Hidoin Wappu-piknik @ Sorsapuisto

Tämä alue sisältää Anime- ja Mangayhteisö Hidoi RY:n toimintaan liittyvää keskustelua. Tämä korvaa aiemmin käytetyn HidoiBBS:n.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Karva
Viestit: 148
Liittynyt: La Elo 26, 2006 11:23

Hidoin Wappu-piknik @ Sorsapuisto

Viesti Kirjoittaja Karva » Ti Huhti 28, 2009 11:22

Kas hei, vipeltäjät.
Mikäli sää sallii, Hidoi on valmiina ja asemissa järjestämässä nyyttäri-muotoisen vappupiknikin Sorsapuistoon 1.5.

Koska sää on kuitenkin ailahtelevainen ja tuntuu inhoavan suomalaisia kevään ja kesän ulkoilmajuhlia, voimme perua piknikin huonon ilman vuoksi vielä perjantainakin, joten lukekaa foorumia ja seuratkaa Hidoi.fin etusivun tapahtumailmoituksia. Voitte myös vaihtoehtoisesti käyttää tervettä järkeä. Mikäli sade tai pakkanen iskee, piknik yksinkertaisesti siirtyy toiseen ajankohtaan tai peruutetaan, jos ketään ei ylipäätään kiinnosta.

Tarkkaa sijaintia Sorsapuiston alueella ei ole vielä varattu, ja se riippuu puhtaasti siitä kuinka paljon ihmisiä Sorsapuistoon vappuna eksyy. Allekirjoittanut on kuitenkin alustavasti luvannut lähteä ajoissa etsimään ja valtaamaan sopivan maakaistaleen hidoilaisia varten. Varsinainen piknikin ajankohta on kello 15:00. Näin teille jää aikaa myös muuhun ohjelmaan, mm. teekkarikasteen seuraamiselle.

Mikäli et ole varma Sorsapuiston sijainnista tai hidoilaisten sijainnista, tai haluat tietää onko piknik vielä koolla, voit soittaa Hidoi-lonkeroon: 045-260 0868. Lonkerohenkilö pyrkii auttamaan parhaansa mukaan.

Sähläämisiin!
Emmi Nieminen / Karva/Furret :: Cosplay-vastaava, Tracon IV :: Hidoi OTK foorumivastaava

Palaa sivulle “Anime- ja Mangayhteisö Hidoi ry, Tampere”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa