Perustietoa yhdistyksestä

Keskustelua Hopeanuoli-faniyhdistyksestä ja Ginga-saagasta.

Valvojat: Houndy, Raezla, Animeunionin Foorumiaktiivit

Houndy
Viestit: 48
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2012 13:42
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Perustietoa yhdistyksestä

Viesti Kirjoittaja Houndy » La Helmi 02, 2013 16:48

http://www.hopeanuolfanit.fi

Vuonna 2012 perustettu Ginga-saagan faniyhdistys, johon ovat tervetulleita kaikki Hopeanuolesta, Weedistä yms. pitävät. Tavoitteena järjestää mukavaa toimintaa faneille ja lisätä Ginga-saagan tunnettavuutta Suomessa.

Yhdistys on ollut mukana jo lukuisissa tapahtumissa, mm. Tampere kuplii, Animecon, Löytökoiralauantai, Tracon, Yamacon, Katsudocon ja tämän vuoden puolella Lahden Kirjamessut. Seuraavan kerran olemme esillä Lahden Sibeliustalolla Desucon Frosbitessa pitämässä yhdistyksen infopöytää, sekä ensi kuussa Tampere kupliissa infopöydän ja paneelin voimi. :D

Tavoitteenamme on järjestää monipuolista Hopeanuoli-toimintaa, tapahtumia ja miittejä. Ginga-kerho on eräs tällainen toimintaformaatti, johon etsitään parhaillaan vetäjiä eri paikkakunnille. Toimii jo Tampereella, aloittaa 12.2 Lahdessa ja pian myös Helsingissä. Kuopioonkin on alustavasti suunniteltu.

Yhdistyksen vuosijäsenyys maksaa 5 euroa ja jäsenyyden alaikäraja on 11 vuotta. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajien suostumuksen liittymiseen.

Tänä vuonna tuli mahdolliseksi myös lapsijäsenyys, 2 euroa vuosi, kunhan alle 11-vuotiaan huoltaja liittyy myös yhdistykseen ja valvoo lapsensa toimintaa siinä.

Jos haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja saada erikoisetuuksia, voi ryhtyä tukijäseneksi valitsemallaan summalla 20-50 euron vuosihintaan.

Myös yritykset ja viralliset yhteisöt voivat halutessaan tulla yhteistyöhön tai sponsorijäseniksi.

Lisätietoa: http://hopeanuolifanit.viuhka.fi/index.php/tietoa

Tähän topiciin voi esittää kommentteja ja kysymyksiä yhdistyksestä. Minä ja muut Anikissa olevat yhdistyksen aktiivit vastaamme mielellämme kysymyksiin! :-)

(Postaan tuon Äffän laatiman infon tännekin nyt kun saatiin yhdistykselle tämä oma alue, tälle alueelle on tarkoitus ainakin laittaa ilmoituksia esim. yhdistyksen eri coneilla ym. tapahtumissa järjestämästä ohjelmasta. -Houndy)

Palaa sivulle “Suomen Hopeanuoli-fanit ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija