Sivu 1/1

Retribution. Suomalainen live action animeparodia

Lähetetty: Ti Kesä 15, 2010 18:59
Kirjoittaja Roadstar
Vuoden 2009 alussa, minä ja muutama kaverini ajateltiin tehdä ihan vaan omaksi huviksemme pieni live action animepätkä, missä voitaisiin leikitellä vähän erilaisilla ideoilla, animen kliseillä ja efekteillä. No siinähän kävikin sitten niin, että koko teoksesta tuli vähän reilu puolen tunnin mittainen pätkä, joka päätyi Youtubeen asti.

Retribution - The ultimate anime fight

Kuitenkin sarjan valmistuttua, päätimme tehdä sihen jatkoa. Tällä kertaa käsikirjoitus tehtiin huolellisemmin ja harkitummin ja saimme porukkaamme paljon enemmän näyttelijöitäkin. Nyt kyseisestä sarjasta julkaistaan joka viikko uusi jakso.

Retribution Z - The ultimate anime parody

Mutta minkälaisesta sarjasta on kyse? Näin sanomme videoiden descriptioneissa:
"Retribution Z - The Ultimate Anime Parody is a spoof -like 'in real life' parody, that attemps to recreate some animes. What anime would be like in real life...? This is the answer."

Mitäpä tässä enempää asiasta jaarittelemaan :D.

http://www.youtube.com/user/VBFilms#p/c ... CE1CE8C25B

Siinä on linkki ja jos pohjustuspuheideni perusteella kiinnoistuitte edes hitusen. Katsokaa edes hetkonen.


Edit: Alotusviesti vähän selvemmäksi

Re: Anime oikeassa elämässä

Lähetetty: Ti Kesä 15, 2010 19:31
Kirjoittaja NuttyNuti
Silmäilen näitä paraikaa läpi, ja tarjosihan tuo minulle muutaman nauruntyrskähdyksen. Ei huono siis :) Nyt on meneillään toinen jakso.

Huonosti kasvoja muistavana minulla olisi kuitenkin parannusehdotus: henkilöt voisi pukea vähän erottuvimpiin vaatteisiin. Vasta ensimmäisen jakson toisella puoliskolla tajusin, että toisella hahmolla oli vaaleat housut ja toisella harmaalla raidalla varustettu pipo. Muuten kaikilla hahmoilla on lähes täysmustat vaatteet. Piti sitten kelata taaksepäin tarkastaessa, kumpi herroista oli se, joka kostaa kokiksensa puolesta. Eriväriset takit esimerkiksi auttaisivat hahmojen erottamista kummasti!

Re: Anime oikeassa elämässä

Lähetetty: La Syys 11, 2010 17:45
Kirjoittaja Roadstar
NuttyNuti kirjoitti: Huonosti kasvoja muistavana minulla olisi kuitenkin parannusehdotus: henkilöt voisi pukea vähän erottuvimpiin vaatteisiin. Vasta ensimmäisen jakson toisella puoliskolla tajusin, että toisella hahmolla oli vaaleat housut ja toisella harmaalla raidalla varustettu pipo. Muuten kaikilla hahmoilla on lähes täysmustat vaatteet. Piti sitten kelata taaksepäin tarkastaessa, kumpi herroista oli se, joka kostaa kokiksensa puolesta. Eriväriset takit esimerkiksi auttaisivat hahmojen erottamista kummasti!
Joo, juurikin se, että tekee hahmoille jonkinlaisen suunnitellumman roolivaatetuksen auttaa erottamaan ne hahmot. Mutta sitten taasen tietty kun tossa on pohjalla se, että noi on "tavallisia heppuja" niin niitten vaatetus on todella tavallista :D