Maskeeraus

Kokemuksia ja neuvoja cosplayn teknillisemmästä puolesta. Pukujen ompelua, proppeja, peruukkien modausta yms. käsittevät aiheet tänne.

Valvoja: Cosplay.fi / Ylläpito

Avatar
Chiro-chan
Viestit: 20
Liittynyt: Ti Touko 14, 2013 19:37
Paikkakunta: Porissa asustelen.

Re: Maskeeraus

ViestiKirjoittaja Chiro-chan » La Heinä 20, 2013 12:52

Yokiri kirjoitti:
Chiro-chan kirjoitti:Tarkoitukseni olisi cossata Tracon 8:ssa silmänsä menettänyttä hahmoa. Löysin googlaamalla erään pienen tutoriaalin, mutta missään vaiheessa tutoriaalia ei mainita materiaaleista. En ole koskaan maskeeraanut mitään, tarvitsisin vähän neuvoja. Mitä tarvikkeita tarvitaan kohtiin 3, 5 ja 6 (kohdan 1 lappu näyttää olevan tekonahkaa ja kohdan 3 tuubi taitaa olla jotain iholiimaa)? Olisi myös hyvä, jos silmään tarvittavat tökötit voisi hankkia Suomesta ja vielä mielellään Punanaamiosta.


Kannattaa tutustua Grimasin tuotteisiin :3, ne on kohtuu edullisia ja laadukkaita maskeeraus tuotteita ja juuri Punanaamio on yksi niiden myyjistä Suomessa ^^


Kiitos paljon *3*
Jaa.

Avatar
LittleDreamer
Viestit: 37
Liittynyt: Pe Elo 14, 2009 01:27

Re: Maskeeraus

ViestiKirjoittaja LittleDreamer » To Joulu 19, 2013 16:02

Koska en sen kummemmin jaksa topicia alusta asti selailla (anteeksi mokoma laiskuuteni), voisiko joku kertoa minnuulle, että minkälainen materiaali olisi kaikista ihanteellisinta parran tekemiseen? : ) (Kääpiöt, tiedättehän.)
" I keep falling asleep and having this dream about you, we're in a forest and..."

Aloittelija
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Maalis 07, 2017 22:04

Re: Maskeeraus

ViestiKirjoittaja Aloittelija » Ti Maalis 07, 2017 22:10

Hei! Täysin uusi cossailija täällä kyselee. Tarkoituksena olisi cossata Alice- Madness Returnsin "Hysteria"-moodia Popcult Helsingissä 2 kuukauden päästä ja kyselisin että miten paljon voi teidän mielestänne soveltaa? Jos ei osaa tehdä hahmolle tyypillisiä harmaita silmiä, voiko meikata vain mustat ns. pandasilmät? Voiko hahmolla olla perusmustien bootsien sijaan liekkikuvioiset bootsit? En haluaisi mokata cosplayn kanssa ja pilata koko conia...


Palaa sivulle “Pukujen tekeminen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija