Mitä animea katselet tällä hetkellä?

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
VampireNaomi
Viestit: 454
Liittynyt: To Tammi 05, 2006 21:04
Paikkakunta: Espoo

Re: Mitä animea katselet tällä hetkellä?

Viesti Kirjoittaja VampireNaomi » Su Helmi 03, 2019 16:34

Scrapped Princess olisi loppujen lopuksi toiminut paremmin, mikäli se olisi pysynyt fantasiana. Avaruusolennot ja muu scifistely sai sarjan vähän lässähtämään ja lisäksi loppupuolella oli joitain tarinallisia ratkaisuja, jotka eivät kohdallani toimineet. Mutta ihan ok sarja ja yhden hahmon kuolema sai jopa herkistymään, mitä ei hetkeen ole animen kanssa tapahtunut.

Croisée in a Foreign Labyrinth on tähän mennessä aivan ihana ja sydämellinen ja on kahden ensimmäisen jakson aikana ylittänyt jo kaikki odotukset. Tällaiset sarjat eivät aina jaksa kiinnostaa minua, mutta 1800-luvun Pariisi on miljöönä todella herkullinen.
Avatarini liittyy aina siihen animeen, jota tällä hetkellä katson. [Great Mazinger 42/56]
Anime- ja mangablogini

Avatar
SuzuiChan
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Helmi 01, 2019 17:05
Paikkakunta: Tampere

Re: Mitä animea katselet tällä hetkellä?

Viesti Kirjoittaja SuzuiChan » Pe Helmi 22, 2019 13:46

Juuri sain katsottua loppuun Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyrian. Todella ecchi, todella harem. Vihasin sitä tyttöä jonka kanssa päähahmo päätyi yhteen, liikaa seksi viittauksia mun makuun, muuten ihan katsottava muttei mikään maata mullistava.

Avatar
VampireNaomi
Viestit: 454
Liittynyt: To Tammi 05, 2006 21:04
Paikkakunta: Espoo

Re: Mitä animea katselet tällä hetkellä?

Viesti Kirjoittaja VampireNaomi » La Maalis 02, 2019 17:45

Great Mazingerin päähenkilö on vähemmän ärsyttävä kuin edeltäjässä, mutta toisaalta päähenkilöiden välillä ei ole samanlaista kemiaa kuin Mazinger Z:ssa. Pahikset puolestaan ovat niin tylsiä ja tasapaksuja aiempaan verrattuna, että melkein itkettää. Onneksi mukana on kuitenkin pari hahmoa edellisestä sarjasta, mikä pitää tämän juuri ja juuri sen verran kiinnostavana, että saan sen katsottua.

Vanhan mechailun vastapainoksi aloitin Magical Shopping Arcade Abenobashin ja olen varmaan ihan väärä ihminen katsomaan sitä, sillä pidin paljon enemmän ensimmäisen jakson rauhallisesta ja haikeasta tunnelmasta kuin sitä seuraavien jaksojen kohelluksesta ja genreparodioista. Mutta tämä on vielä kesken, joten ehkä lopetus kokoaa kaiken onnistuneesti.

Edit: No löytyihän Abenobashista lopulta erittäin hyväkin idea ja loppupään parodiat upposivat paremmin kuin alun.
Avatarini liittyy aina siihen animeen, jota tällä hetkellä katson. [Great Mazinger 42/56]
Anime- ja mangablogini

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa