Japania-ilta @ Maruseki 8.2.

Tämä alue sisältää Anime- ja Mangayhteisö Hidoi RY:n toimintaan liittyvää keskustelua. Tämä korvaa aiemmin käytetyn HidoiBBS:n.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Karva
Viestit: 148
Liittynyt: La Elo 26, 2006 11:23

Japania-ilta @ Maruseki 8.2.

Viesti Kirjoittaja Karva » Ti Helmi 02, 2010 09:50

Ahoi!
Mikäli pelkät Maruseki-ryntäykset kyllästyttävät, kokeilkaa ihmeessä tällaista ohjelmanumeroa:

"Japania-ilta maanantaina 8. helmikuuta klo 17:30-19:30 ravintola Marusekissa, Hämeenkatu 31, on kaikille Japanista kiinnostuneille avoin kokoontuminen, jonka järjestää valtakunnallinen Suomi-Japani -ystävyysyhdistys Japania ry Helsingistä käsin. Tilaisuuden tavoitteena on alan yhteisöllisyyden edistäminen ja aktiivisen paikallistoiminnan käynnistäminen. Kokoontumisen yhteydessä on tarkoitus valita 3-5-henkinen työryhmä jatkamaan valmisteluja.

Tilaisuuteen osallistuminen on ilmaista. Halutessaan voi ostaa japanilaisen illallisen - neljä vaihtoehtoa ? joka maksaa juomineen 15 euroa. Lisätietoja täältä
Japania-iltaan on ilmoittautunut ennakkoon noin 20 henkilöä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan edelleen japania@japania.org ja puh. (09) 753 3409. Toki tilaisuuteen voi tulla myös extempore-tyyliin: sisään pääsee ovelta, jos tilaa on.

Japania-illan avaa Japania ry:n puheenjohtaja Jorma Kivinen (Vantaa), japanilaisia lauluja esittää Eija Viren (Tampere), alustuksen "Tiikerin loikka" pitää Japania ry:n varapuheenjohtaja Heikki Mallat (Helsinki). Lisäksi ohjelmassa on vapaata keskustelua ja tauon jälkeen illallinen."
Emmi Nieminen / Karva/Furret :: Cosplay-vastaava, Tracon IV :: Hidoi OTK foorumivastaava

Palaa sivulle “Anime- ja Mangayhteisö Hidoi ry, Tampere”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa