Kesäpiknik 13.6. @ Sorsapuisto (muoks 2)

Tämä alue sisältää Anime- ja Mangayhteisö Hidoi RY:n toimintaan liittyvää keskustelua. Tämä korvaa aiemmin käytetyn HidoiBBS:n.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Karva
Viestit: 148
Liittynyt: La Elo 26, 2006 11:23

Kesäpiknik 13.6. @ Sorsapuisto (muoks 2)

Viesti Kirjoittaja Karva » Ma Touko 18, 2009 12:27

Aloha, mikrobini.

Koska aiemmat piknikit ovat niittäneet kohtalaista menestystä, Hidoi järjestää kesäkauden toisen eväsretken kesäkuun toisena lauantaina kello 14:00. Paikka on jälleen hyväksi havaittu Sorsapuisto, todennäköisesti jollakin aurinkoisella paikalla. Piknikin tarkoituksena on myös korvata kesäkuun puuttuva Maruseki-ryntäys, ainakin osittain.

EDIT:
Mikäli kelistä povataan huonoa jo viikkoa tai muutamaa päivää ennen, tapahtuma siirtyy ajassa (ja paikassa), kunnes sää on suopeampi. Jos kuitenkin käy niin ikävästi, että sää yhtäkkiä ja täysin kenenkään varoittamatta muuttuu huonoksi, meillä on Sorsapuistosta muutaman minuutin kävelymatkan päässä TOAS Ilmarin kattosauna käytettävissämme. Toivokaamme silti, ettei sitä tarvitse käyttää. Saunalle voi tuoda jonkinlaista audiovisuaalista viihdykettä, mutta virallista ohjelmaa ei näillä näkymin ole tarkoitus katsoa eteenpäin, reilun pelin nimissä. Pääideana on pitää jonkinlainen piknik/nyyttäri, videoilloille on omat aikansa.

HUOM:
Ilmatieteenlaitos on povannut lauantaille sadetta. Toisaalta, se lupasi sadetta myös tiistaille, keskiviikolle ja torstaille, mitä ei sitten koskaan(?) tullutkaan. OTK neuvottelee piknikistä ja ilmoittaa maililla ja tässä ketjussa, mikäli piknik siirtyy. Tällä hetkellä kantamme on uhkarohkea toiveikkuus näiden muutamien viime päivien perusteella. Katsokaa vielä lauantaina ennen paikalle lähtöä, onko muutoksista tullut mitään ilmoitusta.

Jos Sinulla on lisättävää, kommentoitavaa tai ehdotuksia retkeä varten, voit vapaasti postata tähän ketjuun ja kertoa niistä meille muillekin. Pointtina on saada ihmiset viihtymään, joten vuorovaikutus on suotavaa.

Mikäli lauantaina paikan sijainti on hakusessa tai tulee muuta ilmoitusluontoista asiaa, voit soittaa Hidoi-puhelimen päivystävälle lonkerolle, numeroon 045 2600 868.

Leviämisiin!
Viimeksi muokannut Karva, To Kesä 11, 2009 14:49. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Emmi Nieminen / Karva/Furret :: Cosplay-vastaava, Tracon IV :: Hidoi OTK foorumivastaava

Avatar
Hiji
Viestit: 45
Liittynyt: La Tammi 24, 2004 19:06
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Kesäpiknik 13.6. @ Sorsapuisto

Viesti Kirjoittaja Hiji » To Touko 21, 2009 19:48

TOAS Ilmari on niin mukavasti tuossa Sorsapuiston hollilla, joten olisiko mahdollista saada jo silloin illalla aikaiseksi Utapöwwöilyjä?? En mitenkään malttamattomana odota sarjan jatkumista tai mittään : D Puistosta pääsisi kätsysti siirtymään illaksi Ilmarille ja muutenkin Suomen kesäkuu tuppaa olemaan aikas sateinen, niin plan B olisi ehkä ihan kiva olla olemassa : )

Avatar
Karva
Viestit: 148
Liittynyt: La Elo 26, 2006 11:23

Re: Kesäpiknik 13.6. @ Sorsapuisto

Viesti Kirjoittaja Karva » La Touko 23, 2009 10:19

TOAS Ilmarin kerhohuoneen saatavauus kesäviikonloppuna usein on vähän niin ja näin, en osaa sanoa voiko sitä pitää back up -suunnitelmana. Vakiintunut systeemi piknikkien ym. ulkoilmakokoontumisissa on se, että jos sää on huono, tapahtuma siirtyy ajassa ja ehkä myös paikassa, kuten aiemmin mainitsin. Utapörröily voi tietty olla vaihtoehto, en lähde vielä kieltämään :) Otetaan selvää ja palataan asiaan.
Emmi Nieminen / Karva/Furret :: Cosplay-vastaava, Tracon IV :: Hidoi OTK foorumivastaava

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja Mangayhteisö Hidoi ry, Tampere”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa