Miyazaki-yö @ Niagara, Tampere 11.10.-17.10.

Tämä alue sisältää Anime- ja Mangayhteisö Hidoi RY:n toimintaan liittyvää keskustelua. Tämä korvaa aiemmin käytetyn HidoiBBS:n.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Karva
Viestit: 148
Liittynyt: La Elo 26, 2006 11:23

Miyazaki-yö @ Niagara, Tampere 11.10.-17.10.

Viesti Kirjoittaja Karva » Ti Loka 06, 2009 21:42

Aloha, mönkeröiset!

Kuten useimmat teistä ovat varmasti huomanneet, Hidoi järjestää yhdessä elokuvakerho Monroen kanssa Hayao Miyazakin suosituimpien elokuvien joukkonäytöksen. Varsinainen tapahtuma on lauantaina 17.10., mutta näytökset alkavat sunnuntaina 11.10. elokuvalla Henkien kätkemä. Tiistaina 13.10. näytetään Liikkuva Linna ja torstaina 15.10. Kikin lähettipalvelu. Varsinaisena yönäytöksinä 17.10. ovat Nausicaa, Laputa, Porco Rosso sekä Totoro. Elokuvissa on alkuperäinen ääniraita ja suomenkieliset tekstit.

Sunnuntain, tiistain ja torstain lysti kustantaa 5 euroa näytökseltä, lauantain yönäytökset 15 euroa. Jos pukeudut (mielellään ghibli-henkiseen) cosplay-asuun, pääset sisään 10 eurolla.
Huom! Varaamalla lipun Hidoin kautta varmistat kuitenkin taatun pääsyn näytöksiin ja saat ilmaisen pääsyn johonkin viikolla olevista elokuvista. Cosplay-alennusta ei siis enää myönnetä Hidoin kautta hankitun lipun hintaan. Ilmoittaudu yöhön täältä: http://hidoi.animeunioni.org/ilmot/miyazaki_yo.php

Lisätietoa tapahtumasta saat Niagaran sivuilta' Hayao Miyazaki retro' -kohdasta vasemmasta menuvalikosta: http://www.elokuvakeskus.com/niagara/
Emmi Nieminen / Karva/Furret :: Cosplay-vastaava, Tracon IV :: Hidoi OTK foorumivastaava

Palaa sivulle “Anime- ja Mangayhteisö Hidoi ry, Tampere”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa