimutkainen.
yritän sysätä kaikki mahdolliset pienetkin ideat tähän lössiin ja ajan myötä paisuttaa niitä. luulenpa että käsis menee vielä pari kertaa uusiksi.. kuten on jo videttä kertaa menemässä..

julkasukaan ei pitemmän päälle ole ongelma. (kustantajalle en kyllä lähetä! tahi laita nettiin!) omakustannus on avain kaikkeen.

Totoro
Viestit: 23
Liittynyt: La Kesä 05, 2004 23:03

Viesti Kirjoittaja Totoro » Ke Kesä 09, 2004 20:27

Tämä tulisi olemaan anime. Tarina sijoittuisi sirkukseen nykuajassa. Päähenkilönä olisi 15-vuotias poika, joka esiintyisi sirkuksessa. Sirkuksessa olisi kaikkia salaperäisiä esiintyjiä. Pääpaino olisi draamalla, mutta mukana olisi myös vähän fantasiaa ja huumoria.
Onko muuten sirkukseen sijoittuvaa animea/mangaa ikinä tehty??

Avatar
Lunael
Viestit: 434
Liittynyt: Ti Tammi 28, 2003 17:10
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lunael » Ke Kesä 09, 2004 20:57

Minä haluaisin nähdä realistisen, palkkasoturiyksikön arjesta sotivassa galaksissa kertovan mechasarjan. "Realistisella" tarkoitan sitä että mechat olisivat uskottavia sotakoneita eivätkä humanoidin oloisia tappelukoneita, vaikka toki "realistinen mecha" on aika oxymoron. Mallia voisi hakea vaikkapa Battletechin koneista. Taistelemista monen eri osapuolen puolesta, rauhallista aikaa, tovereita kaatumassa vieressä, yksikön sisäisiä ristiriitoja, päähenkilönä vaikka nuori yksikköön värvätty mechapilotti.

Olen pyöritellyt joitain ideoita päässäni enemmänkin, saapa nähdä tuleeko ne joskus toteutettua vaikka ropemuodossa. Harmi tavallaan ettei Mechwarrior-roolipeliä ole tullut pelattua, ihan suoraan ei tämä asetelma istu vaikka tuohon hyllyssä lepäilevään Fading Sunsin maailmaan.

-Juha

jtn
Viestit: 712
Liittynyt: La Helmi 15, 2003 15:51
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja jtn » Ke Kesä 09, 2004 21:10

Totoro kirjoitti:Onko muuten sirkukseen sijoittuvaa animea/mangaa ikinä tehty??
Kaleido Star tulee ekana mieleen. Muitakin varmaan on, mutten nyt jaksa kaivaa muistiani.
- Jussi Nikander

Avatar
Muey
Viestit: 143
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2004 00:05
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Muey » To Kesä 10, 2004 03:37

Minulta ei oikein mitään sarjanalku-idoita löydy, mutta jos nyt jotain saisi toivoa niin sen pitäisi kyllä ehdottomasti olla jotain EEPPISTÄ. Isolla E:llä, ja luultavimmin jonkinlaisessa scifi-maailmassa (helpoiten toteutettu), nykymaailma kun on huono/tylsä paikka epookkien pelailuun, vaikka siihen jotain twistiä yrittäisi vääntääkkin. Ja fantasiaa ei tueta, ellei se sitten tehdä järkevällä tavalla á la 12 Kingdoms (mitään Tolkkiensuippokorvia ei haluta).
Muttamutta. Monessa näissä elämää suuremissa tarinoissa on ylensä myös elämää suuremmat hahmot. Vaikka en mitään aivan tavallisia Matti-Meikäläisiä ei kaipaakkaan, niin monen epookin päähahmolta tuntuu unohtuvan se inhimillisyys ja haavoittuvuus. Liian usein on niin että vastoinkämysistä huolimatta päähahmo(t) tuntuvat "kuolemattomialta" tai muuten vain selviävät ongelmistaan olankohautuksella. Ja (95% tapauksissa) "ongelmista" seuraava teiniangsti ei ole sitä haettua inhimillisyyttä.
Sen pitää olla suurta, mutta samalla pieniä tekijöitä ei saa unohtaa. Ja ennen kaikkea, hahmoja ei saa unohtaa. Maailma luo tapahtumapaikan, juoni raamit, mutta lopupeleissä itse tarinan muodostavat hahmot sekä heidän kokemukset, ajatukset ja tunteet. Sitä suurutta kuitenkin unohtamatta :).Ja jos joltain valmiilta pohjalta lähdettäisiin, niin se ykkösvaihtoehto mistä minä haluaisin nähdä animeversion on vanha pleikkarin Xenogears-japsirope. Olkoot että kliseitä löytyy vähän isompikin nippu, mutta siitä huolimatta sen tarina ja kerronta on täyttä rautaa(ainakin sinne toiselle levylle asti... ;-P), ja maailma historiallaan varsin kiinnostava (vaikka venytteleekin ihmisten luomien laitteiden elinikää aika mukavasti :lol: ) fantasia/scifi-retroteknologiahengessään.


....Ja siksi ettäEllyon Ihkuin angstityttö =P ;-)

Avatar
Kakusenai_namida
Viestit: 140
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2004 14:12
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

No juu...

Viesti Kirjoittaja Kakusenai_namida » Ma Kesä 14, 2004 18:48

:oops: Fantasia, neljä tyttöö päähenkilöinä, ja tietenkin ystävyyttä...

No, ekas jaksos tapahtus sillee et ne tytöt tulee koulusta kesälomalle. Sit ku ne tulee jonnekki tietylle paikalle, ne kuulee jonkun melodian ja ne sit muistaa siitä jotain. Joka ei ole heidän omasta elämästään. Ja sitten ne joutuu onnettomuuteen ja ollessaan tajuttomana he saavat maagiset voimat ja sitten sitä perinteistä Pimeyden Voimien rökitystä! :o

Kuka tietää, ehkä joskus teen sellaisen mangan josta sitten tulee suosittu, ja siitä kehitelläään anime. Mutta tämäkin saattaa olla ja jäädä vain unelmaksi... *sob*
FABULOUS~

Avatar
Reino Ayanami
Viestit: 90
Liittynyt: To Kesä 10, 2004 14:28
Paikkakunta: Helsinki-3

Viesti Kirjoittaja Reino Ayanami » Ti Kesä 15, 2004 10:07

Tämän animen/mangan haluaisin tehdä, kirjoittanut R. Ayanami

Noh. Sarjan päähenkilönä on 14-vuotias poika joka joutuu pelastamaan maailman. Eli sarja on eeppinen laajuudeltaan, mutta käsittelee myös henkilöhahmojen ihmissuhdeongelmia. Tiivistettynä, sarjassa on:

- mechoja ja ökkömönkiäisiä
- kauniita naisia
- mystiikkaa, juonittelua ja teiniangstia
- vaikeita isä- ja äitisuhteita
- outoja sisäkattoja ja soimattomia puhelimia

Niin ja pingviini. Ehdottomasti pingviini.

Tämmöistä sarjaa ei varmasti kukaan ole vielä tehnyt. Jos en olisi niin onnettoman laiska, rupeaisin heti piirtämään. Ja kohta olisin animehirmujen kuningas, suurempi kuin Fred Gallagher.
"Could you give me a hand, Commander?"

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 49 vierailijaa