Visual novel -kilpailu Kirsikankukkaconissa

Valmiiden ja keskeneräisten pelien esittelypaikka ja samalla
tekijöiden kohtaamispaikka.

Valvoja: Visual Novel -yhteisö / aktiivit

Lina
Viestit: 62
Liittynyt: Ma Touko 17, 2010 15:18

Visual novel -kilpailu Kirsikankukkaconissa

Viesti Kirjoittaja Lina » To Helmi 09, 2012 01:45

Kirsikankukkacon IV - lyhyemmin KikuconIV- järjestetään Turussa, Klassikon koululla 19.-20. toukokuuta 2012. Tapahtuma on pääsymaksuton.

Visual novel -kilpailu

Kikuconin visual novel -kilpailuun harrastajat saavat osallistua itse tekemillään peleillä. Mukaan mahtuvat niin visual novel kuin kinetic novel -teokset (Wikipedia). Pelin voi tehdä yksin tai ryhmässä, ja apuna voi käyttää myös valmiita materiaaleja, esimerkiksi vapaaseen käyttöön annettuja kuvia tai äänitiedostoja. Pelin voi tehdä esimerkiksi ilmaisella Ren’Py-pelinteko-ohjelmalla tai muulla haluamallaan alustalla, mutta kilpailua varten kannattaa huomioida, että toivomme pelisi olevan pelattavissa Windows-koneella.

Pelin tulee olla jollain tavalla Japaniin liittyvä, mutta se ei suinkaan tarkoita, että kaikkien pelien pitää sijoittua Tokioon - vaikkapa anime/mangahenkinen kuvitus tai Japani-inspiroitunut musiikki riittää.

Pelin ei tarvitse olla pitkä tai monimutkainen, tärkeintä ovat itse tekeminen ja hyvä idea. Peliä ei myöskään tarvitse tehdä pelkästään tätä kilpailua varten, vaan myös aiemmin tehdyllä pelillä voi osallistua, kunhan sitä ei ole kaupallisesti julkaistu. Raati arvioi teokset tapahtuman aikana, ja sen vuoksi raadin jäsenillä on rajallinen aika perehtyä kuhunkin peliin. Pelit esitellään ja voittajat julkistetaan tapahtumassa – pelistä voidaan ottaa esittelyä varten kuvia tai videota.

Arviointiraatiin voi hakea tapahtumassa lauantaina aamupäivällä.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtuman nettisivulla ja vastaamme toki myös mielläni kysymyksiin täällä taikka sähköpostilla kikucon@animeunioni.org

Lina/Susanna
Kikuconin toinen pääjärjestäjä

Palaa sivulle “Peliprojektit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa