Hidoi Downhill Drifting 3 (6.3.)

Tämä alue sisältää Anime- ja Mangayhteisö Hidoi RY:n toimintaan liittyvää keskustelua. Tämä korvaa aiemmin käytetyn HidoiBBS:n.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Karva
Viestit: 148
Liittynyt: La Elo 26, 2006 11:23

Hidoi Downhill Drifting 3 (6.3.)

Viesti Kirjoittaja Karva » La Helmi 26, 2011 17:06

Ahoi rakkaat huonoilijat!

Väen on aika painua mäkeen jo kolmatta kertaa, sillä sunnuntai 6. maaliskuuta kuuluu mäkidriftaukselle. Downhill Drifting 3 pidetään perinteitä kunnioittaen Herwannan Näyttämönpuiston mäessä kello 14 alkaen. Näyttämönpuisto sijaitsee Hermian takana, lähellä Näyttelijänkatua ( kartta ). Tarkastelkaa säätä hyvissä ajoin ja varustautukaa lämpimästi sekä mieleisellä mäkikiiturilla.

Jos kylmä kaluaa luita pitkistä kalsareista huolimatta, tuttu Konesauna lämmitetään kello 16:00 alkaen koko loppuillaksi (siis 02:00 asti) ja on vapaa kaikille uupuneille ja kohmeisille mäkeilijöille. Afterdrift-ohjelma ei kuitenkaan ala ihan heti, vaan 16:00-17:00 välisenä aikana on kuitenkin mainiosti aikaa hankkia syötävää ja juotavaa. Aikataulu ei ole tiukka, vaan toimimme fiiliksen mukaan. Saunan lisäksi on luvassa animekatselmus, elokuva King of Thorn. Muistakaa ottaa omat eväät ja pyyhe!

Jos Näyttämönpuisto tai Konesauna eivät ole tuttuja mestoja ja eksyt, voit soittaa puhelinlonkeroon 045-260 0868 ja pyytää apua.
Emmi Nieminen / Karva/Furret :: Cosplay-vastaava, Tracon IV :: Hidoi OTK foorumivastaava

Palaa sivulle “Anime- ja Mangayhteisö Hidoi ry, Tampere”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa