[HAASTE] Pelintekoa pääsiäisenä

Valmiiden ja keskeneräisten pelien esittelypaikka ja samalla
tekijöiden kohtaamispaikka.

Valvoja: Visual Novel -yhteisö / aktiivit

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

[HAASTE] Pelintekoa pääsiäisenä

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » Ma Huhti 02, 2012 21:53

Hei kaikki iloiset pelintekijät o/

Pääsiäisenä on vapaata koulusta ja muusta ylimääräisestä. Voi hyvin keskittyä tärkeisiin asioihin, eli pelintekoon. Haastan ainakin itseni tekemään Visual Novelin alusta loppuun asti aikavälillä:
Pe 6.4 kello 12:00 - > Ma 9.4 kello 24:00

Jos haluat ottaa haasteen vastaan, voit toki tehdä myös kaverin tai useammankin muun kanssa :D Jos ei meinaa keksiä teemaa, voi käyttää pohjana vaikka yleisiä pääsiäisjuttuja kuten taikaeläimiä, kätkettyjä aarteita ja kuolleista heräämistä.

Tähän ketjuun toivon ja laitan tietoa edistymisestä ja ideoista. Onnea ja suklaata kaikille innokkaille osallistujille.

Avatar
Shieva
Viestit: 97
Liittynyt: Ti Heinä 29, 2008 14:22
Paikkakunta: Heinola
Viesti:

Re: [HAASTE] Pelintekoa pääsiäisenä

Viesti Kirjoittaja Shieva » Ti Huhti 03, 2012 18:23

Alunperin en meinannut osallistua (vaikka tällaiset haasteet loistavia ovatkin), koska ei ollut mitään ideaa ja koska Script Frenzy on nyt etusijalla, mutta tänään iski aikamoinen idea, joka on pakko toteuttaa ja mahdollisimman äkkiä. Aion nimittäin ratsastaa erään ilmiön aallonharjalla, ja se saattaa laantua suht äkkiä (tai sitten ei 8DD). Luultavasti tosin teen niin, että alan jo kirjoittamaan kässäriä viikolla, tai vähintäänkin suunnittelen tarkkaan. Toisaalta taas aion käyttää muita piirtäjiä, jotka eivät varmaan ehdi siihen mennessä piirtämään. Koodauksen yritän hoitaa sitten pääsiäisen aikaan.

Haen muuten piirtäjiä, joten jos BL kiinnostaa, laitapa yksäriä! Olisi tosin hyvä, että piirtojälkesi olisi edes etäisesti samantyylistä/tasoista, kuin videolla olevat kuvat.

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

Re: [HAASTE] Pelintekoa pääsiäisenä

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » Pe Huhti 06, 2012 12:49

:O Odotin linkin takaa paljastuvan jotain kummallista, mutta tuota en osannut odottaa..... go for it with all your power!

Itse pääsin juuri koneen ääreen ja koitan kerätä viikon aikana päässä loiskahdelleet ideat yhteen. Pelin maailmana on tulevaisuus, jossa maa on alistettu osaksi galaktista liittovaltiota. Sota oli lyhyt ja tyly ja nyt maan asukkien on pakko sopeutua uuteen yhteiskuntajärjestykseen. Päähenkilö on androgyyninen opiskelija jolla on aikaisemmin ollut vaikeaa koulussa kiusaamisen ja sellaisen takia.

Hän toivoo että tilanne olisi edes hänen osaltaan muuttunut parempaan yhteisen ahdingon myötä. Ja bonuksena tulee vielä tieto että osana galaktista sopeuttamista heidän luokalleen on tulossa oppilas toiselta planeetalta. Ehkä kiusaajien huomio kiinnittyy tähän uuteen tulokkaaseen, mutta voiko hän katsoa sitä sivusta? Öögh?

Eeppisenä teemana olisi siis erilaisuuden kohtaaminen ja hyväksyminen :D (Mun teemat on aina niin eeppisiä, aah)

Kuvat ja taustat aion väsätä itse. Taustat Hammer-editorilla ja hahmokuvat tavallisemmin piirtämällä. Voi myös olla että saan ulkopuolista apua muilta osallistujilta.

Katotaan mitä tästä tulee, haluan myös nähdä mitä sinä saat aikaan ideastasi :)

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

Re: [HAASTE] Pelintekoa pääsiäisenä

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » Su Huhti 08, 2012 01:27

Päivitystä projektiin:

Perjantai meni kivasti ja sain tehtyä koko intron johonkin kuntoon. Päänsärky vähän haittasi, mutta maltoin pitää taukoja. Nyt lauantaina heräsin kipeän oloisena ja vain loikoilin teetä juoden iltakahdeksaan asti ennen kuin edes avasin koneen. Sain päähahmon piirrettyä ja nyt olisi aikomus vielä kenttää rakennella. Kivaa on ollut kun täällä on 5 muuta ihmistä myös tekemässä ja pelaamassa omia juttujaan.

Mijaskal
Viestit: 105
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 16:56

Re: [HAASTE] Pelintekoa pääsiäisenä

Viesti Kirjoittaja Mijaskal » Ma Huhti 09, 2012 22:19

Hellou

Aika loppuu pian ja tässä ovat omat aikaansaannokseni. Tavoitteestani jäin reippaasti ja aikaa kului kipeänä olemiseen ja portaiden rakenteluun Hammerissa, vaikka niitä ei edes näy pelissä :P

Sain lopulta aikaan vain ihan alun ja pätkän varsinaista peliä. Myös kuvailut jäivät kirjoittamatta ym. Idea tehdä taustat Hammerilla toimi kyllä hyvin, mutta ainakin nykyisillä taidoilla olisi ollut nopeampaa piirtää käsin.

Saa nähdä onko minulla aikaa jatkaa tämän parissa myöhemmin. Sen mitä sain valmiiksi voi ladata seuraavista linkeistä:

http://www.mediafire.com/?0hm7f86h7a1g4fw windows-versio
http://www.mediafire.com/?qxoctesl86p6hwh linux-versio

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Peliprojektit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija