Peliprojekti One Day etsii henkilöitä

Valmiiden ja keskeneräisten pelien esittelypaikka ja samalla
tekijöiden kohtaamispaikka.

Valvoja: Visual Novel -yhteisö / aktiivit

Avatar
Liliel
Viestit: 110
Liittynyt: La Syys 30, 2006 10:11
Paikkakunta: Varkaus

Peliprojekti One Day etsii henkilöitä

Viesti Kirjoittaja Liliel » Pe Helmi 10, 2012 17:39

Eli, painiskelen ongelman parissa joka koskee One Day -nimistä peliprojektia. Piirtäjää kaipailisin, lähinnä taustoja tekemään sekä ihmisen joka voisi koota pelin kasaan, tai edes neuvoa kuinka saan Ren'pyn tekstieditorin toimimaan kun jostain syystä ei halua aueta koulun koneella (aikaisempi versio on toiminut), omalla aukeaa mutta en pääse testaamaan peliä (saan auki kauniin mustan neliön joka ei kyllä tee mitään muuta kuin jumita). Uusi kone olisi tarpeen...

Jos joku kiltti sielu avittaisi tai olisi halukas kasaamaan pelin. Tämä projektin pitäisi olla valmis maaliskuun loppuun mennessä.

Suunnitteilla on myös toinen projekti, siihen myös piirtäjää kaipailisin, hahmoja/taustoja. Kuitenkin juoneltaan sen verran keskeneräinen että olkoon hetken hautumussa mutta alustavia tiedusteluja voi tehdä.

Yhteyttä voi ottaa yksityisviestein tahi sitten dreameroficespiral [at] gmail . com

Avatar
NastyPrismsGoodSir
Viestit: 2
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2012 09:48
Paikkakunta: Tampereen lähistö

Re: Peliprojekti One Day etsii henkilöitä

Viesti Kirjoittaja NastyPrismsGoodSir » Ti Helmi 14, 2012 17:01

Sen verran tylsistynyt olen, että nakita meitsille jotain hommii nii teen jos pystyn. Ainakin taustat on heleppoa ja jos musaa tarttet nii senkin pitäis onnistua. Vaikket siitä mitään viestissäsi maininnut. Ja Repykin on ihan lapasessa sano mitä kaipaat. Autan jos vain voin.

E. Ei vielä tuollaiset hienoudet kuten yksityisviestit täälä internetin ihmeellisessä maailmassa, ole tulleet minulle vielä tutuiksi joten ketjuun vaan vastailin. Toivon ettei haittaa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Peliprojektit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija